Soğan kürü

başka yerde okumuştum adet düzensizliği olanlar adetin 2 veya 3 günü başlamışlardı.bende kararsız kalmıştım bittikten sonra uygularım artık tşk ederim :)

Cnm 40, 50 günde hatta daha fazla dönem adet olamayanlar hemen herhangi bir gün başlayabilir diyor Saraçoğlu ama sanırım sen her ay adet oluyorsun sadece birkaç gün gecikmeyle dimi cnm? Yani mesela 35 günde 1 gibi.. böyleyse hisarbusemin dediği gibi adet bittikten iki üç gün sonra baslayabilirsin. Ve eğer rahimde bildiğin bir kist, miyom, ymrtlama sorunu vs. yoksa günde 1 defa aynı saatte 15 gün yapman yeterli.. şifa olsun, hayırlı gebelikler ve tez vakitte anne olmanı dilerim :49:

Cnm 40, 50 günde hatta daha fazla dönem adet olamayanlar hemen herhangi bir gün başlayabilir diyor Saraçoğlu ama sanırım sen her ay adet oluyorsun sadece birkaç gün gecikmeyle dimi cnm? Yani mesela 35 günde 1 gibi.. böyleyse hisarbusemin dediği gibi adet bittikten iki üç gün sonra baslayabilirsin. Ve eğer rahimde bildiğin bir kist, miyom, ymrtlama sorunu vs. yoksa günde 1 defa aynı saatte 15 gün yapman yeterli.. şifa olsun, hayırlı gebelikler ve tez vakitte anne olmanı dilerim :49:

Her ay oluyorum çok şükür ama bazen 32 34 35 gün geçiyor.ben geçen kış düşük yaptım 6 ay korunmadan sonra 8 aydır istiyoruz.2 ay önce dr gittim 1 sene bekle daha erken dedi.ilk hamileliğim evlendikten 3 ay sonra oldu 2 hafta sonra kaybettim :(( şimdi sorun mu var acaba dedim bir sorun yok rahimde yumurtalıklarda iyi dedi.

Rabbim isteyenlere hayırlı sağlıklı nasip etsin inşallah

Amin cnm amin. Geçmiş olsun, Allah tekrarindan ve beterinden saklasin inşallah. Senin durumunda olan cok kişi okudum ama korunmak icin 1 yıl fazla mi acaba bilemedim.. neyse soğan kürü içmek istiyorsan adet biriminden itibaren 15 gün tek öğün yapabilirsin o zaman.. rahmi temizler.. şifa olsun cnm...

Amin cnm amin. Geçmiş olsun, Allah tekrarindan ve beterinden saklasin inşallah. Senin durumunda olan cok kişi okudum ama korunmak icin 1 yıl fazla mi acaba bilemedim.. neyse soğan kürü içmek istiyorsan adet biriminden itibaren 15 gün tek öğün yapabilirsin o zaman.. rahmi temizler.. şifa olsun cnm...

amin canım saol rabbim kimseye yaşatmasın. Dr 6 ay korun dedi bir de benim psikolojik de çok gecikiyor adet günüm yaklaşınca stres oluyorum :S

Hanımlar sarcoglunun sitesinden faydalanark soğan kurune başladım (rahim duvarın inceydi ve bebeğini kaybettim)
Evde soğan yoktu, ve küçük ıska denen soganlardan deneyeyim bari dedim.
Cezvede kaynayıp içtim.
Genellikle gece yatmadan önce içtim.sabaha kadar hiçbir yiyekle etkilesime gecmezse iyi diye dusundum.
Şimdi 11 mm olmuş rahim duvarim.isterseniz birer parçada ıska sogandan atın diğer soganlarin yanına:49:

Hanımlar sarcoglunun sitesinden faydalanark soğan kurune başladım (rahim duvarın inceydi ve bebeğini kaybettim)
Evde soğan yoktu, ve küçük ıska denen soganlardan deneyeyim bari dedim.
Cezvede kaynayıp içtim.
Genellikle gece yatmadan önce içtim.sabaha kadar hiçbir yiyekle etkilesime gecmezse iyi diye dusundum.
Şimdi 11 mm olmuş rahim duvarim.isterseniz birer parçada ıska sogandan atın diğer soganlarin yanına:49:

mm, hoşgeldin muhat, sen de bi şekilde faydasını gördüm diyosun yani kürün, sağ ol paylaşımın için.. inşallah devamı da gelir cnm :54:

privet folikim nasilsin? avatarini deyisdirmissin ne guzel :16: :16: orda havaciklar nasil?

