- 17 Mayıs 2012
- 1.059
- 346
- 123
merhaba topiğin hayırlı olsun kısçe...![]()
Merhaba teşekkür ederim :)
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba topiğin hayırlı olsun kısçe...![]()
adet bittikten 2 sonra diyor şirineciğim nette.![]()
kızlar bademciklerim boğazımı kapamış resmen bi kalktım konuşamıyorum, yutkunamıyorumfarenjit ya da anjin bu.. ne yapmamı önerirsiniz bilen var mı? malum, ov. günlerime 1 hafta kaldı..
![]()
canım bademcık sısmesıne ılık seyle ıcı nane lımon kaynet ve corba ıc benımde eskıden cok sıserdı bı dondurma yesem soguk su ıcsem sıserdı yutkunamazdım atesler ıcınde yatardım esımle nısanlandıktan sonra esım kısın da buz gıbı soguk su ıcer bende onun gıbı soguk su ıcmeye basladım kısın bıle bunyem alıstı 3 senedır hıc sısmıyo gecmısler olsun allah yardımcın olsun
canim gecmis olsun ilk basda okudum anlamadim simdi anladim ne oldugunu(turkce biraz zaifimda) yinede arkadasin dediklerini yap iyi olursun insallah
Allah şifalar versin adaçayını bir araştır arkadaşım
gargarası da iyi geldi bana
ALlah razı olsun ilgilendiğiniz içinsabahları normalde bi bardak soğuk süt içerdim, bu gün ısıtıp balla karıştırıp içtim, şu anda daha iyi gibiyim.. naneyi prolaktinden dolayı kullanmıyorum bulutefecim. akşam bi tarhana yapiyim bari..
ay ben yazın bile öyle buz gibi şeyler içemiyorum.
adaçayına da bakarım, sağ olun canlarım bnm iyi ki varsınız![]()
cnm bu belirsizlik hepsinden beter, ya gebelik varsa??? o zmn derhal önlem alman gerekebilir ve sen geciktirmekle iyi etmiyosundur belki.. öyle ya da böyle netice neyse şu anda belli ve sadece sen bilmiyorsun. hadi bir test yap da cümleten rahatlayalım.![]()
SORU : hocam soğan suyu sayesinde hamile kaldım hem de sadece akşamları 1 bardak içtim ve 1 ay içinde hamile olduğumu öğrendim pcos hastaları kesinlikle soğan suyunu denemeliler. Üstün bilgilerinizi bizimle paylaştğınız için çok teşekkürler hocam. saygılar.
CEVAP : Hafif derecede polykistikover durumunda günde 1x soğan kürünü uygulamak yeterli olabilmektedir. Ancak, orta ve ileri derece polykistikover durumunda günde 2x uygulanmalıdır. Sağlığınız daim olsun. Allah'tan size ve bebeğinize sağlıklı bir ömür diliyorum.
canımcım inan cesaretim yok geçen ayki gibi bi var bi yok derlerseee bide kanda çıkarmıki bugün 29.günüm 23 ünde adet olmuştum ben cuma gününe kadar bekleme taraftarıyım ama bir haftadır da sanki adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyor geçiyor ama gelen giden yok tabi geçen ay kistlerden dolayı 30 31 günde olmuştum
bunun en iyi canlı örneği benim 11. günümdü soğanda ve 5 tane kistim vardııı 11. gü gittim 1 tane kalmıştı şoka girmiştmmm gebelikk oldumu orası bu aralar meçhullll :))
bende iki gündür içiyorum bakalım hayırlısı adetimin üçüncü günü başladım bir sıkıntı yaratırmı acaba erken başlamam.. isteyen herkese ALLAHım hayırlısını nasip etsin inşALLAH.
soğan kürü deneyenler ve tecrübeleri
hanımlar sat ve bat tarihlerimizden oluşan bir liste de ekliyorum
listemiz hayırlı uğurlu olsun inşallah, dileyen herkesin yanına hamile resmi koymak nasip olsun, bismillah
[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]ANNE ADAYI[/td]
[td]SAT[/td]
[td]BAT[/td]
[td]DURUM[/td]
[/tr]
[tr]
[td]mybaby24[/td]
[td]26 Nisan[/td]
[td]25 Mayıs[/td]
[td]:26:[/td]
[/tr][tr]
[td]sercem1[/td]
[td][/td]
[td]27 Mayıs[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]jademisey[/td]
[td]28 Nisan[/td]
[td]28 Mayıs[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]bulutefe[/td]
[td]3 Mayıs[/td]
[td]30 Mayıs[/td]
[td]:18:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]BEYBISIM[/td]
[td]12 Mayıs[/td]
[td]9 Haziran[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sipsirine[/td]
[td]9 Mayıs[/td]
[td]13 Haziran[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]folikasitka[/td]
[td]16 Mayıs[/td]
[td]15 Haziran[/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
cnm kendi düzenini en iyi sen bilirsin tabi ama test gününü olması gerekenden fazla geçirmemek önlem açısından iyi olur diye düşünüyorumşahsen benim günüm 1 gün geçerse yaparım test
çünkü gecikme olmuyor çok şükür.
listeye bile eklenemiyorummm okadar karışık durumdayımkiiii(((((
ne zaman geleceğini kestiremiyorummmmmm(((((
ne oynak bi regli dönemim oldu benim yaaaa:))))
eskiden 27 dedin mii olurdummm 1 gün şaşmazdııı(((
bacım beni neden almıyosun listeye beni beyenmiyormusun??4haziran beklemediğim adet tarihim çabuk bende kendimi listede görmek istiyorummm
![]()
Kızlaaar, yarın sabah 11:00'de (TR saatiyle 08:00) rahim filmi için randevum var, araştırdım inceledim iyice, beni neyin beklediğini bilsem de biraz gerginim yine de.. değişik bir işlem :26: