Gebeliğe Hazırlık Soğan kürü

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok hayır kullanmıyorum sadece doktor kontrolünde mi veriliyor folik yoksa kendimiz de başlayabilir miyiz prolaktın sorunum da yok

Yok hayır kullanmıyorum sadece doktor kontrolünde mi veriliyor folik yoksa kendimiz de başlayabilir miyiz prolaktın sorunum da yok
Çocuk düşünen herkes başlayabilir 3 ay öncesinden başlayın derler hatta ilaç değil gıda takviyesidir canım eczaneden alabilirsin yumurtlama sıkıntısı olmasın diye inofolic combi kullanıyorum günde 2 tane biraz daha pahalı ondan önce folidoce kullandım günde 1 tane 2 ay kadar 400 mcg alman gerek o yüzden inofolic de 200 var 1 tablette diğer bileşenler tetikleyici

Bugün başlayım bende o zaman ne kadar fiyatı canım

İnofolic combi 50 TL canım ayda 3 kutu gidiyor yani içinde 20 tane var günde 2 alıyorum 10 gün gidiyortek de alabilirsin ben böyle tercih ettim ama
Evimin karşısında eczane var ellerinde varmış almaya gidiyorum tarlusal da kullanıyorum ya yan etki yapmaz demi canım kusura bakma sürekli sorularla dönüyorum sana ama

Evimin karşısında eczane var ellerinde varmış almaya gidiyorum tarlusal da kullanıyorum ya yan etki yapmaz demi canım kusura bakma sürekli sorularla dönüyorum sana ama
Olur mu canım yardımcı olabilirsem ne mutlu bana Eczaneye sor istersen onu bilemiyorum ama genelde bir etki etmez gibi bu gıda takviyesi yan etkisi de yok bir de içinde inositol mü ne var yumurtlama tetikleyicigeçen ay bence onun sayesinde ilk defa ovülasyon testim çift çizgi koyu çıktı tutmadı o ayrı ama yumurtlamamı sağladı bu bile güzel

Çok iyi canım ilacı alırken sorarım darısı Bebişlerde çift çizgi görmeye

Kızlar Merhaba, Ebru Destanın Yalnız Değiliz kitabında 2 tane kür var onları uygulamanızda fayda var diye düşünüyorum... Kitabın fiyatı 15-20 TL arası bişeydi

Kızlar Merhaba, Ebru Destanın Yalnız Değiliz kitabında 2 tane kür var onları uygulamanızda fayda var diye düşünüyorum... Kitabın fiyatı 15-20 TL arası bişeydi
Süt maydanoz kürüyle + çoban çantası ,civan perçemi,aslan pençesi küründen mi bahsediyorsun canım başka kürden bahsediyor mu bilmiyorum almadım ama çok duydum

Aynen evet bu kürlerden bahsediyorum.
Teşekkür ederim canım şimdi ayrıntılı bakıyorum süt maydanoz buharını yapmak nasip olmadı ama bugün regli bitiyor cumartesi başlasam olur herhalde 3 gün üstüste yapın diyorlar çoban çantasını da yaptığım küre eklesem fazla mı olur aslan pençesi + hayıt tohumu + civan perçemi içiyorum da ondan hayıt yok çoban çantası var

Karahayıtı çıkarıp çoban çantasını ekleyebilirsin ama baştan söyliyim kokusu ve tadı inanılmaz kötü ben bal koyarak denemiştim..

Süt maydonoz buharını bende okudum birçok forumda ama hiç denemedim hsg öncesinde de çok faydalı olduğu söyleniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…