Soğan kürü

acı elma yağııııııı
bunu zeytinyağıyla seyreltip günlük pede damlatıyor ve öyle yatıyorsunuz gece. 3 gün (1 gün tatil) 3 gün yapmak lazımmış ama 7 gün aralıksız yapan da varmış ve ilk aydan sonuç alan çokmuş. bu ne işe yarar, bilmediğiniz bir enfeksiyon varsa onu akıtıyor temizliyormuş
:74::74::74::74::74::74::74:

peki rusca ne onun adi? :26: :26:

yok sercemcım Allaha sukur bısıy cıkmadı ... ben esımden korkuyordum zaten bnde pko var ...Allahtan cıkmadı yanı

canımcığım direk yukarı çıkması gerekseydi içeri enjekte edilebilirdi, ama olay rayihasını salması içeri :34:

demek ki uçucu bi madde var içinde ben korkarım deneyemem:(( beceremem fazlası zarar olur diye bi şey yazıyordu netten şimdi baktım da...neyse ben çıkıyorum iyi sohbetler size:)) sağlıcakla..dua ile..

cnm bende onu duydum :) sımdı bu ucucu bır yag ondan zaten pede dokuyosun accık :) oda benım arastırdıgım kadarıylan kanallarda tıkanıklık varsa onları acıyomus :) bırnevı lavabo ac gıbı :52:hatta eskıler bunu yaparlar mıs ılskıye gırmeden sabah agızlarında o yagın kokusu olursa acık kanallar degılse bılmıyorum yanı :)ılgınc gelmıstı bana

peki rusca ne onun adi? :26: :26:

canım горького яблочное масло olabilir mi acaba :26: adetin bittiğinde bunu оливковое масло ile karıştırıp едеждневная pede damlatıp yatıyorsun 3 gün. 1 gün ara verip tekrar 3 gün yapıyorsun. infeksiyon falan temizlemeye yarıyormuş, akıtıyormuş ne varsa :34:

Son düzenleme:
cnm bende onu duydum :) sımdı bu ucucu bır yag ondan zaten pede dokuyosun accık :) oda benım arastırdıgım kadarıylan kanallarda tıkanıklık varsa onları acıyomus :) bırnevı lavabo ac gıbı :52:hatta eskıler bunu yaparlar mıs ılskıye gırmeden sabah agızlarında o yagın kokusu olursa acık kanallar degılse bılmıyorum yanı :)ılgınc gelmıstı bana

bir bana bunun ruscasini yaza bilirmi lutfen adi ne folikasitkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

canım горького яблочное масло olabilir mi acaba :26: adetin bittiğinde bunu оливковое масло ile karıştırıp едеждневная pede damlatıp yatıyorsun 3 gün. 1 gün ara verip tekrar 3 gün yapıyorsun. infeksiyon falan temizlemeye yarıyormuş, akıtıyormuş ne varsa :34:
sen aldinmi canim orda bula bildinmi ustunde ne yaziyor? yok bence oyle olmaz adi nasil yapildigini anladim canimda adi ne acaba gidip oyle sorsam bu sefer beni tasliyicaklarki sen hep bizde olmayan seyler soruyorsun :52:

demek ki uçucu bi madde var içinde ben korkarım deneyemem:(( beceremem fazlası zarar olur diye bi şey yazıyordu netten şimdi baktım da...neyse ben çıkıyorum iyi sohbetler size:)) sağlıcakla..dua ile..
cnmcığım sorun yoksa yapmana gerek yok tabi her duyduğunu :32: tmm cnmcım görüşürüz sonra :54:

sen aldinmi canim orda bula bildinmi ustunde ne yaziyor? yok bence oyle olmaz adi nasil yapildigini anladim canimda adi ne acaba gidip oyle sorsam bu sefer beni tasliyicaklarki sen hep bizde olmayan seyler soruyorsun :52:

hehheh :1: ben de bilmiyorum daha dün gece öğrendim, adetim yeni başladı ya zaten haftasonu falan çıkarsam bakarım cnm haber veririm sana da :21:

hehheh :1: ben de bilmiyorum daha dün gece öğrendim, adetim yeni başladı ya zaten haftasonu falan çıkarsam bakarım cnm haber veririm sana da :21:
горькие яблочным повидлом kızceler gogleden cevırdım ruscası buymuş:)

горькие яблочным повидлом kızceler gogleden cevırdım ruscası buymuş:)

yok o da değli ki cnm, sen napıyon bulutefem gitti mi misafirlerin, nasıl geçti neler yapıosun bakalım :4:

nihayet biriniz geldiniz, cnm nerdesin, merak içindeyim, nolur regl olmadım deee, noluurrr :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

yok o da değli ki cnm, sen napıyon bulutefem gitti mi misafirlerin, nasıl geçti neler yapıosun bakalım :4:
çarşamba gunu gıttıler canım ıdare edıyorum bende canım sıtkın gece eşimin dukkanını soymuslar 10 bın zararı var:43::43::43:

heerkese merhaba soğan kürünü görünce yazmak istedim ben yaklaşık 4 yıllık evliyim.eşimin sperm sayısında problem vardı.aşılma ve tüp bebek yaptırdık olmadı.daha sonra sperm sayımız düzeldi ama gebe kalamadım.soğan kürünü tavsiye etti bi r ablamız o da uzun süre sonra onla hamile kaldığını söyledi.ben de inandım ve başladım 4 aya yaptım beşinci ayımda hamile olduğu öğrendim.belki bu bir vesile herşeyin bi vakti var.ama ben buna çok inanıyorum şimdi 34 haftalık hamileyim bebeğime kavuşmama az kaldı.dilerim allah size de nasip eder.umudunuzu kaybetmeyin

