• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Soğan kürü

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ne yaptın batın geçmiş olması lazım. Soğan kürü işe yaradı mı? konuştuğumuz gibi bende başladım 5 gün oldu. senin sonucunu merak ediyorum :) inşaallah bebek vardır.
Maalesef bebek yok işe yaramadı sanırım kür inşallah sana yarar. Gelecek ayı bekliyor olucam umutla

Kizlar ben hamileyim ve sanırım soğan kürü çünkü tek farkli denediğim sey oydu. Ve 5 gün günde 2 bardak ictim sonra biraktim
Bende hamile kaldigim ay sadece soğan suyu içmiştim senin gibi 5 6 gün felan. Üzerinden 7 ay geçti tekrar gebe kalamadım. Su an elimde soğan suyu ile yaziyorum:)

Bende sogan kuru iciyoruz kızlar 2. Gunu bitirdim. Tek merak ettigim sey yumurtlama zamanimda icsem birsey olur mu? 🙄 cunku tahminen 5 gune yumurtlicam

Bende sogan kuru iciyoruz kızlar 2. Gunu bitirdim. Tek merak ettigim sey yumurtlama zamanimda icsem birsey olur mu? 🙄 cunku tahminen 5 gune yumurtlicam

Ben yumurtlama günü gelince içmedim canım. adetim biter bitmez başladım 5 gün sonra yumurtladım. 5 gün kullandım ve yumurtalama başlayınca bıraktım. (neden 5 gün içinde yumurtladım onu da anlamadım :( )
o günleri değerlendirdiğimiz için ve söktürücü olduğu için devam etmek saçma geldi. daha iyi bilenler varsa bilgilendirirse iyi olur tabi

Ben yumurtlama günü gelince içmedim canım. adetim biter bitmez başladım 5 gün sonra yumurtladım. 5 gün kullandım ve yumurtalama başlayınca bıraktım. (neden 5 gün içinde yumurtladım onu da anlamadım :KK43: )
o günleri değerlendirdiğimiz için ve söktürücü olduğu için devam etmek saçma geldi. daha iyi bilenler varsa bilgilendirirse iyi olur tabi
Bana da yumurtlama günü devam etmek saçma gelmişti canım bende Yumurtlama günümü gördüğüm gün içmeyi bırakırım dediğin gibi söktürücü özelliği olduğu için yumurtlamayı etkileyebilir Teşekkür ederim:KK68:

İyi akşamlar kızlar bende bu ay soğan kürüne başladım 9. Günüm 31 Ekim'de bitecek işte bakalım bende nasıl bir etki yapacak ama ben sadece sogan kürü de uygulamadim başka şeylerde yaptım inşallah yanlış yapmamışimdir gerçekten ya hamile olcam yada bütün değerlerimi alt üst etmişimdir bilmiyorum merakla heyecanla umutla bekliyorum 🤦🤷🤰😊😍🥰🙏😊

Merhaba ben 4 gun tas catlasin 5 gun adet oluyorum onceden sogan kuru yaptim kist için önermişlerdi asıl ne ise yarıyor anlamadim açıklar mısınız

Back
X