Gebeliğe Hazırlık Soğan kürü

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Abcd2305

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2019
5
5
1
25
Hanııımlar soğan kürü kullanan var mı aranızda ? Ve bu kürü nasıl yapıyoruz ne aralıklarla içiyoruz bilen varsa bilgi verebilir misiniz

Hanııımlar soğan kürü kullanan var mı aranızda ? Ve bu kürü nasıl yapıyoruz ne aralıklarla içiyoruz bilen varsa bilgi verebilir misiniz
Ben adetim gecikince test yaptim yaklasik 13 gun gecikmisti adet olamayonca soğan kürüne basladim iki gun ictim ucuncu gun adet oldum adet olunca da birakmadim sancisiz ve cok guzel gecti toplam 15 gun icmis oldum biteli 6 gün oldu yumurtlama.gunum mu bilmiyorum ama kasıklarim agriyor internetten ovulasyon testi aldim bakalim gelince anliycam yumurtluyor muyum

Ben âdetin 7. Günü başladım 15 gün kullanıp bıraktım ama gebe kalamadım

Bende çikolata kisti var o yüzden yapmak istiyorum bakalım inşallah faydası olur

Bunu kesinlikle bende deneyeceğim o zaman canım , benim hem adet düzensizliğim var hemde adet olduğum zaman çok ağrım oluyor teşekkür ederim canım ,birde bu kürü nasıl hazırlıyorsun neler katıyorsun içine

Adetin sancılı geçiyorsa iki gun ic üçüncü gun adet oluyorsun ben 4 gunde adetle.birlikte 15 gun ictim . kahverengi kabuklu soğanı kaynayan bir buçuk su bardagi suyun icine cezveye attim 5 dk kaynattjm şarkıyla yesil hatta daha koyu bi su çikti sabah kahvaltidan ve aksam yemeginden 10 dk once olmak uzere iki bardak içmiş oldum iste kabuguyla icin ister kabuksuz ama 15 gun ic enfeksiyon varsa nasıl söktüğünü goreceksin ben soğan suyundan sonra birde ovulasyon testine basladim bakalım gebelik olacak mi insallah olur

Kimisi adetten bir gun once yada bir gun sonra yumurtluyor bence bi kere de ovulasyon testiyle degerlendir bu ayı ben öyle yapiyorum
Ben bu ay klomen & çatlatma iğnesi kullandım canım c.tesi yumurtam çatladı ve değerlendirdik şu an bekliyorum. Nasip, inşallah tutar.

Adetim cuma bitti pazar başladım, pazar akşamı başladığım kürü sonraki hafta pazartesi akşamı kestim.. Çnkü kafam karıştı normalde 10 gün deniliyor ama ben 8. Günde bıraktım.. Çnkü yumurtlama günüm çarşamba gece olması lazımdı ve kürü uygularken bebek denedik biz.. Kürün bebeği düşürme ihtimaline karşı kürü erken kestim. Adetime 4 gün var şuan ve test yaptım dün bugün ikisi de net pozitif çıkıyor.. Soğan kürü sebebiyle düşmez umarım

Bu arada kürü ikindi vakti aç karnına içtim, ve gece yatmadan içtim.. 1bçk su bardağı suya kahverengi soğan ı 4 e kesip koydum ve kaynattım, bazı kaynaklar kaynayan suyun içine at diyor bazısı beraber kaynat diyor anlamadım ben iki türlü de denedim. Bir de sıcaktan biraz soğuk olacak yani ılıktan biraz sıcak onu hızlıca kafama dikiyordum. Bu arada aşırı gaz yapıyor haberin olsun Bi de kokuyor ama sonra alışıyotsun

Bendede pco ihtimali var kistler bende içmek istiyorum ama bir kere yaptım midem çok bulandı siz nasıl içtiniz

Bendede pco ihtimali var kistler bende içmek istiyorum ama bir kere yaptım midem çok bulandı siz nasıl içtiniz
gözümü kapattım aklıma yaşımın 34 olduğu ve kaç aydır bebek için uğraştığımı ama olmadığını getirdim. Ben bunları düşünürken 10 bardak Bi kerede gene içerdim heralde. Allahım nasip etsin sağ salim

Bu arada gebeliğiniz hayırlı olsun ,bende bugün öğrendim küçük küçük kistler varmış moralim baya bozuldu ,ama siz soğan kürü ile yazınca umut oldu inşaAllah bende başlıyıcam yarın

Bu arada gebeliğiniz hayırlı olsun ,bende bugün öğrendim küçük küçük kistler varmış moralim baya bozuldu ,ama siz soğan kürü ile yazınca umut oldu inşaAllah bende başlıyıcam yarın
Bende de vardı 7 cm dedi birine. Ama çözüm de sunmadı. Başka bir doktor antibiyotik verdi falan derken içmedim antibiyotiği. Kür yapan bir arkadaşımdan duydum direk hamile kalmış, pek inanmadım aslında başta. Ama denedim artık ne olacak dedim saraçoğlunun videolarını izledim YouTube de. Yorumları okudum başladım. Binlerce şükürler olsun

Bende bugün başladım, 2 cm kistim var.
Adetimin 1inci günü, normalde son gününde başlamak lazım diyenler çok ama dayanamadım.
Bakalım.
15 gün sonra haber veririm.
3 mart'a kontrolüm var, inşallah bi an gider ve bebek sahibi olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…