vallahi eşinin yanında olması en büyük moral, başka kimse değil yani.. mümkünse yanındayken yaptırman iyi olur duygusal açıdan ki bu en önemli şey dimi? destek, moral, huzur, güven..
bu arada evet cnm 6 gün sürdü bnm regl bu ay, 9. gün aldı beni doktor film için.
önce içeri hava basıncı uygulandı ki ben böyle bişeye hazırlıklı değildim, bilmiyordum. o sancı yaptı epey, ama göz kontağını koparmadı doktorum benmle ve sürekli sordu "dayanbiliryor musun, her şey yolunda mı, çok mu şiddetli, dyanamazsan söyle, sorun var mı, şimdi nasıl?" gibi.. dayanamadığım noktada gözlerim doldu zaten ve kesti onu.
sonra da işte sıvı püskürtme işlemi için kamera ayarlandı yerleştirildi, o kısımda hiç bir sorunum olmadı..
ama dündenberi akınıtyla karışık kanamam devam ediyor, günlük ped yeterli oluyor. sancım ve gazım da var fena
![KK37 :37: :37:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk37.gif)
hava basıncından olsa gerek muhtemelen o sıkıştırıyo, sürekli gıcırtı gurultu ve gaz sancısı gibi işte..
fitil verdi sabah-akşam 6 gün boyunca kullan dedi. başka bişeyim yok elhamdülillah bunu da atlattım..
![KK31 :31: :31:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk31.gif)
şimdi dört gözle ovülasyonu bekliyorum