Soğan kürü

amiiiiinnn Allahım güldür yüzümüzü :16:

canımcım o zmn 18. gün yumurtladın ve 19. gün yumurtan çatladı diyebiliriz... ateşin en yüksek çıktığı gün yumurtlamak üzere olduğunu anlıyorsun, ertesi gün düşmüşse de çatladığından emin oluyorsun :34: sonra hemen ertesinde tekrar yükselişe geçiyor ve gebelik gerçekleşirse yüksek seyrediyor ateşin. ancak adet olacaksan birkaç gün önce ya da 1 gün önce düşüyor yine.. 1 hafta değil. anlatabildim umarım. :37: çok karışık işler bu işler, kafayı yemeden Allah dualarımızı kabul etsin :27:

sadece test yapmaktan kurtarır okadar yani adet günü teşekkür ederim cnm bilgilendirdiğin için çok sağol

aynen canımbende bat gunu atesım yuksek cıkınca cok umutlanmıstım gece saat 3 gıbı felan susadım uayndım su ıcmeye osırada dedım bı olcum olctum dusmustu atesım sabaha dogruda kırmızı kartı gordum daha uygulamadım ates olcme yontemını

aynen yaaa :9: çok üzerine düşmek istemediğim için bi de reglim tam olarak daha dün bitti ve bu sürede ölçmedim hiç

aynen yaaa :9: çok üzerine düşmek istemediğim için bi de reglim tam olarak daha dün bitti ve bu sürede ölçmedim hiç
yenı dongun ugurlu olsun canım bebek olsun buay ınsallah:16::16: aynen uzerıne dusuyoruz bıde ates olxme yontemınde umutlanıyoruz sonra kırmızı kartı goruyoruz uzuluyoruz enıyı hıc yapmamak bence tabıykı herkezın gorusu farklı olabılır

Merhaba hanımlar... Bugun prof.dr.İ.saraçogluyla telefonda görüştüm... benım kan pıhtılaşma rahatsızlıgım vardı sogan kürünü kullanabilirmiyim diye mail atmıştım... Bugun bana geri dönüş yaptılar... Doktor bey.. Sogan kürünü kullanabilecegimi söyledi... adet bitiminden 2 gun sonra başla dedi... En iyi sonucu öyle alırsın dedi. 1 ay içerisinde hamile kalmazsan eger beni tekrar ara sana bi kür önericem dedi... çok faydasını gören oldu inşallah sende görüceksin dedi... Çok mutlu oldum.. İnşallah hayırlısı olsun... 2 temmuzda kırmızılar gelmez inşallahda başlamak zorunda kalmam :D .... Ateş ölçüyorum bende.. bakalım inşallah ...

mrb kızlar
Ben bugün hormon testi yaptırdım çok şükür herşey normaş çıktı soğan kürünü uygulamak istiyorum yanlız bende adet düzensizliği yok sizce bebek için faydası olur mu
cnm sen nerelerdesin yaa, bir gittin pir gittin, ve tekrar hoşgeldinnn :3: dene bakalım madem hormonal bir sorun yok şükür, uygula kürü bir şey kaybetmezsin :34:

nerdeydin tatil mi yaptin nasilsin bakem :53:
hoşbulduk cnm, tatil sayılmaz 3 günlük bi gezi vardı ona katıldım, tatile 3 hafta kadar var bizim, TR'ye gidicez inşallah.. dün çıktığımda yazmışsın yeni gördüm tatlım, sen naptın bugün BAT senin.. Battı mı?? :32:

Merhaba hanımlar... Bugun prof.dr.İ.saraçogluyla telefonda görüştüm... benım kan pıhtılaşma rahatsızlıgım vardı sogan kürünü kullanabilirmiyim diye mail atmıştım... Bugun bana geri dönüş yaptılar... Doktor bey.. Sogan kürünü kullanabilecegimi söyledi... adet bitiminden 2 gun sonra başla dedi... En iyi sonucu öyle alırsın dedi. 1 ay içerisinde hamile kalmazsan eger beni tekrar ara sana bi kür önericem dedi... çok faydasını gören oldu inşallah sende görüceksin dedi... Çok mutlu oldum.. İnşallah hayırlısı olsun... 2 temmuzda kırmızılar gelmez inşallahda başlamak zorunda kalmam :D .... Ateş ölçüyorum bende.. bakalım inşallah ...
hoşgeldin niley, çok güzel haber, inşallah hocanın dediği gibi hemen ilk aydan sonuç alırsın ve ışık olursun bizlere de :16: olmazsa da üzülmek yok, hocanın kürleriyle sonuca ulaşan çoooooook anne adayı var Allah'ın izniyle.. BATını söyler misin cnm, seni takipte kalalım :32:

$CAM00010.jpg
canim karbonat bumu acaba?

slm kızlar..folikasitka nbr cnm?adetn bitmiş sanırım naptın başladın mı küre?bende dün gördüm kırmızıları:37:

Son düzenleme:
slm kızlar..folikasitka nbr cnm?adetn bitmiş sanırım naptın başladın mı küre?bende dün gördüm kırmızıları:37:

iyilik sağ ol senden naber diycem ama haberi vermişsin zaten :9: benim adet önceki gün bitti evet, bugün 7. gün. Küre bu akşam başlamayı düşünüyorum, akşamları 10 gün boyunca 1 kere yaparım bu da son kürüm olur zaten üçüncü ay olcak çünkü.. sen de tekrarlamayı düşünüyor musun?

canlar kocam bı haftadır bana dıyo sen bu ay hamlesın ılkdefa boyle hısedıyorum dıyo valla ben hıc bukadar umutlu heycanlı ısteklı degıldım dıye mesaj attı sımdıde acep erkekler hıs edermı benıde umutlandırıyo

canlar kocam bı haftadır bana dıyo sen bu ay hamlesın ılkdefa boyle hısedıyorum dıyo valla ben hıc bukadar umutlu heycanlı ısteklı degıldım dıye mesaj attı sımdıde acep erkekler hıs edermı benıde umutlandırıyo

ayyyyy, belli mi olur kız malum oluyodur belki adamcağıza :16: daha az önce okudum sevilayemre var ya bizim, onun da eşi diyormuş ona "süt kokuyosun sen hamilesin kesin ben öyle hissediyorum" diye :16: kız hamile olduğunu öğrendi sonrasında :16: hadi hayırlısı cnm darısı başımıza.. senin bata 1 hafta kalmışşş :21:

ayyyyy, belli mi olur kız malum oluyodur belki adamcağıza :16: daha az önce okudum sevilayemre var ya bizim, onun da eşi diyormuş ona "süt kokuyosun sen hamilesin kesin ben öyle hissediyorum" diye :16: kız hamile olduğunu öğrendi sonrasında :16: hadi hayırlısı cnm darısı başımıza.. senin bata 1 hafta kalmışşş :21:

amın canım ınsallah keske tedavıye gerek kalmadan hamıle oldugumu ogrensem hepımız hamış olsak 4 gun kaldı bata dunde bırden mesaj attı yazmıs sen hamılesınde banamı soylemıyorsun dedım yok oyle bısey normalde bat gunumu yumurtlama gunumu benden ıyı hesaplayıp takıp eder :9:

amın canım ınsallah keske tedavıye gerek kalmadan hamıle oldugumu ogrensem hepımız hamış olsak 4 gun kaldı bata dunde bırden mesaj attı yazmıs sen hamılesınde banamı soylemıyorsun dedım yok oyle bısey normalde bat gunumu yumurtlama gunumu benden ıyı hesaplayıp takıp eder :9:

aa kız malum oluyo adama valla heyecanlandım şimdi yaa :52: Allahım heveslendirip de mahcup etmesin inşallah boşa çıkmasın heveslerimiz. inşallah cnm daaa sen 27 haziran diye vermişsin ya bat tarihini??

iyilik sağ ol senden naber diycem ama haberi vermişsin zaten :9: benim adet önceki gün bitti evet, bugün 7. gün. Küre bu akşam başlamayı düşünüyorum, akşamları 10 gün boyunca 1 kere yaparım bu da son kürüm olur zaten üçüncü ay olcak çünkü.. sen de tekrarlamayı düşünüyor musun?

aynen misafirler geliverdi:1:
ben başlamayı düşünüyorum canım bittikten 2gün sonra falan 10gün sadece günde 1 kere..senin yaptığın gibi..
bakalım inşallah yine faydasını görürüm..en çok bebek için tabi ama sağlığımız açısındanda çok iyi bir şey yapıyoruz:32:

Back