folikasitka bebeğim beni de yaz listeye.ben dün gördüm burayı.
bat 1 temmuz.
ama ben pek düzenli içmiyorum ya bakalım nolcak
olsun cnm düzenli olsa da olmasa da ne fark eder, bi şekilde anne olacağız hepimiz inşallah, bunlar bizi oyalıyo işte
bencede o deyil canim nese kisa bir adi olmali bunuda diyip sorurum folikinde dediyinide bakalimгорькие яблочным повидлом kızceler gogleden cevırdım ruscası buymuş:)
çarşamba gunu gıttıler canım ıdare edıyorum bende canım sıtkın gece eşimin dukkanını soymuslar 10 bın zararı var
sagol canım ınsallah bulunurlar allah yedırtmesın onlarabencede o deyil canim nese kisa bir adi olmali bunuda diyip sorurum folikinde dediyinide bakalim
gecmis olsun canim ya cok uzuldum insallah bulu verir polisder o soygunculari
Ay canım çok geçmiş olsun. Sen şu dükkanı bi sevememîştin. bak belki de bundandı.çarşamba gunu gıttıler canım ıdare edıyorum bende canım sıtkın gece eşimin dukkanını soymuslar 10 bın zararı var
sagol canım aynen bu dukkanı acmakıcın elımızdekı herseyı arabamızı bılezıklerımı sattık bankayada borc var ustune bıde bu geldı hersey ust uste gelıyo ama herseyde vardır bı hayır dıyorum elden bısey gelmıyoAy canım çok geçmiş olsun. Sen şu dükkanı bi sevememîştin. bak belki de bundandı.
SORU : iki yıllık evliyim. çocuğum olmuyordu. genç kızlıkdan bu yana adet düzensizliği yaşıyordum. üniversite hayatim boyunca sinavlara adet sancisindan gidemedigim olurdu. evlendim ve çocuk istedik olmadı. pko olduğumu biliyorum zaten. doktor tedavisiz cocugun olmaz dedi. çok ağladım ve çocuk konusunu kapattım. sonra internetten sizin soğan kürünuzü arastirdim. gerçekten inanarak ve uyarak 3 ay uyguladım. sahurda kalkıp içerdim. hiç aksatmadan ictim. yemeklerde bol soğan yedim. sonra 3. ayın sonunda adetim gecikti. doktora gittim 7 haftalık hamileymişim. ağladım. ve sordum doktora. ben pko luyum kistlerim var. nasıl hamileyim dedim. şok olmuştuk. kistlerim gitmiş ve artık pkolu değilmisim. ve söz vermistim buraya sonuç alırsam yazacaktım. herkes uygulasın diyorum. tedavi ve ilaç kullanmadım ve önce Allah'a sonra size şükrediyorum. hocam dualarımdasiniz her zaman. iyiki varsınız. teşekkür ediyorum. bizi mutlu ettiniz ya Rabbim sizi de her iki cihanda mutlu etsin.
CEVAP : Değerli okuyucular, anne adayı olacaklarda hamileliğe sadece pko (poly kistik over) engel ise, evvel Allah soğan kürü muhteşem bir şekilde etkilidir. Bazı durumlarda pko nun yanında hormon dengesizlikleri, miyom, endometriozis, amh (anti müller hormon) düşüklüğü gibi daha bir çok nedenden dolayı hamilelik gerçekleşmeye bilir. Bu nedenle mutlaka hekime gidip neden hamile kalınamadığının sebeplerinin araştırılması ve teşhis edilmesi gereklidir. Hekimin önerdiği tedavi şekline uyulmalıdır. Tedaviye ilaveten konulan teşhise göre de kür önerilebilir. Sağlığınız daim olsun.
amin cnm, mevsimsel de olabilir, kürden de olabilir, her şeyden olabilir, kadınız bizson adetim 2 gün erken geldi.normalde düzenlidir.ben de soğana bağladım.bakalım hakkımızda hayırlısı
öne almış olması muhtemel, çoğu kişiden duydum erken yumurtlattığını. ama benim günlerimde bi değişiklik yapmadı ve ayrıca akıntılarımda da bi değişiklik olmadı cnmcım.kızlar benim 9. günüm kürde ama çok akıntım olmadı öyle koyu renkte de olmadı sadece yumurtlamayı öne aldı erken oldu bide gece kasığımda feci bir ağrıyla uyandım bukadar sizde ne gibi değişiklikler oldu
kürü kesme sakın, 10 güne tamamla ve kürü 3. kez de tekrarla. şifasını görmüşsün maşallahÇoktan ağladım bile :) Kızlar bişey sorucam ilk yaptığım soğan küründe çok az leke şeklinde kanama oldu sora söktürücüyle oldum şimdi ikinci ayıma on gün kala başladım hop 4.günü normal adet gibi kan geldi sancı falan ilaçsız ya çok mutluyum ama kesilir diye korkuyorum kardeşlerim size nasıl oldu azmı oldu normal adet gibi yoğun mu gerçi benim hiç yoğun olmazdı amaHergünkü duam Allahım nolur evlat isteyen herkese çocuk ver güzel Rabbim.. Daha bekarım ama evlenıcem yakında şimdi adet oldum sayıyorum hasrtanede çalışıyorum doktorlarla iç içeyim hemen 3. günü kan vericem bide glifora da bağlıyorum glifor + soğan kürü mükemmel işliyor herkes denesin ne kaybeder ki..
Selam kızlarrr malesef bu ay bi haayl kırıklığı yaşadımmm kimyasal gebelik geçirmişim bugün de bhcg degerim 3 e düşmüş. Soğan kurunu bu ay da devam edeceğimde acaba adetime 10 gün kala 5 gün mü içsem yoksa yine 7. Gün başlayıp 15 gün mü içsem bilgisi olan varmı acaba
Selam kızlarrr malesef bu ay bi haayl kırıklığı yaşadımmm kimyasal gebelik geçirmişim bugün de bhcg degerim 3 e düşmüş. Soğan kurunu bu ay da devam edeceğimde acaba adetime 10 gün kala 5 gün mü içsem yoksa yine 7. Gün başlayıp 15 gün mü içsem bilgisi olan varmı acaba
Ah ECEM ah arkadaşım, kızlar adet günümüze kadar sabredelim lütfen lütfen lütfen! Kızlar yilmiyoruz küre devam, çalışmalara devammmSelam kızlarrr malesef bu ay bi haayl kırıklığı yaşadımmm kimyasal gebelik geçirmişim bugün de bhcg degerim 3 e düşmüş. Soğan kurunu bu ay da devam edeceğimde acaba adetime 10 gün kala 5 gün mü içsem yoksa yine 7. Gün başlayıp 15 gün mü içsem bilgisi olan varmı acaba
selam kızlarr benimde bugün 5 gün gecikmeden sonra kırmızılar geldi.( bende soğan kürüne bugün itibariyle başlasam mı acaba? geçen kış şubatta düşük yaptım ve 8 aydır bebek istiyoruz kürtajdan sonra dengem bozuldu adet günlerim hep geçiyor tabii psikolojikte gecikiyor acaba bu ay hamile kalacak mıyım diye iyice dengem bozuldu (
canım adetin bittikten 2-3 gün sonra başla şifa olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?