Soğan kürü

tabiki sırf fazla heveslenmeyim neyse öğreniyim diye gittim zatennn ama o 0.850 yi görüncee yıkıldımmm 2 aydır bu adet düzensizliği mahvetti beni hesabım kitabım karıştı klomenden kaynaklı olduğunu söylemişlerdi yan etki yapmış demişler di ama hala geçmedi :( adet olsam gene horman testi falan yaptırcam ama olamadım hala 30 gün oldu
yanımda olmanız bana moral veriyorr tabikiii ayrıcaaa beni en iyi sizler anlarsınızzzzz aynı durumdayızz:(

canım benim yaa çok iyi anlıyorum seni moral bitiyor insan bitiyor
Allahın izniyle pozitif olduğu günleri de göreceğiz inşallahhh

folikasitka kullanıcısından alıntı
Kızlaaar, yarın sabah 11:00'de (TR saatiyle 08:00) rahim filmi için randevum var, araştırdım inceledim iyice, beni neyin beklediğini bilsem de biraz gerginim yine de.. değişik bir işlem

Allah yardımcın olsun arkadaşımmm güzel haberler temiz sonuçlar alacağına odaklar lütfen inşallah sonu güzel olacak

Allah yardımcın olsun arkadaşımmm güzel haberler temiz sonuçlar alacağına odaklar lütfen inşallah sonu güzel olacak
Allah razı olsun arkadaşım iyi ki varsınız :54: valla düşününce bile bişey oluyo, bi gerginlik sanki kasıklarımda ...

slm kızlar
uzun zamandır yazmıyordum çünkü kür uygulayamıyorum doktorum ısrarla hormon testi yapmıyo kürler hormonları etkilediği için riske girmek istemiyorum klomen kullandım bu ay olmadı bu ay iğneye başladık npo canını sıkma moral çok önemliymiş dr um ısrarla bunu söylüyo sabır edicez inşallah bizimde bebişlerimiz olur

folikasitka kullanıcısından alıntı
Kızlaaar, yarın sabah 11:00'de (TR saatiyle 08:00) rahim filmi için randevum var, araştırdım inceledim iyice, beni neyin beklediğini bilsem de biraz gerginim yine de.. değişik bir işlem

canım ınsallah ıyı gecer fılmın sonucuda ıyı cıkar gelınce haberdar et bızı

sonunda geldi kırmızılarrr :( sancıdan geberiyorumm sizlerde de çok sancı oluyor mu
kızlarrr hepinizin destekleri için çok sağol ALLAHIM yüzümüzü güldürsün inşlh

slm kızlar
uzun zamandır yazmıyordum çünkü kür uygulayamıyorum doktorum ısrarla hormon testi yapmıyo kürler hormonları etkilediği için riske girmek istemiyorum klomen kullandım bu ay olmadı bu ay iğneye başladık npo canını sıkma moral çok önemliymiş dr um ısrarla bunu söylüyo sabır edicez inşallah bizimde bebişlerimiz olur

canım moralin önemli olduğunun farkıdayım ama benim canımı sıkan eşim haziranda gidiyo tayin çıktı hemde eş götürülemeyen yere ben gidemiyorum 3 ayda bir yanıma gelebilecek umutlarım nasıl tükenmesin:(

canım benim yaa çok iyi anlıyorum seni moral bitiyor insan bitiyor
Allahın izniyle pozitif olduğu günleri de göreceğiz inşallahhh

aynen canım inan o sonucu alrken nefesim kesiliyodu heyecandan bir umut işte sıfırı görünce yıkıldımm
milletn içinde ağlamaya başladımmm inan çok zor durum pozitf göreceğimin umudu kalmadı artıkkkk:(

sonunda geldi kırmızılarrr :( sancıdan geberiyorumm sizlerde de çok sancı oluyor mu
kızlarrr hepinizin destekleri için çok sağol ALLAHIM yüzümüzü güldürsün inşlh
canım benımde normalde sancım oluyo ama gecen ay felaket sancım vardı sade karnım degıl belım kalcam sırtım omuzlarım hayatımda oyle agrı cekmedım valla bılla nıye oyle oldu bılmıyorum

aynen canım inan o sonucu alrken nefesim kesiliyodu heyecandan bir umut işte sıfırı görünce yıkıldımm
milletn içinde ağlamaya başladımmm inan çok zor durum pozitf göreceğimin umudu kalmadı artıkkkk:(

Allahtan ümit kesme canım benim :( inşallahhh bebişler olacakk

canım moralin önemli olduğunun farkıdayım ama benim canımı sıkan eşim haziranda gidiyo tayin çıktı hemde eş götürülemeyen yere ben gidemiyorum 3 ayda bir yanıma gelebilecek umutlarım nasıl tükenmesin:(

hadi ya ama inan olcaksa olur zaten olumsuz düşünmemeye çalış Rabbim inşallah nasip eder öncelikle senin sağlığın önemli

canım gelmedın sanırım merak ettım ınsallah guzel sonuclarla gelırsın

bende folikasidi merak ettim ne yaptıı bileniniz var mı kızlarrrrrr
bugün çekinecekti demii

canım ınsallah ıyı gecer fılmın sonucuda ıyı cıkar gelınce haberdar et bızı

nasil oldu geldinmi? ne dediler iyisindir insallah :16:

nasılsınnn canım ?

