Soğan kürü

aa kız malum oluyo adama valla heyecanlandım şimdi yaa Allahım heveslendirip de mahcup etmesin inşallah boşa çıkmasın heveslerimiz. inşallah cnm daaa sen 27 haziran diye vermişsin ya bat tarihini??
ınsallah canım yok sat29 mayıs bat 24 hazıran denk gelıyo bazen 27 gunde bazen 28 gunde oluyom yanlısmı hesaplıyom acep rıca etsem sende hesaplarmısın

ınsallah canım yok sat29 mayıs bat 24 hazıran denk gelıyo bazen 27 gunde bazen 28 gunde oluyom yanlısmı hesaplıyom acep rıca etsem sende hesaplarmısın

hesapladım, 27 günde olursan 25 haziran oluyo Bat, 28 günde olursan 26 haziran cnm çünkü mayıs 31 çekiyo

Kızlar bi bakın lütfen, biliyosunuz geçen hafta perşembe gecesi başlamıştı reglim, cuma sabahtan da söküldü, yani bugün 7. günüm tam. Az önce ovu. testi yaptım ilk defa erken yapıyorum :26: yumurtlama öncesi bile yapınca silik cikiyo ama bu kadar net olmuyo yani

canım eklemişsin listeye çok teşekkürler umarım hepimiz güzel sonuçlar alacağız
listedeki herkesin en kısa zamanda hamiş kalması dileğiyle :)

İnşallah, listemizin hepsi sırayla hamile haberini verecek burada birlikte mutlu olacağız inanıyorum

canim bu testler hep boyle sanki hep silik cikmali orda yumurtladikdan sonrada hep silik cikiyo bende bende anlamadim

mens süren ne kadarda bir senin?

canim bu testler hep boyle sanki hep silik cikmali orda yumurtladikdan sonrada hep silik cikiyo bende bende anlamadim
evet geçen ay da adet başlamadan bir gün önce yapmıştım silikti ama çoook silikti, zor belli oluyordu.. normalde de yımırtadan 3-4 gün önce yapınca çoook silik çıkıyor belli belirsiz.. şimdi adet bitiminde ilk kez yapıyorum, ve bu kadar net beklemiyordum cnm şaşırdım doğrusu:26:

bende kist yada başka bir problem olmadığını söyledi doktor ama ben yinede yapıyorum kürü :)
bende de yok cnm sorun, bizim durumuzda olanlara da öneriyor Saraçoğlu, gebeliği kolaylaştırır, rahmi hazırlar diyor.. inşallah..

bazen adet bitiminden hemen sonra böyle olabiliyor..adet sonrası erken gebeliklerde görülüyor..bi araştır istersen..bugünleri değerlendirirsin

bazen adet bitiminden hemen sonra böyle olabiliyor..adet sonrası erken gebeliklerde görülüyor..bi araştır istersen..bugünleri değerlendirirsin

ben de bunu onaylamak istedim, yani yımırta kadar koyu değil çizgi ama yokmuş kadar silik de değil.. ama açıkçası adet sonrasını pek değerlendirdiğimiz söylenemez bizim.. ama ilk defa onu da deneyelim bakalım, teşekkür ederim çok çalışmak lazım çoook

evet koyu görünüyo..dene canım.herşey Allah tan sonuçta olur mu olur..
ben forumdada okumuştum..adetten hemen sonra gebe kalındığınıda..hatta cinsiyetleride adet sonrası genelde kız oluyomuş yanlış hatırlamıyorsam..
öyle konularda vardı yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…