Soğan kürü

adet bittikten 2 sonra diyor şirineciğim nette.

yaaaa bende küre nezaman başlanır yazdım 7. gün yazıyordu
ne zaman başlıcaz o zaman
saraçoğlunun sitesini açtım şimdi çok teşekkür ederimmmm sanadaaa gördümm
"Kür: Polikistik overe karşı
Kaynamakta olan birbuçuk su bardağı klorsuz suyun içerisine ince kahverengi kabuğu soyulmuş orta boy bir kuru soğanı dörde bölüp atınız. Beş dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Ilıtmadan içilir. Onbeş gün boyunca aç karnına günde iki kez içilir (öğleden evvel ve öğleden sonra veya akşam). Eğer çalışan bir hanımsanız bu kürü akşam yemeğinden önce ve akşam yatmadan önce uygulayabilirsiniz. İlk onbeş günlük başlangıç küründen sonra üç-dört adet döneminde, adet bitiminden iki gün sonra on gün boyunca yine günde iki kez uygulanır. Soğutmadan ve ılıktan sıcak olarak içilmelidir. Soğuk içilmemelidir.

Not: Soğan kürüne en uygun başlama zamanı adet bitiminden 2-3 gün sonrasıdır.

Dikkat: Bu kürü gastirit veya ülser şikayeti olanlar uygulamamalıdır.

Not: Her defasında taze hazırlanmalıdır. Kullanılacak olan kuru soğan, pazarlarda satılan açık kahverengi kabuklu yemeklik soğandandır. Beyaz, kırmızı ve mor soğan kullanılmamalıdır.
" bu yazıyormuşş

Son düzenleme:
kızlar bademciklerim boğazımı kapamış resmen bi kalktım konuşamıyorum, yutkunamıyorum farenjit ya da anjin bu.. ne yapmamı önerirsiniz bilen var mı? malum, ov. günlerime 1 hafta kaldı..

Allah şifalar versin adaçayını bir araştır arkadaşım
gargarası da iyi geldi bana

Son düzenleme:

canim gecmis olsun ilk basda okudum anlamadim simdi anladim ne oldugunu(turkce biraz zaifimda) yinede arkadasin dediklerini yap iyi olursun insallah

Allah şifalar versin adaçayını bir araştır arkadaşım
gargarası da iyi geldi bana

ALlah razı olsun ilgilendiğiniz için sabahları normalde bi bardak soğuk süt içerdim, bu gün ısıtıp balla karıştırıp içtim, şu anda daha iyi gibiyim.. naneyi prolaktinden dolayı kullanmıyorum bulutefecim. akşam bi tarhana yapiyim bari..
ay ben yazın bile öyle buz gibi şeyler içemiyorum.
adaçayına da bakarım, sağ olun canlarım bnm iyi ki varsınız

sende ıyıkı varsın canım bende senın gıbıyıdım yazın bıle soguk su ıcemıyordum zor bı durum aksama acılı bı tarhana corbası yap ıc cok ıyı gelır ınsallah

bende iki gündür içiyorum bakalım hayırlısı adetimin üçüncü günü başladım bir sıkıntı yaratırmı acaba erken başlamam.. isteyen herkese ALLAHım hayırlısını nasip etsin inşALLAH.

canımcım inan cesaretim yok geçen ayki gibi bi var bi yok derlerseee bide kanda çıkarmıki bugün 29.günüm 23 ünde adet olmuştum ben cuma gününe kadar bekleme taraftarıyım ama bir haftadır da sanki adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyor geçiyor ama gelen giden yok tabi geçen ay kistlerden dolayı 30 31 günde olmuştum

bunun en iyi canlı örneği benim 11. günümdü soğanda ve 5 tane kistim vardııı 11. gü gittim 1 tane kalmıştı şoka girmiştmmm gebelikk oldumu orası bu aralar meçhullll :))

cnm kendi düzenini en iyi sen bilirsin tabi ama test gününü olması gerekenden fazla geçirmemek önlem açısından iyi olur diye düşünüyorum şahsen benim günüm 1 gün geçerse yaparım test çünkü gecikme olmuyor çok şükür.

bunun en iyi canlı örneği benim 11. günümdü soğanda ve 5 tane kistim vardııı 11. gü gittim 1 tane kalmıştı şoka girmiştmmm gebelikk oldumu orası bu aralar meçhullll :))

gebelik de gerçekleşirse bizim için bir umut da sen olursun cnm, hadi güzel haberlerle gel inşallah

aminnn ecem hoşgeldin tatlım, sıkıntı yaratacağını sanmıyorum. ben de üzerinden iki gün geçmesini bekleyemiyorum, ovülasyona denk gelmemesi için adetin son günü başlıyorum (5.gün). sen de şifa bulacaksın inşallah, son adet ve beklenen adet tarihin ne cnm? belki listemizin haziran annelerinden olursun da bize de şans getirirsin

bacım beni neden almıyosun listeye beni beyenmiyormusun?? 4haziran beklemediğim adet tarihim çabuk bende kendimi listede görmek istiyorummm

canımcım benimde 1 gün geçti geçen ay hemen yaptırdım kan testi var dediler sonra yok dediler biliyorsun olanları bu kezz aynı durumdan korkuyorummm bide geçen ay düzenim değiştiği için bu ay günümün geçip geçmediğini kestiremiyorum normalde 27 gün den hesap etsem 2 gün geçti ama geçen ay düzen bozukluğu yüzünden 30 günden hesaplasam geçmedii cuma son günüm geçen ay o kistciklerr herşeyimi mahvetti olmazsa ben bi yarın doktoru arayımm bide kanda gene çıkarmı çıkmazmı bilmiyorum cuma netleşir diye bekliyorum.... inslhhh tatlım yaa kistciklerden kurtulduğum gibi gebeliğide söylerim sizeeee tabii sizinde bana o müjdeyi vermeniz şartıylaa :))) ALLAHIM hepimize nasip etsin inşlhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

listeye bile eklenemiyorummm okadar karışık durumdayımkiiii (((((

ne zaman geleceğini kestiremiyorummmmmm (((((

ne oynak bi regli dönemim oldu benim yaaaa:))))

eskiden 27 dedin mii olurdummm 1 gün şaşmazdııı (((

heey inşallah ak pak olmuştur o yumurtalıklar da 1 gün ileri 3 gün geri idare edicez artık düzene girer merak etme, kistten ya da soğan küründen dengelerde bişey olmuş senin, dediğin gibi ama bulur yine kendi düzenini.

Kızlaaar, yarın sabah 11:00'de (TR saatiyle 08:00) rahim filmi için randevum var, araştırdım inceledim iyice, beni neyin beklediğini bilsem de biraz gerginim yine de.. değişik bir işlem :26:

Kızlaaar, yarın sabah 11:00'de (TR saatiyle 08:00) rahim filmi için randevum var, araştırdım inceledim iyice, beni neyin beklediğini bilsem de biraz gerginim yine de.. değişik bir işlem :26:

canim hayirli haberlerle gelirsin insallah

off şu günler geçmiyor yahuu :) batı bekliyorum soğan kürü için inşallah olmamda ama bi heveslendim şu küre:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…