Gebeliğe Hazırlık Soğan kürü

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar ben 2 buçuk senelik evliyim pcoluyum çok hafif pcoluymuşum bebek istiyoruz 8 ay önce bebek gelişmediği için düşük oldu kürtajla alındı klomen+çatlatma iğnesiyle hamile kalmıştım şimdi tekrar istiyorum enfeksiyonum var soğan suyunu hem pco için hemde enfeksiyon için kullanıcam inşallah faydasını görürm inşallah hepimiz faydasını görürüz

Merhaba hayırlı olsun rabbim sağ salim kucagınıza almayı nasip etsin inşallah soğan suyu kürü yle mi hamile kaldınız

Geçen gün doktora gittim 5cm olan kistim 2 cm olmuş çok mutlu oldum soğan kürünün 7.günündeydim karnımda hep sancılar olmuştu ,şimdide yumurtlama dönemimdeyim sanırım göğüslerim dokununca çok acıyor ve kasıklarımda ağrılar oluyor inşaAllah bu ay tutar Dua edin

İnşallah olur sağ salim. Ancak ben biraz erken kestim kürü, 10 gün dolmadı yumurtlama günümden 4 gün snra falan kestim yani toplamda 7 8 gün yaptım. Çnkü bebek tutarsa düşürür diye okudum ve korktum

Düşürme etkisi yokmuş onu bir sormuş ,bu kist e etki ediyormuş sadece ama yinele hamile olduğunu öğrendiyse kessin denmiş

Biri 5 cm diğer ikisi 2.5 cm 3 tane kistim var ilaç kullanıyorum 2 gündür de soğan suyu içiyorum 1 ay sonra kontrolüm var bakalım kistler beni terkedecek mi

Ben de ocak ayında klomen kullandım 4 yumurta vardı ama catlamadi kist oluştu 13 şubatta adet oldum adetim biter bitmez soğan suyuna başladım yumurtlama gününe kadar kullanmayı düşünüyorum inşallah bana da faydası olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…