• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Soğan kürü

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnsallah canım rahatım artık valla çok kasmcm stres oluyorm baktım olursa olur olmazsa olmaz napalım herkes çocuk doguracak diye bisey yok Ölum yok ucunda😍❤❤❤
Ya allah sağlıklı eli kolu düzgün hayırlı evlat versin. Imtihanı insanın evladıyla olmasın. Hep bunu düşün bumu dile. Allah çok güzel nasip eder 🥰🥰

Ya allah sağlıklı eli kolu düzgün hayırlı evlat versin. Imtihanı insanın evladıyla olmasın. Hep bunu düşün bumu dile. Allah çok güzel nasip eder 🥰🥰
Canim oncelikle hayirli olsin saglikla ilerler insallah hamileligin 🙏🏼 sogan kurunu bende yaomayi istiyorum kac audir ama emin olamiyordum. Rahim filmi cektirmek vardi aklimda ama sogan da rahmi temixliyormus sanirim. Ama tek korkum hormonlari duzenini bozar diye okumustum tabi herkesde aynindegil. Sende pko mi vardi onun icin mi yaptin yoksa herseyin normalken hamilelik icin mi yaptin. Verdigin resimdeki tarifde pko icin yaziyordu sormak istedim 🙃

Bende hiçbisey yok değerlerim temiz ama bir cok kişi bununla hamile kalmış o yüzdem yaptım. Ama dediğim gibi öyle 15 gün yapmadim 5 gün yapıp bıraktım ben. Şifa allahtan nasip etti çok şükür. Ayrıca çok teşekkür ederim 🥰

Bende hiçbisey yok değerlerim temiz ama bir cok kişi bununla hamile kalmış o yüzdem yaptım. Ama dediğim gibi öyle 15 gün yapmadim 5 gün yapıp bıraktım ben. Şifa allahtan nasip etti çok şükür. Ayrıca çok teşekkür ederim 🥰
Ay vallahi deneyeceğim Ben de Adetim bittikten hemen sonra başlayacağım Bir hafta yapar bırakırım bende kısmette varsa olur hayırlısı inşallah🙏🏼🥰

Kızlar merhaba. Sogan kuru yapan var mı aranızda sorum su adetim başlayınca yapayım diyorum prolaktinim normal de normal ama bu kuru yapınca artar mı ? Bir bilginiz var mi

merhaba, bende soğan kürüne başladım 4.gündeyim. araştırmalar sonunda prolaktini incir kürü arttırıyor diye rastladım hep.

Kızlar bende bu ay soğan kürü kullandım 1 senedir istiyoruz ilk kez kullandım ama regl bitti 7. Gün başladım yumurtlamaya kadar 7 8 gün kadar sabah akşam içtim sabah içemediysem akşam yoksa sabahları aç karnına içtim ve acaip akıntım oldu yumurtlamamı takip edemedim ama kafamıza göre takıldık inşallah güzel haberlerle gelirim ❤
size sorum olacak bu ay kullandım bi sonraki ay eğer gebelik olmadıysa kullanabilirmyim yine sorun olurmu

Ay ne güzelsiniz masallah canım çok çok sevindim.. canım öğretmen misin sen brn yanlış görmüşte olabilirim
Evet canım öğretmenim. Ama kadrolu değilim. Çokk sağ ol insallah senin de bu ay hayırlı haberlerinu bekliyorum. Ilk 131 çıktı sonra 527. Şuan kaclarda bilmiyorum kollarim mosmor oldu kan vermekten. Bu hafta muhtemelen yeniden bakarlar

Evet canım öğretmenim. Ama kadrolu değilim. Çokk sağ ol insallah senin de bu ay hayırlı haberlerinu bekliyorum. Ilk 131 çıktı sonra 527. Şuan kaclarda bilmiyorum kollarim mosmor oldu kan vermekten. Bu hafta muhtemelen yeniden bakarlar
Yaa canım olsun hamilesin ya şükür insallah canım ben bu ay saldım artık napaym olursa olur olmazsa da canım sag olsun yıpratıyor

Yaa canım olsun hamilesin ya şükür insallah canım ben bu ay saldım artık napaym olursa olur olmazsa da canım sag olsun yıpratıyor
Canım kesinlikle sal kendini ben olayin şöyle ilerlediğini düşünüyorum. Bu tiroid bezlerini yöneten beyin beyindeki stres onlari etkilerse yumurtlaman da kaliteli olmuyo. Ben hiç beklemiyordum bu ay ama nasip allah veriyor. Emin ol kendini salınca daha rahat hamile kalacaksin

merhaba
Allah kucağınıza almayı nasip etsin ins.Yumurtlamanın kaçıncı günü testi yaptınız
Ben regli günümde yaptım test negatifti ama o kadar çok adet sancim vardi ki zaten geldi gelecek olarak bakiyordum. Ertesi sabah kalktim hâlâ gelmemisti yeniden test yaptım çook ince bi çizgi çıktı inanamadım heveslenmedim. Gün içinde 2. Testte yine çıktı çizgi. Ama yine gitmedim doktora. Sonra ertesi sabah yeniden yapinca koyulaşmisti çizgi öyle anladım.

Back
X