- 29 Ağustos 2008
- 426
- 456
- 303
- 36
Ne güzel burdan duyursak arka arkaya pozitifleri ......İnşallah işe yarar canım bende 10 gün yaptım adetime bi hafta var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne güzel burdan duyursak arka arkaya pozitifleri ......İnşallah işe yarar canım bende 10 gün yaptım adetime bi hafta var
Ayy keskee kizlarr insallahhhNe güzel burdan duyursak arka arkaya pozitifleri ......
İnşallahhhhhNe güzel burdan duyursak arka arkaya pozitifleri ......
Ayy keskee kizlarr insallahhh
İnşallahhhhh
Bilmiyorum canım ya arada moralim bozuluyor stres yapınca hiçte olmuyorBen inanıyorum inşallah
Arada yaşanılan olumsuzluklar moral bozsa da pes etmek yok meleklerimize kavuşmak içinBilmiyorum canım ya arada moralim bozuluyor stres yapınca hiçte olmuyorallah yüzümüzü güldürsün inşallah
Doğru söylüyorsun canım vakti zamanı var allah büyük o ne derse o olur. Sabır...Arada yaşanılan olumsuzluklar moral bozsa da pes etmek yok meleklerimize kavuşmak için
Arada yaşanılan olumsuzluklar moral bozsa da pes etmek yok meleklerimize kavuşmak için
Ben 1 kez kimyasal gecirdim ondan sonra 8 ay oldu hala hamile kalamadim kizlar siz ne kadardir bekliyosunuzBilmiyorum canım ya arada moralim bozuluyor stres yapınca hiçte olmuyorallah yüzümüzü güldürsün inşallah
Bir yıl oldu canım hiç hamile kalamadım ben maalesefBen 1 kez kimyasal gecirdim ondan sonra 8 ay oldu hala hamile kalamadim kizlar siz ne kadardir bekliyosunuz
Doktora görundünmu peki canim hic.aslinda 1 sene normal diolar.bende bu ayda olmazsa doktora gitmeyi düsünüyorum.bi yandanda adetlerim falan düzenli ya ne bilim bi sikıntı yoktur diye düsünüyorumBir yıl oldu canım hiç hamile kalamadım ben maalesef
Ben 1 kez kimyasal gecirdim ondan sonra 8 ay oldu hala hamile kalamadim kizlar siz ne kadardir bekliyosunuz
Bir yıl oldu canım hiç hamile kalamadım ben maalesef
Aa kalp seklindemi ilk defa duyuyorum bi engeli varmiymis onun gebeligeBenim malesef martta bir kaybım var rahim kalp şeklinde haziranda perde ameliyatı oldum temmuzda hsg çektirdim tekrar şimdi tekrar gebelik planlıyoruz inşallah olsun çok istiyorum
Strese bağlı da olabilir ama hormonlardanda kaynaklı olabilir tiroid mesela çok etkili bence herşeye bir baktır için rahat etsinBir yıl oldu canım hiç hamile kalamadım ben maalesef
Aa kalp seklindemi ilk defa duyuyorum bi engeli varmiymis onun gebelige
Çok üzüldüm canım allah yardımcın olsun geçmiş olsun. Olur merak etme allahtan dermansız dert vermezmiş. Bende pko var canım ama abartılı bir boyutta değil. Ona rağmen olmuyor soğan kürü inşallah işe yarar bekliyorum adetime bir hafta var eğer erken gelmezse tabi ama kaşıklarımda ağrı var adet olacakmış gibiyimBenim malesef martta bir kaybım var rahim kalp şeklinde haziranda perde ameliyatı oldum temmuzda hsg çektirdim tekrar şimdi tekrar gebelik planlıyoruz inşallah olsun çok istiyorum
Herşey normal canım sadece pko çıktı minik ama büyük bir problem değilmiş doktor öyle dediStrese bağlı da olabilir ama hormonlardanda kaynaklı olabilir tiroid mesela çok etkili bence herşeye bir baktır için rahat etsin
O kasık ağrısı bende de var ara ara geçen ay benimde 4 gün önce olduÇok üzüldüm canım allah yardımcın olsun geçmiş olsun. Olur merak etme allahtan dermansız dert vermezmiş. Bende pko var canım ama abartılı bir boyutta değil. Ona rağmen olmuyor soğan kürü inşallah işe yarar bekliyorum adetime bir hafta var eğer erken gelmezse tabi ama kaşıklarımda ağrı var adet olacakmış gibiyim
Senin kaç günün var canım adetine ? Benim yumurtlama gününden beri ağrım var. Bide soğan kürü düzenliyor ya erkende adet olabilirim bakalım hayırlısıO kasık ağrısı bende de var ara ara geçen ay benimde 4 gün önce oldu
Son 8 gün bir yandan da olmasın diyorum ama kısmet bu ay bir umutluyumSenin kaç günün var canım adetine ? Benim yumurtlama gününden beri ağrım var. Bide soğan kürü düzenliyor ya erkende adet olabilirim bakalım hayırlısı