Gebeliğe Hazırlık Soğan kürü

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Klomen ve çatlatma iğnesi ile tedavi gördük bu ay. Eğer tutmadıysa soğan kürü yapacağım. şimdi regl olursam soğan kürüne başlayacağım.
Regl kaçıncı günü yapılıyor ve sabah akşam m?

Canım inşallah tutmuştur. Ben yaptığımı anlatayım adetim bittikten iki gün sonra başladım normalde 15 gün yapılıyor sabah akşam aç karnına içiyorsun.ben sevdim tadını 10 gün yaptım gripten dolayı keyfim yoktu beş gün yapmadım yani

Keşke devam etseydin doğal antibiyotik sonuçta tüm iltihabını atardın geçmiş olsun

Kızlar merhaba bende 9 gündür yapıyorum soğan kürünü bendede erken menopoz başlangıcı birde fsh yüksekliği var(11.8)
7 aydır korunmanıza rağmen hamile kalamadım soğan kürüne başladığımdan beri akıntım fazlalaştı acaba ne zaman test yapmam lazım nezaman belli olur hamile olduğum bilgisi olan var mı

Canım son adet tarihin nedir ? Bide yumurtan çatladı mı ve daha çok erken birde akıntın belki rahmin temizlendiği içindir

doğru söylüyosun canım takmamaya çalışsam belki daha iyi olacak

Soğan küründen sonra ki ay daha olası ihtimal diyorlar rahim temizlendiği İçin. Hiç umudunu kaybetme bende regliii bekliyorum bugün çatlatma iğnesinin 18. Günü kasık ağrım başladı regl olacak gibi.

İnşallah canimya benimde öyle şuan adet olacak gibiyim ama olmuyorum.belki sen hamilesindir canım adete kaç gün var

Canım akıntının olması güzel belkide yumurtluyosundur.adetin geçince test yap derim ben bak benim üç gün geçti negatif hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…