hmmm, olabilir evet, etki ettiğine sevindim, kuvvetli bir ilaç zaten söylemiştim sanaklomen+iğne tedavisini diyosun sanırım dimi? önümüzdeki ay mı olacaksın cnm? onu ben de merak ediyorum, önümüzdeki ay TR'ye gelince hâlâ başaramamış olursak bize de herhalde ilk onu önerecekler diye tahmin ediyorum
cnm, hisarbusemin dediği gibi iki kere yumurtlamış olabilirsin, ya da önceki yanlış alarmdır belki denapıyoruz, çalışmalara devammm
evet tamam lütfen gelişmeleri bilmek isteyen başka arkadaşlar da var.. çoğul gebelik biz de çok istiyoruz, rabbim hayırlısını nasip etsin, ama ikiz olsa çok sevinicez sanırım..klomen+iğne ben oyle tahmın edıyorum canım ıste bat 25 hazıran yada 24 tam emın degılım ucuncu gunu gıtcam baslancak ben adım adım herseyı paylasırım sızle kılomenle cogul gebelık sansı yuksekmıs cok var oyle olan ondan bıraz cekınıyorum aslında tek basıma ıkız olursa bakamam dıye ama esım dıyo3cuz besız olsun:) ınsallah gerek kalmadan hamıs olursun canım esım bana dıyo bu ay hamılesın sankı ben oyle hısedıyorum dıyoda bende yok oyle bısey umutlanma dıyom
canımmmmm, cancağızım, sen de iyi ki varsınben bu siteye girmeden önce öyle umutsuzdum ki ama sizlerin yazdıkları öyle iyi geldi ki inşallah hepimiz bebişlerimizi en kısa zamanda kucağımıza alırızzz... İYİ Kİ VARSINIZZZZ KIZLARRRR....
canım yaz bi bakalım, ben de ölçüyorum 2 aydır ateş, biz bilemezsek ateş ölçme topiği var, hatta direk oraya da yazabilirsin istersen, daha iyiler bu konudacanım sanırım öyleydi çünkü eteşimi ölçmüştüm düşük tü buarada ısı tablomu yazsam nasıl gidiyo yorum yaparmısınız buaydan hiç umudum yok ama yinede umutlanıyo insan ister istemez artık hamile olup rahatlamak istiyorum bu 3.ayımız denemede ne yorucuymuş
aynen sorun bende oldugu ıcın bıde zaten uzuluyodum cok uzulmım dıye sanırım hıc bellı etmıyor ama dedıgın gıbı arada yoklama yapınca veya bı bebek gorunce gozlerınden anlasılıyor cok ıstedıgı gelısmelerı hıc eksıksız yazıcam sızlere canım ınsallah hepımız anne olcazevet tamam lütfen gelişmeleri bilmek isteyen başka arkadaşlar da var.. çoğul gebelik biz de çok istiyoruz, rabbim hayırlısını nasip etsin, ama ikiz olsa çok sevinicez sanırım..gerçekten belli etmiyolar erkekler ama arada bir yoklama yapıyorum ben de gerçekten çok hevesliler yaaa yazııık
cnm beni de listeye al dicem ama hiç umudum yok yinede Allah büyük sat 31 mayıs bat 1 temmuz
canım yaz bi bakalım, ben de ölçüyorum 2 aydır ateş, biz bilemezsek ateş ölçme topiği var, hatta direk oraya da yazabilirsin istersen, daha iyiler bu konuda
umutsuz olmazzz, Allah büyük diyoruuuz ve listemizin uğur getirmesi dileğiyle pembepatikli arkadaşımıza çalışmalarında başarılar diliyoruzzz
yazdım cnm o topiklere 1 hafta sonra düşmemesi gerekiyomuş ben sabırsız olduğum için bekleyemiyorum cnm ya
nasıl yani anlamadım, neyden 1 hafta sonra? sen yazsana bi bakalım :26: adetlerin düzenli miydi senin? yumurtlama sorunu yoktu dimi cnm?
canlar bende ıkı ay atesolceme yontemını denedım ve ıkı aydada bırınde adete bıgun kala dustu atesım ıkıcısnde tam adet olcagım gun dustu16.gün 35.7
17.gün 36.1
18.gün 36.0 ovulasyon
19.gün 35.6
20.gün 36.0 bugün
öcesini kaydetmedim ama hep 35lerdeydi 36 yı görmedim hiç eğer gebelik yoksa adete 1 hafta kala düşmeye başlıcakmış anladığım kadarıyla yumurtlama sorunum yok cnm düzensizde değil adetlerim
amiiiiinnn Allahım güldür yüzümüzüinşallah cnm uğur getirir hepimize listede ismimi de gördüm inşallah karşısında hamile ikonunuda görürüm inşallah hepimize nasip olur
16.gün 35.7
17.gün 36.1
18.gün 36.0 ovulasyon
19.gün 35.6
20.gün 36.0 bugün
öcesini kaydetmedim ama hep 35lerdeydi 36 yı görmedim hiç eğer gebelik yoksa adete 1 hafta kala düşmeye başlıcakmış anladığım kadarıyla yumurtlama sorunum yok cnm düzensizde değil adetlerim
canlar bende ıkı ay atesolceme yontemını denedım ve ıkı aydada bırınde adete bıgun kala dustu atesım ıkıcısnde tam adet olcagım gun dustu
aynen canımbende bat gunu atesım yuksek cıkınca cok umutlanmıstım gece saat 3 gıbı felan susadım uayndım su ıcmeye osırada dedım bı olcum olctum dusmustu atesım sabaha dogruda kırmızı kartı gordum daha uygulamadım ates olcme yontemınıbnm de aynen öyle oldu bulutçuğum, geçen ay 1 gün önce düştü aniden. bu ay ise düşmeyince ümitlenmiştim hattâ ama reglime 1 kala, yani yüksek çıktığı en son günün gecesi aniden regl oluverdimve sabahında baktığımda daha yeni düşmüştü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?