• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan kürü zamanı

Bende pco var, ben ilac kullnmadigim surece adet olmuyorum yani yumurtlamiyorum da...

Adetim 45 gun gelmeyice sogan kurune basladim 3 gun ictim adet oldum biraktim. Adetim bitince tekrar ictim 15 gun boyunca sabah aksam. Sonra adet tarihim geldi baktim olmuuorum bi de baktim hamileyim..
m

Ha bu arada, sogan kuru yaparken ayni zamanda ben tarcin bal corekotu da yemistim. İkisinin de faydasi olmus olabilir
Tamam tesekkur ederim

Hadi hayırlısı. İnşallah hamilesindir. Bize de haber ver olur mu? Merak ettim şimdi :eek:
Bencede yapmalısınız.bu ay bende yaptım ama 7 gün yaptım çünkü lekelenmem oldu korktum bıraktım. Doktor yumurtlama lekelenmesi dedi ama ben soğana bağladım. Ama etkili gerçekten. Bugün adet günüm. P.tesi kan testi yaptırcam. Birde bal tarçın çörekotunuda kullandım. Batalım hangisinin faydası olcak. Sende başla 15 gün iç bi zararı olmaaz canım

Canim bu sitede bulmustum tarifini. Olculerini hatirlamiyorum simdi. Adetin 5. Gunu basladim ben 12 gun boyunca her gun yedim birer kasik. Tarcin bal ve corekotu karisimi olan bir kur. Yumurtayi gelistiriyor buyumesini sagliyormjs.
Teşekkürler. Müsait bir zamanda deneyeyim bakalım :KK76:

Bende pco var, ben ilac kullnmadigim surece adet olmuyorum yani yumurtlamiyorum da...

Adetim 45 gun gelmeyice sogan kurune basladim 3 gun ictim adet oldum biraktim. Adetim bitince tekrar ictim 15 gun boyunca sabah aksam. Sonra adet tarihim geldi baktim olmuuorum bi de baktim hamileyim..
m

Ha bu arada, sogan kuru yaparken ayni zamanda ben tarcin bal corekotu da yemistim. İkisinin de faydasi olmus olabilir
Bende de pco var ve yaklasik 50 gündür olmadim sogan kuru ne baslasam gelir mi ki adetim

Benim geldi hemde sular seller cok iyiydi:) once iki gun sari yogun akintim geldi ucuncu gun lekelenme basladi aksam uzeri de adet oldum gumbur gumbur.
Tamam basliyorum bi ara ben bunu 1 hafta kadar yaptim 2 ay once de zarari olmaz dimi cok yok ya arasinda

O zaman neden yapmistin?
Pco ya iyi geldigi icin ama 1 hafta sonra 20 lik disimi aldirdim devam edemedim zaten ustunden 1 adetim gecti simdi 2 aya yakindir olmuyorum doktor da takip ediyor adet olsam klomen e baslayacaktik aslinda hic ilac kullanmadan bu sogan kuruyla kistlerim gitsin istedim ama doktorum da boyle olmayacak klomen ebaslayalim adet olunca dedi

Pco ya iyi geldigi icin ama 1 hafta sonra 20 lik disimi aldirdim devam edemedim zaten ustunden 1 adetim gecti simdi 2 aya yakindir olmuyorum doktor da takip ediyor adet olsam klomen e baslayacaktik aslinda hic ilac kullanmadan bu sogan kuruyla kistlerim gitsin istedim ama doktorum da boyle olmayacak klomen ebaslayalim adet olunca dedi
Valla ben kaç yerden duydum doktorlara gidenler senelerce uğraşanlar soğan kürüyle hemen hasta oluyo hamile oluyo ben de çok umutluyum valla

Basla isrersrn zarari olmaz diye dusunuyorum bende kurtaj dan 2 ay sonra yapmistim kurtaj sonrasi korkutmustu beni ama cok aukur sorun cikmadi

Ayrıca bu da doktor tavsiyesi
Doktor tavsiyesi illa ilaçla mı olcak hahaaaaaa kahkaha atacak kadar mutluyum ve çok umutluyum

Back