Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasilsin canim neler yaparsin sesin gelmiyor kuzum ben bugun test yaptim neqatif adetime 2 gun varken cikmadi yine
ay canım ya bende senin peşinden o sayfadan bu sayfa geziyom bende sana yazcaktım acaba özeldenmi yazayım diye düşünüyodum iyiyim canım bende bugün çatlatma iğnesi oldum yumurta takibine gittim dün doktor tam boyutunu söylemedi ama 1 tane istediğim boyutta var dedi bakalım kıset bugunde iğnemi oldum inşallah rabbim fazla aratmaz canım belirtilerim yazmıssın yukarda nasıl belirtilerin var stres yapma stres bas düşmanı rahat ol ne olur dualarım seninle inşallaah bebeğine kavuşursun inşallah buda bizim sınavımız hayırlı zamanda rabbim hayırlısını versin
kızlar soğan küründen midir bilmem ayın 11 inde yumurta akı kıvamında akıntım oldu dedim yumurtladım ama bugün sabahtan beri yumurta akı gibi olan akıntım geliyor çok geliyor ve sol kasığım çok ağrıyor sizdede böyle şeyler oldumu anlaşılan asıl bugün yumurtladım
merhaba funda inşallah şifa olur aramızda bir ay var demekki:)bende ay sonunda 12.ay yani bir seneyi bitirmiş olacağım(ne çabuk geçti yaaaaa)bu arada Dr.a gittin mi hiç?? duana amin binlerce...
oohhh sana şifa, bizlere umut olsun inşallahbugun 3.kez kullanıyor olacağım soğan suyunu..on gün kala regliye yani..inşallah hayırlara vesile olur:))hadi bakalım iyi içişler banaaaa:)
hoşgeldin arkadaşım, birimiz ramazandan önce, birimiz sonra evlenmişiz sanırım sağol duan için. ve kürün de hayırlı uğurlu olsun, hepimizie vesile olsun, inşallah faydasını görür, tez vakitte neticesini alırsın! irtibatta kalalımmrb arkadaşlar.benim evlilikte 11. ayım bitti.bende siz gibi çocuk isteyenlerdenim.kadınlar klübünü daha yeni keşfettim.bir kaç haftadır takip ediyorum.paylaştıklarınızı okudum ve soğan suyu kürü dikkatimi çekti.bugün başladım.inşallah hayırlıısıyla hamile kalabilirim.sizlere burada paylaştıklaınızdan dolayı teşekkür ederim.allah isteyen herkese tez zamanda bebek nasip etsin inşallah
cnmmm, umarım yazdıklarımızı okumuşsundur, yeni ay yeni umut, aramıza hoşgeldin tekrarbeni de yeniden ekleyin listeye kızlarr SAT : 16 HAZİRAN BAT . 16 TEMMUZ ((
cnm, hisarbusemin dediği gibi iki kere yumurtlamış olabilirsin, ya da önceki yanlış alarmdır belki de napıyoruz, çalışmalara devammmkızlar soğan küründen midir bilmem ayın 11 inde yumurta akı kıvamında akıntım oldu dedim yumurtladım ama bugün sabahtan beri yumurta akı gibi olan akıntım geliyor çok geliyor ve sol kasığım çok ağrıyor sizdede böyle şeyler oldumu anlaşılan asıl bugün yumurtladım
inşallah arkadaşım, şifa olsun, afiyet şeker olsun hemen ekliyorum tatlım hoşgeldiiiiinnselam kızlar beni de listeye ekleyin lütfen SAT 9haziran BAT 5temmuz ve dün soğan suyuna başladım ben de bugün ikinci günüm ve yeşil sarı akıntım oldu galiba işe yarayacak
cnm, hisarbusemin dediği gibi iki kere yumurtlamış olabilirsin, ya da önceki yanlış alarmdır belki de napıyoruz, çalışmalara devammm
sen de hoşgeldin inşalllllaaahh görmeyiz kırmızı mırmızıselam kızlar beni de listeye ekleyebilir misiniz ? Sat 14 Haziran Bat 19 Temmuz İNŞALLAH beklenen kırmızıları görmeyiz
bulutum efem hoşbulduk arkadaşım, nasılsın neler yapıyosun? tedavi ne durumda? ya bizim kızlara ne oldu "yaramaz, rumeysagül, şipşirine" gebelik haberi aldılar da bizimle paylaşmıyolar mı yoksa :26: unuttular mı biziii aman tek mutlu olsunlar, isteklerine kavuşsunlar da varsın unutsunlar bizihos geldın canım ozlettın kendını
soğan kafalı çocuk mu hehhe hele bi işe yarasın da görürüm ben onubenim bugün son kürde eşimde artık içme şunu çocuğumuz soğan kafalı olacak yoksa diye şaka yapmaya başladı bende tabi hemen annelik işte zehir olsa içeriz diye duygusala bağladım inşallah işe yarar şifa olur hepimize
çıkar cnm çıkar da soğan kafalı çocuklarımız olsun hepkızlarr sizi böle soğan kürünün faydalarını anlatırken görünce içtiğim 2 bardağı 10 bardağa çıkartmak istiyorum hepimize şifa olsunnn inşş:))
bulutum efem hoşbulduk arkadaşım, nasılsın neler yapıyosun? tedavi ne durumda? ya bizim kızlara ne oldu "yaramaz, rumeysagül, şipşirine" gebelik haberi aldılar da bizimle paylaşmıyolar mı yoksa :26: unuttular mı biziii aman tek mutlu olsunlar, isteklerine kavuşsunlar da varsın unutsunlar bizi
bulutum efem hoşbulduk arkadaşım, nasılsın neler yapıyosun? tedavi ne durumda? ya bizim kızlara ne oldu "yaramaz, rumeysagül, şipşirine" gebelik haberi aldılar da bizimle paylaşmıyolar mı yoksa :26: unuttular mı biziii aman tek mutlu olsunlar, isteklerine kavuşsunlar da varsın unutsunlar bizi
ıyıyım canımbende sabırsızlıkla batı beklıyorum yumurtlama destekleyıcı tedavı ıcın heycanlıyım karısık duygularıcındeyım canımhanı sut hormonu ıcın ılac kullanıyorum ya ondan sanırım bata15 gun kala felan goguslerımde felaket agrı baslardı bata kadar ama bu ay olmadı okonud rahatladım valla kızlardan haber yok hıc hepımızın hakkında hayırlısı olsun ınsallah