Soğan kürü

nasilsin canim neler yaparsin sesin gelmiyor kuzum ben bugun test yaptim neqatif adetime 2 gun varken cikmadi yine

nasilsin canim neler yaparsin sesin gelmiyor kuzum ben bugun test yaptim neqatif adetime 2 gun varken cikmadi yine

ay canım ya bende senin peşinden o sayfadan bu sayfa geziyom bende sana yazcaktım acaba özeldenmi yazayım diye düşünüyodum iyiyim canım bende bugün çatlatma iğnesi oldum yumurta takibine gittim dün doktor tam boyutunu söylemedi ama 1 tane istediğim boyutta var dedi bakalım kıset bugunde iğnemi oldum inşallah rabbim fazla aratmaz canım belirtilerim yazmıssın yukarda nasıl belirtilerin var stres yapma stres bas düşmanı rahat ol ne olur dualarım seninle inşallaah bebeğine kavuşursun inşallah buda bizim sınavımız hayırlı zamanda rabbim hayırlısını versin

canim ben sogan kuru kullananlardayim burda birde diyer topiklerde gezmediyim yer yok belirtilerim yok ayni seyler testde yaptim neqatiff 20si adetimin zamani.... sukur Rabbime insallah hepsi sifan olsun sen cok uzulmusdun Allahim yuzunu tez zamanda guldursun insallah bu ay tutunur yavrun seni cok ozluyom teztez gel lutfen

belkide 2 defa yumurtluyorsun canım soğandan olabilir o şekilde olan arkadaşlar oldu sen çalışmalara devam et canım hayırlısı olsun

merhaba funda inşallah şifa olur aramızda bir ay var demekki:)bende ay sonunda 12.ay yani bir seneyi bitirmiş olacağım(ne çabuk geçti yaaaaa)bu arada Dr.a gittin mi hiç?? duana amin binlerce...

ewet zaman cok cabuk geciyor.doktora korkudan gitmedim ya.şu soğan kürünü uygulayayım netice alamazsam giidicem ama.

hoşgeldin arkadaşım, birimiz ramazandan önce, birimiz sonra evlenmişiz sanırım sağol duan için. ve kürün de hayırlı uğurlu olsun, hepimizie vesile olsun, inşallah faydasını görür, tez vakitte neticesini alırsın! irtibatta kalalım

benim bugün son kürde eşimde artık içme şunu çocuğumuz soğan kafalı olacak yoksa diye şaka yapmaya başladı bende tabi hemen annelik işte zehir olsa içeriz diye duygusala bağladım inşallah işe yarar şifa olur hepimize

cnm, hisarbusemin dediği gibi iki kere yumurtlamış olabilirsin, ya da önceki yanlış alarmdır belki de napıyoruz, çalışmalara devammm

selam kızlar beni de listeye ekleyin lütfen SAT 9haziran BAT 5temmuz ve dün soğan suyuna başladım ben de bugün ikinci günüm ve yeşil sarı akıntım oldu galiba işe yarayacak
inşallah arkadaşım, şifa olsun, afiyet şeker olsun hemen ekliyorum tatlım hoşgeldiiiiinn

cnm, hisarbusemin dediği gibi iki kere yumurtlamış olabilirsin, ya da önceki yanlış alarmdır belki de napıyoruz, çalışmalara devammm

kızlarr sizi böle soğan kürünün faydalarını anlatırken görünce içtiğim 2 bardağı 10 bardağa çıkartmak istiyorum hepimize şifa olsunnn inşş:))

hos geldın canım ozlettın kendını
bulutum efem hoşbulduk arkadaşım, nasılsın neler yapıyosun? tedavi ne durumda? ya bizim kızlara ne oldu "yaramaz, rumeysagül, şipşirine" gebelik haberi aldılar da bizimle paylaşmıyolar mı yoksa :26: unuttular mı biziii aman tek mutlu olsunlar, isteklerine kavuşsunlar da varsın unutsunlar bizi

soğan kafalı çocuk mu hehhe hele bi işe yarasın da görürüm ben onu
kızlarr sizi böle soğan kürünün faydalarını anlatırken görünce içtiğim 2 bardağı 10 bardağa çıkartmak istiyorum hepimize şifa olsunnn inşş:))
çıkar cnm çıkar da soğan kafalı çocuklarımız olsun hep

Son düzenleme:

ıyıyım canımbende sabırsızlıkla batı beklıyorum yumurtlama destekleyıcı tedavı ıcın heycanlıyım karısık duygularıcındeyım canımhanı sut hormonu ıcın ılac kullanıyorum ya ondan sanırım bata15 gun kala felan goguslerımde felaket agrı baslardı bata kadar ama bu ay olmadı cok rahatladım valla kızlardan haber yok hıc hepımızın hakkında hayırlısı olsun ınsallah

Son düzenleme:

ıyıyım canımbende sabırsızlıkla batı beklıyorum yumurtlama destekleyıcı tedavı ıcın heycanlıyım karısık duygularıcındeyım canımhanı sut hormonu ıcın ılac kullanıyorum ya ondan sanırım bata15 gun kala felan goguslerımde felaket agrı baslardı bata kadar ama bu ay olmadı okonud rahatladım valla kızlardan haber yok hıc hepımızın hakkında hayırlısı olsun ınsallah

hmmm, olabilir evet, etki ettiğine sevindim, kuvvetli bir ilaç zaten söylemiştim sana klomen+iğne tedavisini diyosun sanırım dimi? önümüzdeki ay mı olacaksın cnm? onu ben de merak ediyorum, önümüzdeki ay TR'ye gelince hâlâ başaramamış olursak bize de herhalde ilk onu önerecekler diye tahmin ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…