Gebeliğe Hazırlık Soğan kürü

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
mutlaka kullanın canın cok etkili. Biz 5+4 üz henüz göremedik kalp atışını inşallah 10 güne görürüz
Alıp kullananız inşallah canım :) ayy ben bile heyecanlanıyorum böyle şeyler okuyunca siz nasılsınız kimbikir heleki bu kadar uğraştan Sonra. Rabbim ağzınızın tadını bozmasın bu duyguyu bizede yaşatsın hayırlısı ile inşallah. ;)

Alıp kullananız inşallah canım :) ayy ben bile heyecanlanıyorum böyle şeyler okuyunca siz nasılsınız kimbikir heleki bu kadar uğraştan Sonra. Rabbim ağzınızın tadını bozmasın bu duyguyu bizede yaşatsın hayırlısı ile inşallah. :KK66:
Bugun hafif lekelenmem oldu dusuk tehlıkem varmıs lutfen dua edın bebegım benımle kalsın

Bugun hafif lekelenmem oldu dusuk tehlıkem varmıs lutfen dua edın bebegım benımle kalsın

Canım El- Vekil Adıyla Rabbim yardımcın olsun. Üzme kendini doktor ne söylüyorsa onlar dışında birşey yapma lütfen sakin ol bide. Allah bebeğini size bağışlasın. Dualarım seninle canım.

Kızlar sogan küründe 2. Günüm kasıklarıma agrı girmeye başladı normal mi bu ?

Soğan suyu ictim adetimi 2 gün geçti hala bisi olmadi test yapmadim ne kdar beklesem ki
benimde bugündü olmadım daha belirtisi war adetn kendi yok sivilcelendim gögüs agrısı kasık agrısı baş agrısı gerginlik hepsi war adet yokkkkk :( bende sogan kürü yapmıştım bu ay

benimde bugündü olmadım daha belirtisi war adetn kendi yok sivilcelendim gögüs agrısı kasık agrısı baş agrısı gerginlik hepsi war adet yokkkkk :KK43: bende sogan kürü yapmıştım bu ay

Ayni belirtiler bendede var hayırlısı olsun ikimizede acaba test kac gün beklemeliyiz ki

Kizlar merhaba ben sogan kuru sayesinde 3 kez hamile kaldim bebekleri kaybettim ama bu kürle ilgili degil tabiki ve sunu farkettim hersey stresle alakali kuru ilk denedigimde 3 ay denememe ragmen hamile kalamadim cunku hamile kalmak ickn kendimizi cok sartlandirdik sadece gebelik icin iliskiye girer olduk esim de keciboynuzu pekmezi iciyodu 3 ay sonra gebe kaldim gebeligi ogrenip havalara uctuktan 1 gun sonra dusuk yaptim son gebeligimde de sogan kürü yaptim ama umreye gidecegim icin kafam hic bebekte degildi sadece ovulasyon testinden takip ederek hamile kaldim onu da 2 hafta sonra gelisim geriliginden kaybettim demem o ki stres varsa olmaz olsa da sonunuz benim gibi olur cinsel iliskiye bebek olacak dusuncesiyle girmeyin

Back