Gebeliğe Hazırlık Soğan kürü

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

FatmaaS

Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
48
17
32
Soğan kürü hakkında birileri net bilgi verebilir mi acaba ? :) heryerde farklı tarif farklı zaman aralıkları var. Yardımlarınızı rica ediyorum hanımlar. Teşekkür ederim şimdiden

Soğan kürü hakkında birileri net bilgi verebilir mi acaba ? :) heryerde farklı tarif farklı zaman aralıkları var. Yardımlarınızı rica ediyorum hanımlar. Teşekkür ederim şimdiden
canım ben saraçoğlundan aldım ve yaptım tarifi faydasını da gördüm..adetten iki gün sonra onbeş gün boyunca sabah akşam aç karnına içeceksin..kahverengi soğanı kaynamakta olan bir bardak suya dörde bölüp atıp beş dakika kaynat ve süz..soğumadan ılıyınca iç..ama düzenli yap..ben yemeğe davetli olduğumda bile soğanımı yanımda götürüp yaptım :)

Peki 1 ay mı yapıyoruz bunu :)

ben yaptım ilk kürün 13. gününde adet oldum bıraktım
ikinci küre yanlış zamanda başladım galiba regl biter bitmez başlamıyormuş galiba
ben 1 hafta sonra başladım .
bat 21 ekim olması gerekirken şimdi elim yanağımda bekliyorum
ne zaman düzelecek bu döngü
deli olacam valla

Kizlar bnde sogan kurune baslayali 10 gun oldu akintimin icimde cok az kan lekesi geliyor bu normalmidir sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…