Gebeliğe Hazırlık Soğan kürü

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
CANIM NAPTIN BİTTİMİ SOĞAN KÜRÜN GELİŞME VARMI

CANIM NAPTIN BİTTİMİ SOĞAN KÜRÜN GELİŞME VARMI

Canım pazartesi de yapıyorum bitiyor insallah son 2 gun yani gelişme olarak henuz bısı yok bat 5 mart tabı daha erken geliyo benımkı 2-3 gun belli olmuyor forumda okuyorum kimisi akıntım arttı kimisi kanamam oldu falan demiş ama bende hıc bısey yok ya fayda etmedi yada iltihabım falan yoktu galiba bilemedim :) insallah guzel haberi alırım sizlerle de paylaşırım inşallah hepimiz tabi Rabbim isteyen herkese versin hayırlı sağlıklı evlatlar :))

CANIM SEN 3 AY BEBEK İÇİN DENEDİN DAHA SONRA 15 GÜN SOĞAN KÜRÜ YAPTIN HAMİLE OLDUGUNU ÖGRENDİN DOĞRUMU ANLADIM
evet canım aynen öyle.ben adetten 2 gün sonra falanda başlamadım aklıma esti başladım.adetten 11 gün sonra falan başladım sanırım.

Ben adet oldum onun üzerinden.sizce ne yapmalıyım(
ben de bu ay soğan kürü yaptım adet olunca da incir kürüne başlayacağım 4 gün sonra adetim inşallah adet olmak da hamile olurum ama sanmıyorum..sen de incir kürü yapabilirsin
Kızlar merhaba kürüne ne zaman baslamalıym
adet bitiminden 2 gün sonra başlanıyor her yerde farklı yazmışlar o yüzden ben saracoglunun videosunu açıp izledim netten o adet bitiminden 2 gün sonra diyor

peki incir ve havuç kürünü yapan var mi ne zaman başlamalı ve yine her seferinde taze yapılıp mi içilecek

Amin inşallah canım güzel haberleri paylaşırız burada

evet canım aynen öyle.ben adetten 2 gün sonra falanda başlamadım aklıma esti başladım.adetten 11 gün sonra falan başladım sanırım.
Çok güzel ya ben adet olamadığım için herhangi bi gün başladım soğan kürüne başladıktan 4 gün sonra adet öldum ama bırakmadım 15 günü tamamladım bitti çok şükür sımdi tekrar 10 gün daha yapayımı kararsızım

Başlamışken tamamla bence canım ya.

ben de pcoluyum
bu kür nasıl yapılıyor

Adet bitiminden 2 gun sonra baslıyosun toplamda 15 gün sabah aksam yemeklerden 10-15 dk önce iciyosun yapılışı ise orta boy beyaz soğanı kabukları açık kahverengi olanlar varya onlardan ince kahverengi kabugunu soyuyosun kaynamakta olan 1.5 bardak içme suyunun icine atıyosun 5-6 dk kaynatıyosun suzup bardağa koyuyosun ılıyınca ıcıyosun ılıktan biraz sıcak
İlk gun cok zorlandım midem bulantı ıcemıcek gibi oldum ama burnumu tıkayıp içtim burundan nefes almadıgın surece mideni bulandırmıyo balkonda falan içebilirsin ama soğutmadan iç yudum yudum
Rabbim hepimize şifa versin hayırlı sağlıklı evlatlar versin

Saoğanı bütün mi atıyoruz doğruyor muyuz:)
herkes balkonda için demiş :) öyle yapacağım
amin inş

Merhabalar herkese, 14 mart adetimin 7. günü ve soğan kürüne başlayacağım ben de. Herkes için hayırlısı olsun, evlat isteyen herkese nasip olsun inşallah...

Adetin yedinci günümü başlanacak yoksa adet bittikten sonra yedinci gün mü şu an adet bitimi yedinci gündeyim yapsam mı yapmasam mı kararsız kaldım arkadaşlar

Adetin yedinci günümü başlanacak yoksa adet bittikten sonra yedinci gün mü şu an adet bitimi yedinci gündeyim yapsam mı yapmasam mı kararsız kaldım arkadaşlar
Adetin 7 gunu baslaniyor ama ben ilk gunden baslamistim adetim duzensiz oldugu icin yumurtlama ne zaman olur bilmedugimden yaptim ve adetim gecti su anda boyle bisey yasayip sonradan adet olan varmi sogan kurum bitti ama adet olamadim karin agrim sirt agrim agizda metalik tat bas agrisi kasiklarda batma gogus ucu hassasiyeti hafif bas donmesi hepsi psikolojik olabilirmi

Canım bende uyguladım soğan kürü ama bende gecikme yapmadı. Ama bazılarında gecikme olabiliyormuş 1 hafta falan kımısınde 10 gun .
Ne kadar geçti reglin?
Canım insallah hamilesindir ama cok ümitlenme gelirse süpriz olsun :) olmadı biraz daha sabret bi test yap inşallah hamilesindir Rabbim aratmadan isteyen herkese versin hayırlı sağlıklı evlat

Amin canim ya insallah allah herkese versin bana da versin daha yeni 3 gun gecti ama bende umitlenmek istemiyorum insallah bu defa hic olmaz

Amin canim ya insallah allah herkese versin bana da versin daha yeni 3 gun gecti ama bende umitlenmek istemiyorum insallah bu defa hic olmaz
Canım biraz daha sabret olmadı yaparsın bi test
Kürün adet geciktirmesi cok garip ama forumda cok okudum gecıkenler epey var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…