Gebeliğe Hazırlık Soğan kürü

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba canım , hiç bir bileğim yok kist falan olabilir mi acaba çünkü kiste çok iyi geldiğini söylüyorlar

Merhaba canım , hiç bir bileğim yok kist falan olabilir mi acaba çünkü kiste çok iyi geldiğini söylüyorlar
Birkaç kişiye sordum onlarda kist olabileceğini 12 gün devam eder dedi beklicem bakalım 4 gün daha doktora gittim bugün anlattim iyi yapmışsın temizlenmiş rahim dedi bakalım kısmet adetimin durması için ilac verdi ben 4.gün daha beklemeyi düşünüyorum bakalım

Tamam canım çok sağol ☺

Güzel bir haber vereyim mi bugün doktora gittim, bütün kistlerim yok olmuş, rahim ve yumurtalıklar tertemiz dedi. Bahsettim soğan küründen, devam edeyi mi diye sordum (2. Ayındayım zaten 5 gün olmuştu başlayalı) hiç bi zararı yok, bitkisel sonuçta devam edebilirsin dedi doktorum :)

Yaa bu çok güzel bir haberrrr hep faydalı olduğunu söylüyorlar soğan suyunun demek ki arada bir yapmak lazım

Yaa bu çok güzel bir haberrrr hep faydalı olduğunu söylüyorlar soğan suyunun demek ki arada bir yapmak lazım ☺

Eğer varsa bi sıkıntı mutlaka denenmeli. Ben 2 ay adet görmedim. Zar zor olunca da , biter bitmez değerlendirdim. Çok şükür gerçekten işe yaradı. Darısı şifa isteyen herkesin başına olsun

Eğer varsa bi sıkıntı mutlaka denenmeli. Ben 2 ay adet görmedim. Zar zor olunca da , biter bitmez değerlendirdim. Çok şükür gerçekten işe yaradı. Darısı şifa isteyen herkesin başına olsun
Büyüklerimiz soğana hep antibiyotik der gerçekten öyleymiş , ben de kist var mı yok mu bilmiyorum ama ben de içtim bu ay 8 gün kadar Ne güzel sana şifa olmuş

Merhaba kızlar bende 3 gün oldu baslayali adetim bittikten sonraki gün basladim bir kaç gün sonra yumurtlama günüm başlıyor. Soğan kürü kullaaya devam edersem ve bu süreçte hamile kalırsam düşük riski var mı acaba bilgisi olan var mı

Merhaba arkadaşlar, adt düzensizliğim için soğan kürüne başlardım 3 gün içtim 4.gün adet oldum. Devam etmem gerekiyormu siz nasıl kullanıyorsunuz. Birde bebek istiyoruz hamile kalınırsa birsorun olurmu? Ve tiroid ve prolaktinim yüksek soğan kürü kötü etkilermi yardımcı olursanız çok sevinirim:)

Soğan suyunun adet söktürücü özelliği var o yüzden yumurtlamada bırak istersen

Devam et 15 günü tamamla mutlaka. Hamilelik olayında sıkıntı olabilir yumurtlamayı takip edip o döneme girince bırak istersen

Merhabalar,
Ben de soğan küründe 9. günümdeyimsabah kahvaltıdan 10-20 dk önce içiyorum. Akşama doğru da aynı şekilde. 2 bardak kaynar suya 1 bölünmüş soğanı koyup 10 dk kapaksız şekilde kaynatıyorum Ne kadar doğru uyguluyorum bilmiyorum. Kapağı kapalı olmaliymis galiba. İkinci uygulayisimda kapalı şekilde en fazla 7dk kaynatacagim. Bakalım görünür bı yararı olacak mi

Canım 10 dk çok fazla 5 6 dk kaynatmak gerekiyor Saraçoğlu na göre ağzı kapalı bir şekilde ve ılık tan sıcak olacak ve yudum yudum içilecek. Şifa olsun

Bende 2 ay denedim ama bende mide bulantısı yapmıstı ki kullandım işe yaramadı bende ama bu arkads hamıle kalmıs sogan suyu ile cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…