Soğan kürü yaptım regl dönemim gecikti

Benim öyle bir ağrım olmamıştı ama iltihabını söküyor da olabilir. Yumurtlamanı takip edebilmen için ovulasyon testleri almalısın. Akıntın yoğunlaşıp arttıysa o zaman yumurtan çatlamış olabilir

Benim de hem kist hem de iltihabım var yapsam mı soğan kürü? Sadece bir kez içsem işe yarar mı

Bende 4 aydir evliyim çocuk istiyoruz. 5cm miyom oldugunu öğrendim. ve polip şüphesi var dedi doktor bende soğan kuru basladim
Hakkimizda hayirli olsun

Benim de poliplerim vardı ama doktor ultrasonda bakınca hiçbir şeyimin olmadığını söylemişti. Umarım siz de aynı sevinci yaşarsınız. Yeni evliliklerde ilk 1 yılda doktorlar tedavi uygulamıyor, kendi kendine olabilmesi için ki bence en doğrusu bu. Acele etmemek lazım olacağına inanıyorum, soğan kürünü tarifine göre uygulamak gerekiyor ve ovülasyon dönemini tam bilemiyorsanız gün aşırı cinsel ilişki yaşamakta fayda var

Meraba ovulasyon gününe kadar mı yaptınız siz?

Adetin son gününden 3 gün sonra tam 15 gün boyunca içtim yani evet ovulasyon gününe kadar ama benim net bir ovulasyon günüm yoktu. Zaten soğan suyu içerken hamile kalmışım yani bittikten sonra değil. Kendim için net bir şey diyemem o yüzden çünkü soğan suyu yumurtamı erken çatlatmış da olabilir. Yine de garantiue almak adına 15 gün boyunca sabah akşam içmek mantıklı.