• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan kürü yapıp regl gecikmesi yaşayan varmı

Maviesra

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2021
6.026
5.828
148
Merhabalar 15 gün günde 1 kez olmak şartıyla soğan kürü yaptım reglim 24 ekimde gelmesi gerekiyordu ama 15 gün oldu hala regl olmadım pazartesi 10 günlük gecikme ile doktora gitmistim
beta 0.72 prolaktin 18 cıktı doktor gebelik yok dedi 2 kere gebelik testi yaptim negatif cikti hamile degilim sogam suyu gecikme yaparmı şuan tarlusalin 5. Günü reglim kaç güne gelir:( amh düşük erken menepoz kürü yapayim dedim düzenli reglimde bozdum:(

Pko olanlara önerilen bi kür çoğunlukla. Amh kaçtı regller sekteye uğramış olabilir mi?

Maalesef hala regl olmadım tarlusal kullandım 6. gün sanki hiç adet olamayacak hissi geldi inanın çok zor
Bende geçen ay burada görüp denemiştim meğersem herkese iyi gelmiyormuş fsh hormonumu yükseltip 2 gün gecikme yaşamama sebep olmuştu....

Keşke kürlerle vakit kaybetmeseniz. Doktor verdi di mi tarlusalı?
Kür yapmak bana 2 ay ceza verdi tedavim vaslicakti zaten ekimde ama hala reglim yok nasıl böyle bise yaptik aklık almiyo evet doktor verdi kist falan vs yok dedi ama neden olmuyorum bilmiyorum

Merhabalar 15 gün günde 1 kez olmak şartıyla soğan kürü yaptım reglim 24 ekimde gelmesi gerekiyordu ama 15 gün oldu hala regl olmadım pazartesi 10 günlük gecikme ile doktora gitmistim
beta 0.72 prolaktin 18 cıktı doktor gebelik yok dedi 2 kere gebelik testi yaptim negatif cikti hamile degilim sogam suyu gecikme yaparmı şuan tarlusalin 5. Günü reglim kaç güne gelir:KK43: amh düşük erken menepoz kürü yapayim dedim düzenli reglimde bozdum:KK43:
Ben yaptım kist oluştu 6 ayim kisti geçirmekle geçti hala bile düzenlemedim tamamen 😑

Kist olsa ağrı sizi olur dimi bende yok galiba doktor bakti yok dedi
Bende baskı ve ağrı vardı baya kötü ağrıyordu zaten doktora gidince 14 cm lik bir kıstım olduğunu öğrendim , sığan kuru iyi gelmesi adetlerin gecikti 3 ay , 6 aydır tedavi görüyorum tüm hormonlarımı kötü etkiledi

Bende baskı ve ağrı vardı baya kötü ağrıyordu zaten doktora gidince 14 cm lik bir kıstım olduğunu öğrendim , sığan kuru iyi gelmesi adetlerin gecikti 3 ay , 6 aydır tedavi görüyorum tüm hormonlarımı kötü etkiledi
Bende agri sizi yok 10gun gecikme ile doktora gittim karından bakti temiz dedi inşallah doğrudur devlette randevu yoktu birde özele gittim :( insallah tez zamanda reglim gelir geçmiş olsun canım

Bende agri sizi yok 10gun gecikme ile doktora gittim karından bakti temiz dedi inşallah doğrudur devlette randevu yoktu birde özele gittim :KK43: insallah tez zamanda reglim gelir geçmiş olsun canım
Bence soğan suyuna asla devam etmeyin ben çok zarar gördüm ve pişmanım, belki sabretsem şimdiye hamile kalmıştım ama ben soğan kürü ile 6 ay kaybettim , şuan hala tam iyi değilim,

Aynı durumda bende varım 2 ekimde adet bitikten 5 gün sonra başladım düzenli 15 gün içtim 2 kasımda adet olmam gerekti 11 gün geçti hayla bişey yok idrar testleri yaptım sürekli pazartesi kan vericem 😤keşke yapmasaydım

Back