Yok hayır kullanmıyorum sadece doktor kontrolünde mi veriliyor folik yoksa kendimiz de başlayabilir miyiz prolaktın sorunum da yokBir çok yerde sorun olmadığını okumuştumsoğan kürü yaparken sadece diğer kürlerle yapmayın diyorlar arı sütü sipariş ettim geldiğinde onu yemeye başlayacağım sende de prolaktin sorunu yoksa bal tarçın çörek otunu karıştırıp her gün 1 tatlı kaşığı yiyebilirsin Folik asit kullanıyor musun canım ben mesela inofolic combi kullanıyorum
Çocuk düşünen herkes başlayabilir 3 ay öncesinden başlayın derler hatta ilaç değil gıda takviyesidir canımYok hayır kullanmıyorum sadece doktor kontrolünde mi veriliyor folik yoksa kendimiz de başlayabilir miyiz prolaktın sorunum da yok
Bugün başlayım bende o zaman ne kadar fiyatı canımÇocuk düşünen herkes başlayabilir 3 ay öncesinden başlayın derler hatta ilaç değil gıda takviyesidir canımeczaneden alabilirsin yumurtlama sıkıntısı olmasın diye inofolic combi kullanıyorum günde 2 tane biraz daha pahalı ondan önce folidoce kullandım günde 1 tane 2 ay kadar 400 mcg alman gerek o yüzden inofolic de 200 var 1 tablette diğer bileşenler tetikleyici
İnofolic combi 50 TL canım ayda 3 kutu gidiyor yani içinde 20 tane var günde 2 alıyorum 10 gün gidiyorBugün başlayım bende o zaman ne kadar fiyatı canım
Evimin karşısında eczane var ellerinde varmış almaya gidiyorumİnofolic combi 50 TL canım ayda 3 kutu gidiyor yani içinde 20 tane var günde 2 alıyorum 10 gün gidiyortek de alabilirsin ben böyle tercih ettim ama
Olur mu canım yardımcı olabilirsem ne mutlu banaEvimin karşısında eczane var ellerinde varmış almaya gidiyorumtarlusal da kullanıyorum ya yan etki yapmaz demi canım kusura bakma sürekli sorularla dönüyorum sana ama
Çok iyi canım ilacı alırken sorarım darısı Bebişlerde çift çizgi görmeyeOlur mu canım yardımcı olabilirsem ne mutlu banaEczaneye sor istersen onu bilemiyorum ama genelde bir etki etmez gibi bu gıda takviyesi yan etkisi de yok bir de içinde inositol mü ne var yumurtlama tetikleyici geçen ay bence onun sayesinde ilk defa ovülasyon testim çift çizgi koyu çıktı tutmadı o ayrı ama yumurtlamamı sağladı bu bile güzel
Amin canım inşallah durmak yokÇok iyi canım ilacı alırken sorarım darısı Bebişlerde çift çizgi görmeye
Sabah akşam birer tane mi içiyosun canım senAmin canım inşallah durmak yok
Sabah ve akşam aç karnına içiyorum 10-15 dakika sonra falan yemek yiyorumSabah akşam birer tane mi içiyosun canım sen
Tamam canım çok saolSabah ve akşam aç karnına içiyorum 10-15 dakika sonra falan yemek yiyorum
Rica ederim canım ne demekTamam canım çok saol
Son bir soru :) regl olunca da devam edebilir miyim içmeyeRica ederim canım ne demek
Tabi ki hiç bırakmadan saatlerini de aynı şekilde içmeye dikkat et canımSon bir soru :) regl olunca da devam edebilir miyim içmeye
Süt maydanoz kürüyle + çoban çantası ,civan perçemi,aslan pençesi küründen mi bahsediyorsun canımKızlar Merhaba, Ebru Destanın Yalnız Değiliz kitabında 2 tane kür var onları uygulamanızda fayda var diye düşünüyorum... Kitabın fiyatı 15-20 TL arası bişeydi
Süt maydanoz kürüyle + çoban çantası ,civan perçemi,aslan pençesi küründen mi bahsediyorsun canımbaşka kürden bahsediyor mu bilmiyorum almadım ama çok duydum
Teşekkür ederim canım şimdi ayrıntılı bakıyorum süt maydanoz buharını yapmak nasip olmadı ama bugün regli bitiyor cumartesi başlasam olur herhalde 3 gün üstüste yapın diyorlarAynen evet bu kürlerden bahsediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?