• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan kürü zamanı

Canim

Sogan kuru cok etkili bir kur. O yuzden cok gelisiguzel yapilmamali kesinlikle. Saracoglunun videolarini izle gorursun adetiniz duzenliyse adet bitiminden 2 gun sonra baslayin der hep. İyi izle onu onun aoylediklerine harfiyen uy. Ben sogan kuru gebesiyim su an:) harfi harfine uydum
Kaç ay içinde gebe kldın

Ben de bu ay soğan yapmayı düşünüyorum.
Saraçoğlundan kür aldım, kullanımı soğanın adet bitimden 2 sonra başlanıp, öğleden önce ve sonra 2 kez günde taze içiliyormuş.
15 gün boyunca.
İnşallah şifa olur hepimize

Ben de bu ay soğan yapmayı düşünüyorum.
Saraçoğlundan kür aldım, kullanımı soğanın adet bitimden 2 sonra başlanıp, öğleden önce ve sonra 2 kez günde taze içiliyormuş.
15 gün boyunca.
İnşallah şifa olur hepimize
Amin inşallah yaaaa

Sogani uyguladigimmay kaldim ama ben o ay ilk defa korunmayi birakmistim
Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah bende 2 ay once kürtaj oldum bu ay adetim gelsin korunmayi birakicam korunmayi birakir birakma mi basladiniz kure bende pko yok ama bende yapsam mi acaba hemen hamile kalmak istiyorum

kızlar merhaba bende bu ay spgan kürü iyguladım ama 14gün yapa bildim son günüm dündü onu yapmadım bi sakıncası varmıdır?bide diger adete 5 ya 7gün kala yapmak lazım benimde bat 1nisan ne zaman yapmam lazım?

Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah bende 2 ay once kürtaj oldum bu ay adetim gelsin korunmayi birakicam korunmayi birakir birakma mi basladiniz kure bende pko yok ama bende yapsam mi acaba hemen hamile kalmak istiyorum
Kurtaj sonrasi 3 ay korunmami soylemisti doktor ucuncu ayda korunmayi birakir birakmaz sogan kuru ve ayni anda bal tarcin corekotu kuru uyguladim o ay hamile kaldim:)

Arkadaşlar soruyorsunuz ama İnan'ın bilmiyorum yoksa tek yek cevaplandırırdım bugün dördüncü günüm günde iki kez aç karnına yapıorum on dakika kaynatıp ılık ken içiorum
İnşallah hayırlısıyla hamile kalırız İnan'ın

hiçbir sorunu olmayan da yapabilir mi bu kürü? pko , kist ,adet düzensizliği vb sorunum yok ama çocuğum olmuyor. acaba bu kürü uygulasam mı bilemedim ?

Back