- 6 Mayıs 2018
- 583
- 272
- 103
İnşallah hakkımızda hayırlısı olur yakın tarihlerimiz burdan olumlu olumsuz paylaşırızSon 8 gün bir yandan da olmasın diyorum ama kısmet bu ay bir umutluyum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah hakkımızda hayırlısı olur yakın tarihlerimiz burdan olumlu olumsuz paylaşırızSon 8 gün bir yandan da olmasın diyorum ama kısmet bu ay bir umutluyum
Evet canım ama kalpten gelen olumluyu paylaşmak yinede haberdar edelimİnşallah hakkımızda hayırlısı olur yakın tarihlerimiz burdan olumlu olumsuz paylaşırız
Hep o geçiyor kalbimizden canım. Allah kalbimizdekini hayırlı eylesin o zamanEvet canım ama kalpten gelen olumluyu paylaşmak yinede haberdar edelim
Canım inşallah tutmuştur. Ben yaptığımı anlatayım adetim bittikten iki gün sonra başladım normalde 15 gün yapılıyor sabah akşam aç karnına içiyorsun.ben sevdim tadını 10 gün yaptım gripten dolayı keyfim yoktu beş gün yapmadım yaniKlomen ve çatlatma iğnesi ile tedavi gördük bu ay. Eğer tutmadıysa soğan kürü yapacağım. şimdi regl olursam soğan kürüne başlayacağım.
Regl kaçıncı günü yapılıyor ve sabah akşam m?
Keşke devam etseydin doğal antibiyotik sonuçta tüm iltihabını atardın geçmiş olsunCanım inşallah tutmuştur. Ben yaptığımı anlatayım adetim bittikten iki gün sonra başladım normalde 15 gün yapılıyor sabah akşam aç karnına içiyorsun.ben sevdim tadını 10 gün yaptım gripten dolayı keyfim yoktu beş gün yapmadım yani
sağol canım. İşte çok iştahsızdım su bile içemedim o yüzden bırakmak sorunda kaldım bakalım inşallah 10 gün yaptığım işe yararKeşke devam etseydin doğal antibiyotik sonuçta tüm iltihabını atardın geçmiş olsun
Hadi inşallah hayırlısı olsun :)Sağol
sağol canım. İşte çok iştahsızdım su bile içemedim o yüzden bırakmak sorunda kaldım bakalım inşallah 10 gün yaptığım işe yarar
maalesef bu ayda yok canım idrar testi yaptım negatif silik bile çıkmadı ya net yaniHadi inşallah hayırlısı olsun :)
Dur bakalım gelene kadar umut varmaalesef bu ayda yok canım idrar testi yaptım negatif silik bile çıkmadı ya net yani![]()
bilmem hiçte içime doğmuyor nedense bir yıldır alışmışım hayal kırıklığına sanırımDur bakalım gelene kadar umut var
Biraz boşvermişlik iyidir ama beklemediğin anda gelir bakarsınbilmem hiçte içime doğmuyor nedense bir yıldır alışmışım hayal kırıklığına sanırım
doğru söylüyosun canım takmamaya çalışsam belki daha iyi olacakBiraz boşvermişlik iyidir ama beklemediğin anda gelir bakarsın
Canım son adet tarihin nedir ? Bide yumurtan çatladı mı ve daha çok erken birde akıntın belki rahmin temizlendiği içindirKızlar merhaba bende 9 gündür yapıyorum soğan kürünü bendede erken menopoz başlangıcı birde fsh yüksekliği var(11.8)
7 aydır korunmanıza rağmen hamile kalamadım soğan kürüne başladığımdan beri akıntım fazlalaştı acaba ne zaman test yapmam lazım nezaman belli olur hamile olduğum bilgisi olan var mı
doğru söylüyosun canım takmamaya çalışsam belki daha iyi olacak
İnşallah canimya benimde öyle şuan adet olacak gibiyim ama olmuyorum.belki sen hamilesindir canım adete kaç gün varSoğan küründen sonra ki ay daha olası ihtimal diyorlar rahim temizlendiği İçin. Hiç umudunu kaybetme bende regliii bekliyorum bugün çatlatma iğnesinin 18. Günü kasık ağrım başladı regl olacak gibi.
Canım akıntının olması güzel belkide yumurtluyosundur.adetin geçince test yap derim ben bak benim üç gün geçti negatif halaKızlar merhaba bende 9 gündür yapıyorum soğan kürünü bendede erken menopoz başlangıcı birde fsh yüksekliği var(11.8)
7 aydır korunmanıza rağmen hamile kalamadım soğan kürüne başladığımdan beri akıntım fazlalaştı acaba ne zaman test yapmam lazım nezaman belli olur hamile olduğum bilgisi olan var mı
Bu arada çok geçmiş olsun . umudunu kaybetme Allah onun gününü yazmıştırCanım akıntının olması güzel belkide yumurtluyosundur.adetin geçince test yap derim ben bak benim üç gün geçti negatif hala![]()