Ben yaptım canım o kürü civan percemi aslan pencesi coban cantasi her ay 10 gün 3 ay yaptim 3. Ay mide ve bagirsak sorunu yasadigim icin 6 gun yapabildim yaptim ama tam olarak neye yaradiginida bilmiyorumAynen evet bu kürlerden bahsediyorum.
İnşallah canimya benimde öyle şuan adet olacak gibiyim ama olmuyorum.belki sen hamilesindir canım adete kaç gün var
Canimm bende bugün adet oldumBenim yine negatif bugün refl oldum.
Bitince soğan kürüne başlıcammm
Sökmeye çalışıyor olabilir canımBenim adetim sabah başladı ama kahve açık kirmizi gibi sonra bidaha olmadı ne bu öyle
Dimi canım oda olabilir böyle yerleşme kanaması olmaz dimiSökmeye çalışıyor olabilir canım
Çok üzüldüm canım geçmiş olsun Allah gönlüne göre versin inşallah.sen genede iki aydan fazla kullanma canım rahim inceliyor fazlası iyi değilmiş.hamilelik dusundugun ay da çörekotu bal tarçın kurunu dene ben yarın basliycamMerhaba kızlar bende pko luyum fakat süpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim. Daha sonra 9.haftada bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim ve kürtaj olmak zorunda kaldım. Şimdi bende soğan küründen uygulayacağım. Şimdilik 3 ay bekleyeceğiz mecbur o zamana kadar içim temizlensin Allah isteyen herkese bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah
Çok üzüldüm canım geçmiş olsun Allah gönlüne göre versin inşallah.sen genede iki aydan fazla kullanma canım rahim inceliyor fazlası iyi değilmiş.hamilelik dusundugun ay da çörekotu bal tarçın kurunu dene ben yarın basliycam
Anladım canım Allah şifa versin hepimize. Bende yeni ogrendim burda çoğu kişi o kürle hamile kalmıs canım. Yumurta gelişiyormus bu kür ile. Tarife daha bakmadim canım. Üçü karistirilip yeniliyor ama ölçü bilmiyorumTeşekkür ederim canım amin hepimizin. Ben soğan kürünü sadece 15 gün yapıp bırakıcam belki 6 ay sonra tekrarlarım. Çörekotu bal tarçın nasıl bir kür.
Değerlerine baktırmadıysan bence çörekotu bal tarçını yapma derim çünkü prolaktin seviyeni yükseltiyor dengeni bozma derim en masum soğan suyu onu denemelisinAnladım canım Allah şifa versin hepimize. Bende yeni ogrendim burda çoğu kişi o kürle hamile kalmıs canım. Yumurta gelişiyormus bu kür ile. Tarife daha bakmadim canım. Üçü karistirilip yeniliyor ama ölçü bilmiyorum
Aa oylemi canım benim degerlerim iyi sadece pko var o zaman denemem çok sağol canımDeğerlerine baktırmadıysan bence çörekotu bal tarçını yapma derim çünkü prolaktin seviyeni yükseltiyor dengeni bozma derim en masum soğan suyu onu denemelisin
İnşallah Canım akıntının olması güzel belkide yumurtluyosundur.adetin geçince test yap derim ben bak benim üç gün geçti negatif hala
Ben yaparken sadece adet agrisina benzer cok cok hafif agri gibi hissettim o kadar miyomun kücukse eritebilir cok kisiden duydum miyomum gitti sogan kürüyle diyeSoğan kürü yapanlar bana da bir bakın lütfen 4. Günüm. Akşamkini daha içmedim. Cesaret edemiyorum devam etme konusunda. Kasıklarda belde ağrı bacaklarda çekilme falan yaşadınız mı. Miyom vardı daha kötü olmasın normal mi bu durum
Ben yaparken sadece adet agrisina benzer cok cok hafif agri gibi hissettim o kadar miyomun kücukse eritebilir cok kisiden duydum miyomum gitti sogan kürüyle diye
Canım çok aşırı ağrı hissetmedim ben ama soğan kürü zararsız diye biliyorum devam ets n iyi olur aslında ama genede sen bilirsinSoğan kürü yapanlar bana da bir bakın lütfen 4. Günüm. Akşamkini daha içmedim. Cesaret edemiyorum devam etme konusunda. Kasıklarda belde ağrı bacaklarda çekilme falan yaşadınız mı. Miyom vardı daha kötü olmasın normal mi bu durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?