Gebeliğe Hazırlık Soğan kürü

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arada yaşanılan olumsuzluklar moral bozsa da pes etmek yok meleklerimize kavuşmak için
Bilmiyorum canım ya arada moralim bozuluyor stres yapınca hiçte olmuyor :KK43: allah yüzümüzü güldürsün inşallah
Ben 1 kez kimyasal gecirdim ondan sonra 8 ay oldu hala hamile kalamadim kizlar siz ne kadardir bekliyosunuz

Bir yıl oldu canım hiç hamile kalamadım ben maalesef
Doktora görundünmu peki canim hic.aslinda 1 sene normal diolar.bende bu ayda olmazsa doktora gitmeyi düsünüyorum.bi yandanda adetlerim falan düzenli ya ne bilim bi sikıntı yoktur diye düsünüyorum

Ben 1 kez kimyasal gecirdim ondan sonra 8 ay oldu hala hamile kalamadim kizlar siz ne kadardir bekliyosunuz

Bir yıl oldu canım hiç hamile kalamadım ben maalesef

Benim malesef martta bir kaybım var rahim kalp şeklinde haziranda perde ameliyatı oldum temmuzda hsg çektirdim tekrar şimdi tekrar gebelik planlıyoruz inşallah olsun çok istiyorum

Benim malesef martta bir kaybım var rahim kalp şeklinde haziranda perde ameliyatı oldum temmuzda hsg çektirdim tekrar şimdi tekrar gebelik planlıyoruz inşallah olsun çok istiyorum
Aa kalp seklindemi ilk defa duyuyorum bi engeli varmiymis onun gebelige

Aa kalp seklindemi ilk defa duyuyorum bi engeli varmiymis onun gebelige

Gebe kalmada sorun olmuyor ama sonrası biraz sıkıntılı şimdi olması durumunda ilk 12 hafta çok önemli çünkü düşük riskim normalin 2 katı sonrasındada doğuma kadar rahime dikiş atılması gerekebilir

Çok üzüldüm canım allah yardımcın olsun geçmiş olsun. Olur merak etme allahtan dermansız dert vermezmiş. Bende pko var canım ama abartılı bir boyutta değil. Ona rağmen olmuyor soğan kürü inşallah işe yarar bekliyorum adetime bir hafta var eğer erken gelmezse tabi ama kaşıklarımda ağrı var adet olacakmış gibiyim

Strese bağlı da olabilir ama hormonlardanda kaynaklı olabilir tiroid mesela çok etkili bence herşeye bir baktır için rahat etsin
Herşey normal canım sadece pko çıktı minik ama büyük bir problem değilmiş doktor öyle dedi

Çok üzüldüm canım allah yardımcın olsun geçmiş olsun. Olur merak etme allahtan dermansız dert vermezmiş. Bende pko var canım ama abartılı bir boyutta değil. Ona rağmen olmuyor soğan kürü inşallah işe yarar bekliyorum adetime bir hafta var eğer erken gelmezse tabi ama kaşıklarımda ağrı var adet olacakmış gibiyim
O kasık ağrısı bende de var ara ara geçen ay benimde 4 gün önce oldu

O kasık ağrısı bende de var ara ara geçen ay benimde 4 gün önce oldu
Senin kaç günün var canım adetine ? Benim yumurtlama gününden beri ağrım var. Bide soğan kürü düzenliyor ya erkende adet olabilirim bakalım hayırlısı

Senin kaç günün var canım adetine ? Benim yumurtlama gününden beri ağrım var. Bide soğan kürü düzenliyor ya erkende adet olabilirim bakalım hayırlısı
Son 8 gün bir yandan da olmasın diyorum ama kısmet bu ay bir umutluyum

Back