- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.525
- 528
- Konu Sahibi TatliBalli
-
Ok boşver sınavdan sora yap takma bişey şimdi yarın hasta olursan sınavda hycanlanırsın sınavda Allah zihin açıklığı versinTamam canim yarin ben ygs ye girecektim tekrar dan acaba sinav esnasinda bisey olur mu ki
Aynen yarin gelince yapayimOk boşver sınavdan sora yap takma bişey şimdi yarın hasta olursan sınavda hycanlanırsın sınavda Allah zihin açıklığı versin
Sagol canim Allah razi olsunAynen yarin gelince yapayim
Amin senden de Allah razı olsunSagol canim Allah razi olsun
Kaç ay içinde gebe kldınCanim
Sogan kuru cok etkili bir kur. O yuzden cok gelisiguzel yapilmamali kesinlikle. Saracoglunun videolarini izle gorursun adetiniz duzenliyse adet bitiminden 2 gun sonra baslayin der hep. İyi izle onu onun aoylediklerine harfiyen uy. Ben sogan kuru gebesiyim su an:) harfi harfine uydum
Sogani uyguladigimmay kaldim ama ben o ay ilk defa korunmayi birakmistimKaç ay içinde gebe kldın
Amin inşallah yaaaaBen de bu ay soğan yapmayı düşünüyorum.
Saraçoğlundan kür aldım, kullanımı soğanın adet bitimden 2 sonra başlanıp, öğleden önce ve sonra 2 kez günde taze içiliyormuş.
15 gün boyunca.
İnşallah şifa olur hepimize
Benimde sabah 7.içişim olcak canısı. İnşallah şifa olur bizlere de tüm isteyenlere de :) birbirimze destek olalım :)Benim üçüncü günüm uygulamada inşallah olur yaaa
Amin inşallah benim de bugün dördüncü günüm ama test yapmayalım adete kadar sürpriz oldun inşallahBenimde sabah 7.içişim olcak canısı. İnşallah şifa olur bizlere de tüm isteyenlere de :) birbirimze destek olalım :)
Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah bende 2 ay once kürtaj oldum bu ay adetim gelsin korunmayi birakicam korunmayi birakir birakma mi basladiniz kure bende pko yok ama bende yapsam mi acaba hemen hamile kalmak istiyorumSogani uyguladigimmay kaldim ama ben o ay ilk defa korunmayi birakmistim
Kurtaj sonrasi 3 ay korunmami soylemisti doktor ucuncu ayda korunmayi birakir birakmaz sogan kuru ve ayni anda bal tarcin corekotu kuru uyguladim o ay hamile kaldim:)Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah bende 2 ay once kürtaj oldum bu ay adetim gelsin korunmayi birakicam korunmayi birakir birakma mi basladiniz kure bende pko yok ama bende yapsam mi acaba hemen hamile kalmak istiyorum
Tamam canım. İçyin mi bugünkünü? Ben yeni uyandım kaynamasını bekliyorum :)Amin inşallah benim de bugün dördüncü günüm ama test yapmayalım adete kadar sürpriz oldun inşallah
Tamam dostum kuzenim beni rüyasında hamile görmüş şimdi dddi inşallah yaa hem de bilinçaltı diilTamam canım. İçyin mi bugünkünü? Ben yeni uyandım kaynamasını bekliyorum :)
Ayy inanmıyorum hadi bakalım. İnşallah malum olmuştur ya hadi git bi test yap bekliyorum hadiiiTamam dostum kuzenim beni rüyasında hamile görmüş şimdi dddi inşallah yaa hem de bilinçaltı diil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?