- 31 Ocak 2025
- 143
- 40
- 13
- Konu Sahibi alamasemiaa
Kızlar kürtajın üzerinden 15 gün geçti soğan kürüne başlamak istiyorum, başlayıpta faydasını gören var mı acaba yardımcı olursanız çok sevinirim 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende merak ediyorum +++Kızlar kürtajın üzerinden 15 gün geçti soğan kürüne başlamak istiyorum, başlayıpta faydasını gören var mı acaba yardımcı olursanız çok sevinirim![]()
Pcos hastasimisiniz fazlası kist yapıyor dikkat edinKızlar kürtajın üzerinden 15 gün geçti soğan kürüne başlamak istiyorum, başlayıpta faydasını gören var mı acaba yardımcı olursanız çok sevinirim![]()
Pcos hastasimisiniz fazlası kist yapıyor dikkat edin
Dikkat edin inşallah tekrar hamile kalirsinizKistim yok hamilelik düşünüyorum, rahmi temizlesin diye kullanmak istiyorum.
İnşallah siz kist yapar deyince bi çekindim, şu an kekik suyu çok iyi geldi. Doktor kontrolünden sonra soğan kürüne başlayacağım inşallahDikkat edin inşallah tekrar hamile kalirsiniz
bu ay düşük yaptım , 4 haftalıktı kese oluşmamıştı . soğan kürüne başladım bugün 12. günüm bakalım inşallah faydasını görürümKistim yok hamilelik düşünüyorum, rahmi temizlesin diye kullanmak istiyorum.
Geçmiş olsun ben de yakın zamanda kaybettim,Kanamanız devam ederken mi küre başladınızbu ay düşük yaptım , 4 haftalıktı kese oluşmamıştı . soğan kürüne başladım bugün 12. günüm bakalım inşallah faydasını görürüm
Kist olur diye korkuyorum bende yeni düşük yaptım 1 hafta oluyor baslasam içimi temizlemesi için acaba olur mubu ay düşük yaptım , 4 haftalıktı kese oluşmamıştı . soğan kürüne başladım bugün 12. günüm bakalım inşallah faydasını görürüm
kesinlikle yap , kistleri götürüyor soğan kürü neden kist yapsın .denemeye değer benceKist olur diye korkuyorum bende yeni düşük yaptım 1 hafta oluyor baslasam içimi temizlemesi için acaba olur mu
hayır kanamam bitti öyle başladım . zaten kanamam benım ılk 3 gun yogun oldu sonra az az kaldı ıkı hafta surdu sonra başladımGeçmiş olsun ben de yakın zamanda kaybettim,Kanamanız devam ederken mi küre başladınız
Ayy yapmayın doktora sormadın. Onun için ilaç veriyorlar. tedavi ediyorlar. Kime neyin iyi geleceğini bilemeyiz ki...Bende çikolata kisti var soğan kürü onu yok etmezmi acaba
Fazlası kist yapıyor diyo pcos hastasıyım zaten o yüzden korkuyorumkesinlikle yap , kistleri götürüyor soğan kürü neden kist yapsın .denemeye değer bence
pcos hastalarına yapıyorsa , yapma o zaman hersey bi vesile Rabbim en kısa zamanda sevindirsin hepimiziFazlası kist yapıyor diyo pcos hastasıyım zaten o yüzden korkuyorum
Evet ondanda korkuyorum doktor ilaç dediAyy yapmayın doktora sormadın. Onun için ilaç veriyorlar. tedavi ediyorlar. Kime neyin iyi geleceğini bilemeyiz ki...
Kızlar kürtajın üzerinden 15 gün geçti soğan kürüne başlamak istiyorum, başlayıpta faydasını gören var mı acaba yardımcı olursanız çok sevinirim![]()
Bu sene Ocak ayında yaptığım bir kür ve o ay adet olmadım.Acaba adetimi mi geciktirdi diye bile düşündüm.aşırı strese girdim. 7 aydır çocuk düşünüyorduk ve olmuyordu. Geçen hafta öğrendim ki hamileymişim . Şiddetle tavsiye ediyorum. Düzenli olarak içmedim bile. Maksimum 6-7 gün kullandım Normalde 15 güne tamamlamak gerekiyormuşBende merak ediyorum +++
Bende de pcos var. Bu kür özellikle pcos için şifa. Şiddetle denemeni tavsiye ederimFazlası kist yapıyor diyo pcos hastasıyım zaten o yüzden korkuyorum