- 29 Ocak 2018
- 381
- 214
- 33
- 30
Canım biraz daha sabret olmadı yaparsın bi test
Kürün adet geciktirmesi cok garip ama forumda cok okudum gecıkenler epey var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım biraz daha sabret olmadı yaparsın bi test
Canim bugun dayanamadım yaptim hemen cift cizgi cikti insallah hersey yolunda gider lutfen dua etCanım biraz daha sabret olmadı yaparsın bi test
Oyy cok sevındım herşey gönlünce olsun canım inşallah sağlıklı bi sekilde ilerler gebeliğin mutlaka haberdar et olur mu kan ne zaman vericeksinCanim bugun dayanamadım yaptim hemen cift cizgi cikti insallah hersey yolunda gider lutfen dua et
İnsallah canım allah kimsenin kucagini bos bırakmasın biran once vermek istiyorum ama çokta korkuyorumOyy cok sevındım herşey gönlünce olsun canım inşallah sağlıklı bi sekilde ilerler gebeliğin mutlaka haberdar et olur mu kan ne zaman vericeksin
İnsallah canım allah kimsenin kucagini bos bırakmasın biran once vermek istiyorum ama çokta korkuyorum
Amin canim amin valla ne guzel dua ettin. Allah herkese nasip etsin insallah herkes burdan mujdeli haberi versin rabbime sukurler olsunki bugun kan verdim 4 haftalikmis ultrasyondada baktik 2 hafta sonra kalp atisni duymaya gidicez benim 7 ay once dusugum olmustu rabbim cok buyukAmin canım amin bugunku mubarek günün yüzü suyu hürmetine inşallah sağlıklı bi gebeliğin olur sağlıkla kucağjna almayı nasip etsin Rabbim sanada tüm isteyenlerede banada :))
İçini ferah tut canım kötüyü çağırma daha önce kimyasalın falan olmus muydu
Amin canim amin valla ne guzel dua ettin. Allah herkese nasip etsin insallah herkes burdan mujdeli haberi versin rabbime sukurler olsunki bugun kan verdim 4 haftalikmis ultrasyondada baktik 2 hafta sonra kalp atisni duymaya gidicez benim 7 ay once dusugum olmustu rabbim cok buyuk
Amin insallah canim Yani tam olarak hesaplayamadim bende ama sanirim öyle birsey cok sagol canim benim allah sanada isteyen herkesdde daha fazla bekletmeden versinO zaman kürü yaptıgın ilk günlerde mi hamile kalmıs oluyosun 4 haftalıksa süpermiş cok sevındım senın adına canım benım rabbim gönlune göre versib
Ben kure adetimin ilk gunu basladim 15 gun yaptim daha sonra 1 hafta bekleyip tekrar 8 gun yaptim o sira hamileymisimO zaman kürü yaptıgın ilk günlerde mi hamile kalmıs oluyosun 4 haftalıksa süpermiş cok sevındım senın adına canım benım rabbim gönlune göre versib
Kızlar merhaba
Burdan okuyarak soğan kürünü bende yaptım 3 Nisa'nda kür bitti Hale'n adet olmadım. Tahminen Kür bitişinin üzerinden kaç gün sonra adet olunuyor ki?
Merhaba adet bitiminden 2 gun sonra baslanıyo 1.5 su bardagıkaynamış suyun ıcıne soğanı 4 e bolup sadece dış kabugunu soyuyosun atıyosun süresini tam hatırlamıyorum kaynatıp süzüp ılıyınca ılıktan sıcak olunca ıcıyosun sabah aksam yemeklerden 10-15 dk once 15 gün . 2. Kürü de yanlıs bılmıyosam bidaki ay adete son 10 gun kala 7-8 gun ıcıp bırakıyosun ama genelde gerek kalmıyo :) ben kürü yaptıgım ay cok yogun adet oldum sonra da bıdaha olmadım tabi bunun yanı sıra cok dua ettim yer gök duayla gerisi bahaneMerhaba iyi aksamlar soğan kürü bana anlatirmisiniz ben bugün başladım 15 gün icicem ama sonra bırakip ne zaman baslicam anlamadim kafam karisti yardimci olurmusunuz
Merhaba adet bitiminden 2 gun sonra baslanıyo 1.5 su bardagıkaynamış suyun ıcıne soğanı 4 e bolup sadece dış kabugunu soyuyosun atıyosun süresini tam hatırlamıyorum kaynatıp süzüp ılıyınca ılıktan sıcak olunca ıcıyosun sabah aksam yemeklerden 10-15 dk once 15 gün . 2. Kürü de yanlıs bılmıyosam bidaki ay adete son 10 gun kala 7-8 gun ıcıp bırakıyosun ama genelde gerek kalmıyo :) ben kürü yaptıgım ay cok yogun adet oldum sonra da bıdaha olmadım tabi bunun yanı sıra cok dua ettim yer gök duayla gerisi bahane
Hamile mi kaldiniz
Evet çok şükür .
Geçen ay doğru düzgün adet olmadım canım lekelenme ile karışık çok az oldu 2 yumurtam çatlamamıştı klomenden sonra. Lekelenme bitişinin 8. Günü başladım bendeAdet günün ne zamansa o zaman oluyosun canım sen adetten kaç gün sonra basladın bat ın neydı kimisinde gecikme yapıyomus
Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin canım dileyen isteyen bizlere de en hayırlı en kısa sürede nasip eder inşallah.Merhaba adet bitiminden 2 gun sonra baslanıyo 1.5 su bardagıkaynamış suyun ıcıne soğanı 4 e bolup sadece dış kabugunu soyuyosun atıyosun süresini tam hatırlamıyorum kaynatıp süzüp ılıyınca ılıktan sıcak olunca ıcıyosun sabah aksam yemeklerden 10-15 dk once 15 gün . 2. Kürü de yanlıs bılmıyosam bidaki ay adete son 10 gun kala 7-8 gun ıcıp bırakıyosun ama genelde gerek kalmıyo :) ben kürü yaptıgım ay cok yogun adet oldum sonra da bıdaha olmadım tabi bunun yanı sıra cok dua ettim yer gök duayla gerisi bahane
Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin canım dileyen isteyen bizlere de en hayırlı en kısa sürede nasip eder inşallah.
Meryem süresi ve hatim bitiriyorum canım bide. Yer gök dua üzerine kurulu dediğin gibi inşallah Rabbim izin verirde soğan kürü işe yarar Bide eşim iş dolayısı ile yumurtlama günlerinde bazen evde olmuyor öyle olunca uzuyor sürekli![]()
Amin Canım kısmetinde ne varsa onu yasıyosun biz bu ay esim test verdi değerleri cok dusuktu 20 gun sonra tekrar verdi değerler bi o kadar yuksekti meğerse hamileymişim sonucları doktora gosterrmedik bile benim esimde bazen cok gec geliyor işten doğru durus değerlendıremıyoduk inan hamile kaldıgım ay nede olsa değerleri kotu en kotu bi 3 ay olmaz cocuk dedim hıc sallamadım test vermesi icin perhiz yapmamız gerekıyodu 3-4 gun ude oyle degerlendiremedik ama sonuc olarak Rabbim kısmet ettı oldu cok sukur ben 4444 salatı tefrıcıye okumustum