Ben mesajı biraz geç gördüm belki başka görenler yanıtlamıştır canım ama şöyle anlatayım ben de. Adetlerin düzenli ise adetin bittikten iki gün sonra başlıyorsun. 15 gün sabah akşam uyguluyorsun.
İçi beyaz soğanla yapman gerekiyor. 1.5 su bardağı kaynar suya 1 orta boy soğanı sadece en dış kabuğunu soyarak dörde bölüp atıyorsun. 5-6 dk kaynayınca kapatıp süzersin. 10-15 dk soğuma ideal, ılık içmen lazım. Bunu açken yapmanın vücuda başka yararları da olduğu söyleniyor. Kan şekerini düzenlemek, sindirimi kolaylaştırmak. Ki ben bu açıdan faydasını çok gördüm… Ama midene dokunursa biraz tokken yapabilirsin. Genelde dokunmuyor asidi kalmadığı için. Tadı mideni bulandırırsa hafif limon sıkıp da içebilirsin.
Eğer düzenli adet gözüyorsan kürü yaptığın dönemin ortalarında yumurtlama yaşamış olman gerekiyor zaten. Adete bir hafta kala da bırakıyorsun işte 15 günün sonunda.
Bu ilk ay. Sonraki aylar ise adete 10 gün kala yapman ve adet başlayınca bırakman öneriliyor ama ben bunu yapmayacağım. Pcos için demeyebilirsin. Yani sana kalmış istersen iki ay da böyle devam edebilirsin. Ama sonra ara vermen gerekiyor birkaç ay.
Umarım açıklayıcı olmuştur. İnşallah hem kistleri atar vücuttan hem de gebeliğe vesile olur