• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan kürü

kızceler ya evlendıkten sonra bacaklarımda catlak olustu soylemesı ayıp baldırımda kırmızı kırmızı bacaklarımda catlak selulut nıye oldukı onceden yoktu:43:

Merhaba arkadaşlar pko ve kilolarla uğraşıyorum bu ay ben de soğan kürüne başladım tarlusala rağmen 1 güncük olup sonra regli olmadım o yüzden regliden önce başlamış oldum
21 gün bitti bu ay bilinçsiz başlamış oldum 11.günüm bugün çarşamba kontrol olacağım inşallah folüküller ve myom gitmiş olur

benide ekler misiniz listeye son ad. tarihim 9 mayıs olmuş oldu beklenen ( inşallah hayırlısı ile bebiş gelirde olmaz ) adet tarihi 12 - 13 haziran sanırsam

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar pko ve kilolarla uğraşıyorum bu ay ben de soğan kürüne başladım tarlusala rağmen 1 güncük olup sonra regli olmadım o yüzden regliden önce başlamış oldum
21 gün bitti bu ay bilinçsiz başlamış oldum 11.günüm bugün çarşamba kontrol olacağım inşallah folüküller ve myom gitmiş olur

benide ekler misiniz listeye son ad. tarihim 9 mayıs olmuş oldu beklenen ( inşallah hayırlısı ile bebiş gelirde olmaz ) adet tarihi 12 - 13 haziran sanırsam

ınsallah sogan kuru sıfa olur hepımıze allahın ıznıyle su ıllet pıkodanda kurtuluruz bıran once

Benim adetimin 3. Gunu bugun sogan kuru ne basladim umarim yarari olur daha once kullanan varmi acaba

Benim adetimin 3. Gunu bugun sogan kuru ne basladim umarim yarari olur daha once kullanan varmi acaba

Hosgeldin cnm, hepimiz kullandik ve kullaniyoruz sogan kürünü. Topigimiz cok yeni, henuz hamile haberi almadik ama haziran ayindan ümitliyiz. Sat ve bat yazarsan listemize ekleyeyim seni de. Bakarsin beklenen haber senden de gelir haziranda :34:

Merhaba sipsirine, tarlusalin ne oldugunu bilmiyorum cnm ama kürü olmasi gereken sekilde yapmissin sanirim. Şifa olsun insallah arkadasim. Ekliyorum listeye. Kontrolden sonra da haberdar et bizi :3:

bende pkoluyum canım benimde kilolarla başım belada tek sorunum kilom hormonlarım çok normall hepsii. nolck bu kilolar bilmiyorum Allah hepimizze yardım etsim zor gerçekten.

merhaba topiğin hayırlı olsun kısçe...:1:

bende tedavi aşamasındayım diane 35 kullandım bir kutu. reglimi bekliyorum beş güne kadar gelmesi gerek.
reglim bitsin bende başlıyorum sağan kürüne inşallahh kafayı takmış durumdayım bu aralar pko için çok iyimiş.

bende tedavi aşamasındayım diane 35 kullandım bir kutu. reglimi bekliyorum beş güne kadar gelmesi gerek.
reglim bitsin bende başlıyorum sağan kürüne inşallahh kafayı takmış durumdayım bu aralar pko için çok iyimiş.

Evet cnm tam da pko icin harika bu kür, dogal bir ilac. Sen de faydasını göreceksin insallah...

SORU : hocam soğan suyu sayesinde hamile kaldım hem de sadece akşamları 1 bardak içtim ve 1 ay içinde hamile olduğumu öğrendim pcos hastaları kesinlikle soğan suyunu denemeliler. Üstün bilgilerinizi bizimle paylaştğınız için çok teşekkürler hocam. saygılar.

CEVAP : Hafif derecede polykistikover durumunda günde 1x soğan kürünü uygulamak yeterli olabilmektedir. Ancak, orta ve ileri derece polykistikover durumunda günde 2x uygulanmalıdır. Sağlığınız daim olsun. Allah'tan size ve bebeğinize sağlıklı bir ömür diliyorum.

canlarım ben kürün bu şekilde de uygulanabileceğini yeni öğrendiğim için şansımı fazla zorlamadan bu ay günde 1 kere 10 gün uygulamaya karar verdim. hayırlısı olsun..

haydi hayırlısı ile inşallahhh nette adetin 7. günü başlanır yazıyordu ona baktın mı

kızlar bademciklerim boğazımı kapamış resmen bi kalktım konuşamıyorum, yutkunamıyorum :14: farenjit ya da anjin bu.. ne yapmamı önerirsiniz bilen var mı? malum, ov. günlerime 1 hafta kaldı.. :50:

kızlar bademciklerim boğazımı kapamış resmen bi kalktım konuşamıyorum, yutkunamıyorum :14: farenjit ya da anjin bu.. ne yapmamı önerirsiniz bilen var mı? malum, ov. günlerime 1 hafta kaldı.. :50:

canım bademcık sısmesıne ılık seyle ıcı nane lımon kaynet ve corba ıc benımde eskıden cok sıserdı bı dondurma yesem soguk su ıcsem sıserdı yutkunamazdım atesler ıcınde yatardım esımle nısanlandıktan sonra esım kısın da buz gıbı soguk su ıcer bende onun gıbı soguk su ıcmeye basladım kısın bıle bunyem alıstı 3 senedır hıc sısmıyo gecmısler olsun allah yardımcın olsun

canim gecmis olsun ilk basda okudum anlamadim simdi anladim ne oldugunu(turkce biraz zaifimda) yinede arkadasin dediklerini yap iyi olursun insallah

Back