Gebeliğe Hazırlık Soğan kürü

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Melekk34

Yardım lütfen...:(
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2018
48
21
3
33
Selam kızlar. Benim eylülde bir düşüğüm gerçekleşti. 3 aydır çocuk istiyoruz ama olmuyor. 24 aralıktan 7 ocağa kadar soğan suyu içtim. Adetim şu an 3 gün gecikti. Test yaptım sonuç negatif. Benle aynı durumda olan var mıııı? Ve olmaayınca da çok stres yapmaya başladm. Tecrübesi olan varsa yardımmmm lütfenn :(

Selam canım bende soğan kürüne başladım ayın 15 inde inşallah güzel haberler veririz birbirimize

Selam kızlar. Benim eylülde bir düşüğüm gerçekleşti. 3 aydır çocuk istiyoruz ama olmuyor. 24 aralıktan 7 ocağa kadar soğan suyu içtim. Adetim şu an 3 gün gecikti. Test yaptım sonuç negatif. Benle aynı durumda olan var mıııı? Ve olmaayınca da çok stres yapmaya başladm. Tecrübesi olan varsa yardımmmm lütfenn :KK43:
inşallah hamilesinizdir değilseniz de bırakmayın soğan kurunu ben kızıma soğan kürü yaptığım ay hamile kalmıştım şimdi de 1 yıldır bebek istiyoruz olmuyor bugün adet oldum bu ay soğan kürü başlayacağım ben de

inşallah hamilesinizdir değilseniz de bırakmayın soğan kurunu ben kızıma soğan kürü yaptığım ay hamile kalmıştım şimdi de 1 yıldır bebek istiyoruz olmuyor bugün adet oldum bu ay soğan kürü başlayacağım ben de
Ben adet oldum onun üzerinden.sizce ne yapmalıyım:((

kuzm ben içtim soğan kürünü doktor pco var demişti ertesi ay hamile kaldm ben faydasnı gördüm bende sende devam et
sen nasıl kullandın canım ben simdi soğan kürünü kullanıyorum simdi kullanmaya basladıktan 3 gün sonra adet oldum ama bırakmadım hala devam ediyorum 23 te bitecek ama devamında incir kürü yapayımmı yapmayayımmı kararsız kaldım sen anlatırmısın bende pkos varda :110:

adet olduktan herhangi bir günde baslayabilirsin ama en atkili zaman 7. günden sonrasıymıs
Bende ıcıyorum soğan kürü adet bittikten 2 gun sonra basladım 15gun devam edicem peki bi daha ne zaman yapıcaz kürü bidaki ay adete 10 gun kala mı heryerde cok farklı seyler yazıyor tabi insallah bidaki aya gerek kalmadan güzel haberleri alırız hepimiz :)

Merhaba arkadaşlar
Bende geçen 5 gün boyunca yaptım soğan kürünü sonra adet oldum adetken içilmiyormuş sanırım o yüzden bıraktım. Sonra farkettim ki belli zamanda uygulanıyormuş bu kür mesela adetin 7. Günü başlayıp 15 gün mü ne. Tam vaktini bilmiyorum ben öylece kafama estiğinde başlamıştım
Bir de ben bu kürü adet olmak için uygulamıştım. Anlamadığım şey hem adet söküyor hem hamile kalmaya mı yardımcı ? Çok ilginç geldi bana. Soğan kürü hakkında bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi tam olarak ne işe yarıyor ?

Bende ıcıyorum soğan kürü adet bittikten 2 gun sonra basladım 15gun devam edicem peki bi daha ne zaman yapıcaz kürü bidaki ay adete 10 gun kala mı heryerde cok farklı seyler yazıyor tabi insallah bidaki aya gerek kalmadan güzel haberleri alırız hepimiz :)
CANIM VALLA DEDİĞİN GİBİ HERYERDE FARKLI SEYLER YAZIYO BENİM SOGAN KÜRÜNÜN BİTMESİNE 6 GÜN KALDI BİTTİKTEN SONRA İNCİR KÜRÜ YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM NE KADAR DOĞRU BİLEMEDİM

Merhaba arkadaşlar
Bende geçen 5 gün boyunca yaptım soğan kürünü sonra adet oldum adetken içilmiyormuş sanırım o yüzden bıraktım. Sonra farkettim ki belli zamanda uygulanıyormuş bu kür mesela adetin 7. Günü başlayıp 15 gün mü ne. Tam vaktini bilmiyorum ben öylece kafama estiğinde başlamıştım
Bir de ben bu kürü adet olmak için uygulamıştım. Anlamadığım şey hem adet söküyor hem hamile kalmaya mı yardımcı ? Çok ilginç geldi bana. Soğan kürü hakkında bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi tam olarak ne işe yarıyor ?
CANIM BENDE 2 AY ADET OLMAYINCA BASLADIM BENİMDE 4 GÜN ADETİM BASLADI AMA BN BIRAKMADIM DEVAM ETTİM SİMDİ BİTMESİNE 6 GÜN VAR ADETTEYKENDE İÇİLİYO DİYE OKUMUSTUM BEN SADECE ETKİ ANLAMINDA ADETTEN 7 GÜN SONRA İÇİN DENİLİYO

selamlar..benimde 3 ay bi denemem olmuştu.soğan kürüne başladım ve kürün bittiği 15. gün hamile olduğumu öğrendim.olacağımı vardı yoksa soğandan mı bilemem ama faydası olduğu kesin

CANIM BENDE 2 AY ADET OLMAYINCA BASLADIM BENİMDE 4 GÜN ADETİM BASLADI AMA BN BIRAKMADIM DEVAM ETTİM SİMDİ BİTMESİNE 6 GÜN VAR ADETTEYKENDE İÇİLİYO DİYE OKUMUSTUM BEN SADECE ETKİ ANLAMINDA ADETTEN 7 GÜN SONRA İÇİN DENİLİYO
Şimdi benim adet biteli 5 gün oldu 2 gün sonra mı başlamalıyım yani?

selamlar..benimde 3 ay bi denemem olmuştu.soğan kürüne başladım ve kürün bittiği 15. gün hamile olduğumu öğrendim.olacağımı vardı yoksa soğandan mı bilemem ama faydası olduğu kesin
CANIM SEN 3 AY BEBEK İÇİN DENEDİN DAHA SONRA 15 GÜN SOĞAN KÜRÜ YAPTIN HAMİLE OLDUGUNU ÖGRENDİN DOĞRUMU ANLADIM

Back