- 9 Mayıs 2016
- 179
- 165
- 103
- Konu Sahibi TatliBalli
-
Tamam tesekkur ederimBende pco var, ben ilac kullnmadigim surece adet olmuyorum yani yumurtlamiyorum da...
Adetim 45 gun gelmeyice sogan kurune basladim 3 gun ictim adet oldum biraktim. Adetim bitince tekrar ictim 15 gun boyunca sabah aksam. Sonra adet tarihim geldi baktim olmuuorum bi de baktim hamileyim..
m
Ha bu arada, sogan kuru yaparken ayni zamanda ben tarcin bal corekotu da yemistim. İkisinin de faydasi olmus olabilir
Bencede yapmalısınız.bu ay bende yaptım ama 7 gün yaptım çünkü lekelenmem oldu korktum bıraktım. Doktor yumurtlama lekelenmesi dedi ama ben soğana bağladım. Ama etkili gerçekten. Bugün adet günüm. P.tesi kan testi yaptırcam. Birde bal tarçın çörekotunuda kullandım. Batalım hangisinin faydası olcak. Sende başla 15 gün iç bi zararı olmaaz canım
Teşekkürler. Müsait bir zamanda deneyeyim bakalımCanim bu sitede bulmustum tarifini. Olculerini hatirlamiyorum simdi. Adetin 5. Gunu basladim ben 12 gun boyunca her gun yedim birer kasik. Tarcin bal ve corekotu karisimi olan bir kur. Yumurtayi gelistiriyor buyumesini sagliyormjs.
Bende de pco var ve yaklasik 50 gündür olmadim sogan kuru ne baslasam gelir mi ki adetimBende pco var, ben ilac kullnmadigim surece adet olmuyorum yani yumurtlamiyorum da...
Adetim 45 gun gelmeyice sogan kurune basladim 3 gun ictim adet oldum biraktim. Adetim bitince tekrar ictim 15 gun boyunca sabah aksam. Sonra adet tarihim geldi baktim olmuuorum bi de baktim hamileyim..
m
Ha bu arada, sogan kuru yaparken ayni zamanda ben tarcin bal corekotu da yemistim. İkisinin de faydasi olmus olabilir
Benim geldi hemde sular seller cok iyiydi:) once iki gun sari yogun akintim geldi ucuncu gun lekelenme basladi aksam uzeri de adet oldum gumbur gumbur.Bende de pco var ve yaklasik 50 gündür olmadim sogan kuru ne baslasam gelir mi ki adetim
Kesin gelir bence başla hemenBende de pco var ve yaklasik 50 gündür olmadim sogan kuru ne baslasam gelir mi ki adetim
Tamam basliyorum bi ara ben bunu 1 hafta kadar yaptim 2 ay once de zarari olmaz dimi cok yok ya arasindaBenim geldi hemde sular seller cok iyiydi:) once iki gun sari yogun akintim geldi ucuncu gun lekelenme basladi aksam uzeri de adet oldum gumbur gumbur.
Tamam basliyorum aksam hemen insallahKesin gelir bence başla hemen
O zaman neden yapmistin?Tamam basliyorum bi ara ben bunu 1 hafta kadar yaptim 2 ay once de zarari olmaz dimi cok yok ya arasinda
Pco ya iyi geldigi icin ama 1 hafta sonra 20 lik disimi aldirdim devam edemedim zaten ustunden 1 adetim gecti simdi 2 aya yakindir olmuyorum doktor da takip ediyor adet olsam klomen e baslayacaktik aslinda hic ilac kullanmadan bu sogan kuruyla kistlerim gitsin istedim ama doktorum da boyle olmayacak klomen ebaslayalim adet olunca dediO zaman neden yapmistin?
Ben de bu akşam başlardım ama hastayım hastayken zararı falan yokmuş ama daha etkili olur diye bitince başlıcamTamam basliyorum aksam hemen insallah
Valla ben kaç yerden duydum doktorlara gidenler senelerce uğraşanlar soğan kürüyle hemen hasta oluyo hamile oluyo ben de çok umutluyum vallaPco ya iyi geldigi icin ama 1 hafta sonra 20 lik disimi aldirdim devam edemedim zaten ustunden 1 adetim gecti simdi 2 aya yakindir olmuyorum doktor da takip ediyor adet olsam klomen e baslayacaktik aslinda hic ilac kullanmadan bu sogan kuruyla kistlerim gitsin istedim ama doktorum da boyle olmayacak klomen ebaslayalim adet olunca dedi
Basla isrersrn zarari olmaz diye dusunuyorum bende kurtaj dan 2 ay sonra yapmistim kurtaj sonrasi korkutmustu beni ama cok aukur sorun cikmadiPco ya iyi geldigi icin ama 1 hafta sonra 20 lik disimi aldirdim devam edemedim zaten ustunden 1 adetim gecti simdi 2 aya yakindir olmuyorum doktor da takip ediyor adet olsam klomen e baslayacaktik aslinda hic ilac kullanmadan bu sogan kuruyla kistlerim gitsin istedim ama doktorum da boyle olmayacak klomen ebaslayalim adet olunca dedi
Insallah sifa olur nasil etki ettigini birbirimize takip edelim insBen de bu akşam başlardım ama hastayım hastayken zararı falan yokmuş ama daha etkili olur diye bitince başlıcam
inşallah sen hamilelik için mi hasta olmak için miInsallah sifa olur nasil etki ettigini birbirimize takip edelim ins
Baslayacgim valla bu kadar hic gecikmemisti adetim bunaldim olsun kyrtulayaim hayirlisiyla tabiBasla isrersrn zarari olmaz diye dusunuyorum bende kurtaj dan 2 ay sonra yapmistim kurtaj sonrasi korkutmustu beni ama cok aukur sorun cikmadi
Ilk once adet olayim diye sonra da hamilelik icin cunku suan idrar testine gore de kan testine gore de hamile degilim once adet olmam lazimİ
inşallah sen hamilelik için mi hasta olmak için mi
Tamam canim yarin ben ygs ye girecektim tekrar dan acaba sinav esnasinda bisey olur mu kiTamam bu akşam başla hemen aç karnına ben de beş gün sora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?