AAAAAAA, demeeee :53::53: canımm, çok geçmiş olsun, nasıl olmuş ya Hay Allah :5:
sagol canım sabah eşim gıttıgınde fark etmıs camı rafı kırıp gırmısler sıgaraları pahalı ıckılerı rafı boşaltıp gıtmışler cok uzuldum dukkan ıcın arabamızı bılezıklerımı sattık bankaya borçta var ıster ıstemez cok uzuldum herşey ustuste gelıyor sankı sabah 7 den berı dukkanda polıs beklıyo gelmemısler hala

heerkese merhaba soğan kürünü görünce yazmak istedim ben yaklaşık 4 yıllık evliyim.eşimin sperm sayısında problem vardı.aşılma ve tüp bebek yaptırdık olmadı.daha sonra sperm sayımız düzeldi ama gebe kalamadım.soğan kürünü tavsiye etti bi r ablamız o da uzun süre sonra onla hamile kaldığını söyledi.ben de inandım ve başladım 4 aya yaptım beşinci ayımda hamile olduğu öğrendim.belki bu bir vesile herşeyin bi vakti var.ama ben buna çok inanıyorum şimdi 34 haftalık hamileyim bebeğime kavuşmama az kaldı.dilerim allah size de nasip eder.umudunuzu kaybetmeyin

hoşgeldin cnm, çoook sevindim senin adına, elbette birşeyler vesile dediğin gibi, muhakkak vakti var bekliyoruz biz de.. darısı başımıza.. paylaştığın için teşekkürler. umut oldun bize :54: sağlıkla kucağına al, analı babalı büyüsün inşallah :16:

sagol canım sabah eşim gıttıgınde fark etmıs camı rafı kırıp gırmısler sıgaraları pahalı ıckılerı rafı boşaltıp gıtmışler cok uzuldum dukkan ıcın arabamızı bılezıklerımı sattık bankaya borçta var ıster ıstemez cok uzuldum herşey ustuste gelıyor sankı sabah 7 den berı dukkanda polıs beklıyo gelmemısler hala

cnm çok üzüldüm gerçekten, büyük geçmiş olsun, Allah yardımcınız olsun :5: derdi veren Allahım dermanını da veriyor.. keşke olmasaydı ama olmuş işte, üzüldüm :5:

cnm çok üzüldüm gerçekten, büyük geçmiş olsun, Allah yardımcınız olsun :5: derdi veren Allahım dermanını da veriyor.. keşke olmasaydı ama olmuş işte, üzüldüm :5:
sagol canım herseyın hayırlısı belkı vardır bundada bır hayır:43::43:

Soğan kürü deneyen sevgili anne adayları,
Soğan cücüklerimizi takip edebilmek adına Son Adet ve Beklenen Adet Tarihlerimizden oluşan bir liste ekliyorum
Dileyen herkesin yanına hamile ikonu koymak nasip olsun inşallah
Bismillah :nazar:
[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]ANNE ADAYI[/td]
[td]SAT[/td]
[td]BAT[/td]
[td]DURUM[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sipsirine[/td]
[td]9 Mayıs[/td]
[td]13 Haziran[/td]
[td]:68:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]yaramaz[/td]
[td]17 Mayıs[/td]
[td]13 Haziran[/td]
[td]:ssz:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]rumeysagul[/td]
[td]17 Mayıs[/td]
[td]13 Haziran[/td]
[td]:97:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ecem[/td]
[td]18 Mayıs[/td]
[td]ilk hamişimiz[/td]
[td]:nazar::49:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]melissa[/td]
[td]26 Mayıs[/td]
[td]22 Haziran[/td]
[td]:15:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]npo[/td]
[td]23 Mayıs[/td]
[td]23 Haziran[/td]
[td]:44:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sercem1[/td]
[td]24 Mayıs[/td]
[td]23 Haziran[/td]
[td]:18:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]mybaby24[/td]
[td]25 Mayıs[/td]
[td]24 Haziran[/td]
[td] :51:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]bulutefe[/td]
[td]30 Mayıs[/td]
[td]27 Haziran[/td]
[td]:6:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]jademisey[/td]
[td]28 Mayıs[/td]
[td]28 Haziran[/td]
[td]:26:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]123ayred[/td]
[td]4 Haziran[/td]
[td]3 Temmuz[/td]
[td]:114:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hisarbuselik[/td]
[td]4 Haziran[/td]
[td]4 Temmuz[/td]
[td]:8:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]beybisim[/td]
[td]12 Haziran[/td]
[td]9 Temmuz[/td]
[td]:55:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]folikasitka[/td]
[td]14 Haziran[/td]
[td]13 Temmuz[/td]
[td]:80:[/td]
[/tr]
[/table]

Listeler alt üst oldu kızlar neredesinizzz, şipşirine bi göründün bi kayboldun bacım güzel haberlere ihtiyacımız var bizi merakta bırakma, rumeysagül, yaramazzz :52:
ve Ecemmm, bugün büyük gün, lütfen bize güzel haberi ver cnm, cücükte sorun yoktur inşallah her şey yolundadır cnm :54:

Back