canım gelmedın sanırım merak ettım ınsallah guzel sonuclarla gelırsın

bende folikasidi merak ettim ne yaptıı bileniniz var mı kızlarrrrrr
bugün çekinecekti demii

Kızlar, canlarım bnm, ilgilendiğinizi görmek beni çok duygulandırıyo :14: dün film olmadı, bugüne yazdı doktorum.
psikolojim de çok kötü olmuştu klinikteki anne/anne adaylarını görünce hep aynı oluyorum artık, eve kadar zor tuttum kendimi.. gelince de koyverdim :14: sonra bnm 3 bıcır öğrenci var kızlar, onlar geldi kahveye de kafam dağıldı biraz Allah'tan... akşam da geç gittiler. o sebeple girip yazamadım kimseye, kusura bakmayın nolur aklım da hep buradaydı.. akşam da eşimle biraz dertleşip yattık erkenden..
bugün de birazdan çıkıyorum işte evden. önce ağrı kesici iğne yapılcakmış, sonra da işlem işte toplamı 40 dakika kadar sürermiş. eşimin de öğle arasına denk gelirse almaya gelirim dedi.. ben hazırlanıp çıkayım artık. sizi seviyorum :54:

Kızlar, canlarım bnm, ilgilendiğinizi görmek beni çok duygulandırıyo :14: dün film olmadı, bugüne yazdı doktorum.
psikolojim de çok kötü olmuştu klinikteki anne/anne adaylarını görünce hep aynı oluyorum artık, eve kadar zor tuttum kendimi.. gelince de koyverdim :14: sonra bnm 3 bıcır öğrenci var kızlar, onlar geldi kahveye de kafam dağıldı biraz Allah'tan... akşam da geç gittiler. o sebeple girip yazamadım kimseye, kusura bakmayın nolur aklım da hep buradaydı.. akşam da eşimle biraz dertleşip yattık erkenden..
bugün de birazdan çıkıyorum işte evden. önce ağrı kesici iğne yapılcakmış, sonra da işlem işte toplamı 40 dakika kadar sürermiş. eşimin de öğle arasına denk gelirse almaya gelirim dedi.. ben hazırlanıp çıkayım artık. sizi seviyorum :54:

sıkma canını canım hepimiz aynı durumdayızz hayırlı haberlerle gel inşlhhh :18:

sıkma canını canım hepimiz aynı durumdayızz hayırlı haberlerle gel inşlhhh :18:

sağ olun arkadaşlarım, canlarım :54: geldim, ağrılı bir işlemdi, gözlerim doldu, adet günü gelen sancı gibi ama daha şiddetlidi, ilginç bir deneyim oldu, ALlah beterinden saklasın . böyle ağrılara bir de doğumda katlanabiliyor insan sanırım Allah güç verince..
sonuç olarak, sağ tüpümde yapışıklık varmış ve işlem sırasında açıldı, artık bi sorun yok çok şükür ya rabbim. nisan ayındaki yumurta takibimde sağdan yumurtladığım görülmüştü, o ay ondan olmamış bişey demek. bu ay da öyle olmuştur belki. artık bi sorun kalmadığına göre, e soğana da dvm ediyorum :49: haziran bizim ayımız olacak inşallah dert ortaklarım beniiimm :32:

Son düzenleme:
sağ olun arkadaşlarım, canlarım :54: geldim, ağrılı bir işlemdi, gözlerim doldu, adet günü gelen sancı gibi ama daha şiddetlidi, ilginç bir deneyim oldu, ALlah beterinden saklasın . böyle ağrılara bir de doğumda katlanabiliyor insan sanırım Allah güç verince..
sonuç olarak, sağ tüpümde yapışıklık varmış ve işlem sırasında açıldı, artık bi sorun yok çok şükür ya rabbim. nisan ayındaki yumurta takibimde sağdan yumurtladığım görülmüştü, o ay ondan olmamış bişey demek. bu ay da öyle olmuştur belki. artık bi sorun kalmadığına göre, e soğana da dvm ediyorum :49: haziran bizim ayımız olacak inşallah dert ortaklarım beniiimm :32:

canım çok geçmiş olsun benim bi arkadaşında kanalları tıkalıymış senin gibi işlemden geçmiş vakumla bi kaç kez sıvı pompalayıp
çekmişler o da biraz acı çekmiş ve ilk ay hamile kalmış inşallah sende ilk aydan hamile kalırsın moralini yüksek tut

Back