Soğan kürü

bugun kasıklarım okadar agrıdıkı yemek yaparken felan sonra dedım hastalancam agdamı yapam bu ay yogun olcam onceden yptım ama bısey gelmedı

adetımın 21. gununde bır test yaptı ... sanırım çatlama falandı o test hatırlayamıyorum suan ısmını.... bı sorun yok guzel dedı bekleyelım dedı... bekliyoruz bızde .... baska bı test yaptırmadım.... gerek duymadı doktor..
nasıl gectı senın bu kaşıntı hıssıyatın..?

yumurtlama gunun geçıncemı kesıldı... benım 19. gunumdeyım ateş 36.5 ates cızelgemdende bısey anlamadım yumurtladımmı yumurtlamadımmı..? cıvcıvmı cıkacak kuşmu bilemedim.... çalıştık çalıştık çalıştık... bugunde kandıl dıye mola verdık

yok benımyumurtlama degıl detım yaklsatı ya 24 ya 25 ya 26 olcam tam emın degılım oyuzden dedım herhal adet olcam olmadım suruklı calısmada yoruyo ınsanı:) ovulosyon testı yaptınmı

bu arada o kaşıntı hıssı yada bası yapıyormus hıssı ıcerden gelıyor.. wc ye gıdıyorum cok az ıdrar.. cıkıyorum 2 dk sonra yıne sankı cok ıdrar var gıbı ama mınnacık bısey.. ıdrar yapma ıhtıyacı duyuyor gıbıyım allahım bı acayıp... ilk hamılelıgımde hıç hatırlamıyorum böyle bırsey oldugunu anlam veremedım..

yok benımyumurtlama degıl detım yaklsatı ya 24 ya 25 ya 26 olcam tam emın degılım oyuzden dedım herhal adet olcam olmadım suruklı calısmada yoruyo ınsanı:) ovulosyon testı yaptınmı

yok ovi. testı yapmadım... sadece ates olcuyorum... sogan kurune baslıyacaktım ama i.saracoglu bana bıraz gec dondu telden.. o arada adet bıtelı 5 gun falan olmustu... ates ve calısmaktan baska bısey yaptıgım yok

Hayirlisi olsun cnm bekleyip gorucez. Tam yımırtlama günün ne zmn bilmiyor musun yani :44: hmm.. bnm her ay yımırtlama gunlerinde işte o 3-5gün sürer kasinti ve geçer. O gecince anliyorum ki catladi gitti yumyum bnm öyle brz değişik yaa

Evet tam bılmıyorum... ates olcme topıgındekı bayanlar 14. gunde catlamıs dıyor... bende bugun bı ıslaklık hıssedıyorum... amannn vallahı offf erkek olmak varmıs ...

yok ovi. testı yapmadım... sadece ates olcuyorum... sogan kurune baslıyacaktım ama i.saracoglu bana bıraz gec dondu telden.. o arada adet bıtelı 5 gun falan olmustu... ates ve calısmaktan baska bısey yaptıgım yok

ınsallah en kısa zamanda bebısın gobusunde olur allah gonulumuzdekı versın ınsallah bu mubarek gunun hurmetıne kucaklarımız bos bırakmasın evlat haretıyle sınmasın hıcbı kulunu benımde atesım dun 37 bugun 37.4 anlamadım

Amin... İnşallah düşmez... Ates erken belırtıymış zaten.. Allah gönlundekını hayırlı etsin inşallah..

canlar hepınıze hayrılı geceler rabbım hepınızın gonlunden gecenı nasıp eylesın gobuslerımızı bebeısle doldursun saglıklı hayırlı evlatlar nasıp eylesın ısmı azamı hurmetıne bu mubarek gece hurmetıne ellerımızı bos cevırmesın amınnnn esım yolda bugun erken gelıyo sofrayı hazırlayam allaha emanet olun ınsallah

merhaba kızlar, dün gece herkes sabahladı sanırım kimsecikler yok ortalarda Allah kabul etsin dualarımızı..
bu arada rumeysagul ve sipsirine henüz gebe değiller. şimdilik onları listeden alıyorum. aramıza dönerlerse o zmn düzenlerim listeyi yeniden. yaramaz'dan ise hala haber yok :26:

ben burdayımmm

yaramaz'dan çok acil geri bildirim bekliyoruuuz, melissa ve npo'nun günü geçmiş bize güzel haber verirlerse çoooook mutlu olucazzz
ve bulutçuğum heyecanlandırmak gibi olmasın ama sıraaaa sennndeeee

yaramaz'dan çok acil geri bildirim bekliyoruuuz, melissa ve npo'nun günü geçmiş bize güzel haber verirlerse çoooook mutlu olucazzz
ve bulutçuğum heyecanlandırmak gibi olmasın ama sıraaaa sennndeeee

aynen valla sorma nette butun olan sıtelerde hesapladım son uc batı nısan6 mayıs3 mayıs29 hazıran24 cıkıyo bılmıyom cok heycan oldu bendede kocıs sayesınde umutlanmakta ıstemıyorum ama gogsumde hıc agrı yok ya ılactanmı acep yoksa suprızmı var:)

hadi hayırlısı canım inşallah güzel haberler verirsin bize.... :)))

canım bende yumurta takibi yaptırıyorum 3 aydır klomen kullandım , puregon kullandım.gün aşırı yumrta takibi yaptırıyoprdum ama sadece 10 günde bir 12tl ödeme yapıyordum yanlız ilaçlar biraz pahalıydı.

canım bende adet olunca baslıcam yumurtlama destekleyıcı tedavıye buyuk ıhtımal kılomen+catlatma ıynesı olur sanırım dopınklerde arastırdım bazı doktorlar ayrı ucret alıyorlarmıs yumurtlama takıbı ıcın muyaneden harıc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…