- 29 Kasım 2016
- 341
- 256
- 103
- 32
İllaki kokusu kalıyo anlık bi mide bulantısı oluyo geçiyo sonra![]()
Adetim bittikten sonra bende başlayacağım. :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İllaki kokusu kalıyo anlık bi mide bulantısı oluyo geçiyo sonra![]()
Burun önemli kesinlikle kapat yoksa dayanamazsın hayırlısı olsun inşallahAdetim bittikten sonra bende başlayacağım. :)
Yaaa allahh sana da en kisa enn tez vakitte nasip eder inşallah. 3 gündür yaptığım testlerim hepsi pozitif demin gittim saglik ocağına sabah gelmelisin dediler muhtemelen hamilesindir zaten dedi. sabah yeniden gideceğim inşallahAy şuan gözlerim doldu. Sanki kendi testim gibi sevindim şuan. Kan testi de yaptırdın mı?
Bir önce ki yanıtını cevaplamıştım. Gebeliğin oldu mu bende başayacağım diye aldım cevabımı. Gözün aydın tatlım. darısı hepimize inşaallah.
Yaaa allahh sana da en kisa enn tez vakitte nasip eder inşallah. 3 gündür yaptığım testlerim hepsi pozitif demin gittim saglik ocağına sabah gelmelisin dediler muhtemelen hamilesindir zaten dedi. sabah yeniden gideceğim inşallah![]()
İnşaallah canım.Burun önemli kesinlikle kapat yoksa dayanamazsın hayırlısı olsun inşallah
Evet canım sadece 5 gün içtim ama adet bitiminden sonra gün aşırı iliskiye dikkat ettim bu sefer. Önceki ay yumurtlamam14. Ve 15. Gündeydi bu ay yine bu günlerde ov test yaptim cikmadi hatta yumurtlamiyorum sandim ama 17. Ve 18. Günde yumurtladım. Bide benim adetim 9 gün sürerken geçen ay sadece 6 gün sürdü o da aklimdaydi hep çünkü birileri yazmıştı buraya adet erken bitince rahim hamileliğe daha iyi hazirlaniyormus gibi. Suanki kan testime de bakınca yumurtlama günümde hamile kalmışım gerçekten. Yani ov testiyle taakip et sen yine deamin canım. geçen ay soğan kürüne başlayacaktım başlamadım. ama seni görünce karar verdim. 3 gün sonra soğan kürüne başlayacağım. İnşaallah ben de bu ay sevinirim.
Soğan kürü kullandığın sürede ovulasyon testi de kullandın mı? Ve sadece bu ay 5 gün içmiştin değil mi?
Evet canım sadece 5 gün içtim ama adet bitiminden sonra gün aşırı iliskiye dikkat ettim bu sefer. Önceki ay yumurtlamam14. Ve 15. Gündeydi bu ay yine bu günlerde ov test yaptim cikmadi hatta yumurtlamiyorum sandim ama 17. Ve 18. Günde yumurtladım. Bide benim adetim 9 gün sürerken geçen ay sadece 6 gün sürdü o da aklimdaydi hep çünkü birileri yazmıştı buraya adet erken bitince rahim hamileliğe daha iyi hazirlaniyormus gibi. Suanki kan testime de bakınca yumurtlama günümde hamile kalmışım gerçekten. Yani ov testiyle taakip et sen yine de
Canım evet genelde sabahları daha koyu oluyor eger fırsatınız oluyorsa sabah birlikte olun çünkü erkegin spermi de sabahlari daha verimliymiş. Ama yumurtkama zaten 2 gun sürüyor birinden birine tutar. Ben ovulasyonla 3. Ayımdı öyle tuttu. Adetin surekli kısa sürmüyorsa sorun yoktur bence hiç kafana takma onu. Gün aşırı dediğim bi gün yapıp bi gün yapmama.Ben teste ilk geçen ay başladım ben de 14.ve15. günde yumurtalama oldu ama sabahları çok koyu çıkıyor akşamları silik oluyordu. acaba sabahları mı değerlendirmem lazım diye düşünüyorum. Ve benim de adetim de 2 aydır ciddi derecede azalma var. 4 gün yoğun kanamalı geçerken 2 gün yoğun geri kalanı lekelenmeye döndü. Rahimde yapışıklık olması durumunda azalma olur diye okudum geçenlerde aşırı derece de kafaya taktım ama umarım senin dediğin gibi inşaallah rahim hamileliğe daha iyi hazırlanıyordur.
Gün aşırı dediğin her gün değerlendirdin değil mi?
Canım evet genelde sabahları daha koyu oluyor eger fırsatınız oluyorsa sabah birlikte olun çünkü erkegin spermi de sabahlari daha verimliymiş. Ama yumurtkama zaten 2 gun sürüyor birinden birine tutar. Ben ovulasyonla 3. Ayımdı öyle tuttu. Adetin surekli kısa sürmüyorsa sorun yoktur bence hiç kafana takma onu. Gün aşırı dediğim bi gün yapıp bi gün yapmama.
Amiin sağ olunÇok yardımcı oldun çok teşekkür ederim. Rabbim hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşaallah.
Canm sen test yaptırdın mıAç karna diyorlar ama ben tok yaptım canım.
Evet 2.5 haftalikCanm sen test yaptırdın mı
Beta kaç cıktıEvet 2.5 haftalik
Ee çok güzel haber niye mutlu değilsin:)))) çok güzel hayırlı olsun çok sevindim senin adınaEvet 2.5 haftalik
131 cıktı canım. Mutluyum tabi neden olmim çokşükür ama kritik haftalardayız ya o biraz endişelendiriyor. Haftaya muayneye gitcem insallahBeta kaç cıktı
Çok rahat ol o kadar oldu ya çok güzel olcak emin ol kötü düşünme hiç olumlu ol olumlu olsun:))))))) harika131 cıktı canım. Mutluyum tabi neden olmim çokşükür ama kritik haftalardayız ya o biraz endişelendiriyor. Haftaya muayneye gitcem insallah![]()
Ayy inşallah. Sizden de önümüzdeki ay hayırlı haberler alırız inşallahÇok rahat ol o kadar oldu ya çok güzel olcak emin ol kötü düşünme hiç olumlu ol olumlu olsun:))))))) harika
İnsallah canım rahatım artık valla çok kasmcm stres oluyorm baktım olursa olur olmazsa olmaz napalım herkes çocuk doguracak diye bisey yok Ölum yok ucundaAyy inşallah. Sizden de önümüzdeki ay hayırlı haberler alırız inşallah![]()