Спасибо милая, değişiklik iyidir :) hava yağmurlu bizde, sen napiyosun canım нормално всё?:54:

Спасибо милая, değişiklik iyidir :) hava yağmurlu bizde, sen napiyosun canım нормално всё?:54:

ivet u menya fso ploxa cunki bu belirtiler beni deli ediyor bir deyismiyoki yuzum gulsun hepsi gecen aykinnan :53:

ivet u menya fso ploxa cunki bu belirtiler beni deli ediyor bir deyismiyoki yuzum gulsun hepsi gecen aykinnan :53:

Hahhah, :37: cnm senin oyalanacak bir şeyler bulman şart, böyle kendini beter ediyosun, müzik dinle, film seyret, kitap oku ne biliyim konu dışında düşünmeye çalış birazzzz :54::55:

Eşim yine gezmeye yolluyo beni kafam dağılsın diye birkaç gün burada olamayacağım kızlar, kaçamak yapabilirsem girer bakarım, inşallah bu arada rumeysagul, sipsirine güzel haberler getirmiş olurlar :49:

bugun 3.kez kullanıyor olacağım soğan suyunu..on gün kala regliye yani..inşallah hayırlara vesile olur:))hadi bakalım iyi içişler banaaaa:)

mrb arkadaşlar.benim evlilikte 11. ayım bitti.bende siz gibi çocuk isteyenlerdenim.kadınlar klübünü daha yeni keşfettim.bir kaç haftadır takip ediyorum.paylaştıklarınızı okudum ve soğan suyu kürü dikkatimi çekti.bugün başladım.inşallah hayırlıısıyla hamile kalabilirim.sizlere burada paylaştıklaınızdan dolayı teşekkür ederim.allah isteyen herkese tez zamanda bebek nasip etsin inşallah

mrb arkadaşlar.benim evlilikte 11. ayım bitti.bende siz gibi çocuk isteyenlerdenim.kadınlar klübünü daha yeni keşfettim.bir kaç haftadır takip ediyorum.paylaştıklarınızı okudum ve soğan suyu kürü dikkatimi çekti.bugün başladım.inşallah hayırlıısıyla hamile kalabilirim.sizlere burada paylaştıklaınızdan dolayı teşekkür ederim.allah isteyen herkese tez zamanda bebek nasip etsin inşallah

merhaba funda inşallah şifa olur aramızda bir ay var demekki:)bende ay sonunda 12.ay yani bir seneyi bitirmiş olacağım(ne çabuk geçti yaaaaa)bu arada Dr.a gittin mi hiç?? duana amin binlerce...

kızlar soğan küründen midir bilmem ayın 11 inde yumurta akı kıvamında akıntım oldu dedim yumurtladım ama bugün sabahtan beri yumurta akı gibi olan akıntım geliyor çok geliyor ve sol kasığım çok ağrıyor sizdede böyle şeyler oldumu anlaşılan asıl bugün yumurtladım

Son düzenleme:
selam kızlar beni de listeye ekleyin lütfen SAT 9haziran BAT 5temmuz ve dün soğan suyuna başladım ben de bugün ikinci günüm ve yeşil sarı akıntım oldu galiba işe yarayacak :1::1:

selam kızlar beni de listeye ekleyebilir misiniz ? Sat 14 Haziran Bat 19 Temmuz İNŞALLAH beklenen kırmızıları görmeyiz :9:

folikasitka yok 2-3 gune gelirim dedi gelsin herkesi ekliyicekdir

Back