• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan kürü yapıp regl gecikmesi yaşayan varmı

Aynı durumda bende varım 2 ekimde adet bitikten 5 gün sonra başladım düzenli 15 gün içtim 2 kasımda adet olmam gerekti 11 gün geçti hayla bişey yok idrar testleri yaptım sürekli pazartesi kan vericem 😤keşke yapmasaydım
Napıcaz böyle bilmiyoeum doktor ilaç verdi hala sokulemedim

Havlucan mi o ne ki ipi defa duydum canim ben tarlusal kullandım biteli 7 gün oldu :KK43: regl gelmedi hala
Ben bi ara geçikme daha yaşamıştım havlucan kökü kaynattım içtim 2 gün içinde geldi adetim eskilerden bilirim havlucan kökü aktarlarda satılır internetten araştır istersen

Keşke 2 gün olsa 2 reglim geliyor hala ortada regl yok fsh yükselmiş biraz evet fark ettim onu :KK43:
Tekrar etmeyin bir daha bende denemeyeceğim ben 2 barsak içebildim belki de ondan çok etkilemedi siz çok içmişsiniz...

Bende yapmistim benimde gecikme oldu doktora gittim kist olustugunu söyledi ve bende tuaf bi sekilde enfeksiyon da yapti herkese yarayan bana yaramiyo🤷‍♀️

15 gün tek bardak içtim akşamları göğüslerim karnım sis patlicam ama hala regl gelmedi 2 reglim geliyor 20 sinde korkmaya başladım ya
gerçekten çok uzun sürmüş bence doktora görünün muhakkak bir hormonlarınıza baksın fsh yükseldiyse düşmesi de zaman alıyor sıkıntı yani hormonlar ha deyince değişmiyor da....

15 gün tek bardak içtim akşamları göğüslerim karnım sis patlicam ama hala regl gelmedi 2 reglim geliyor 20 sinde korkmaya başladım ya
Stres yaptıkça daha çok gecikecek benim bir kere 20 gün gecikti ve hiç gecikmezdi stresten sırf sakin ol arkadaşım zencefil ve kekik suyu söktürür ayrıca nar suyu içip tempolu yürüyüş de yapınca faydasını gördüm gelicektir endişelenme rezervim benim de düşük stres sakın yapma sevgilerimle🥰

Stres yaptıkça daha çok gecikecek benim bir kere 20 gün gecikti ve hiç gecikmezdi stresten sırf sakin ol arkadaşım zencefil ve kekik suyu söktürür ayrıca nar suyu içip tempolu yürüyüş de yapınca faydasını gördüm gelicektir endişelenme rezervim benim de düşük stres sakın yapma sevgilerimle🥰
Çok sağol canim 2 gün kekik suyu yaptim adet yogasi yaptım tarlusal bitti bugün 8 gün umarım gelir çok panik oldum gece gündüz aklımda ya :(

gerçekten çok uzun sürmüş bence doktora görünün muhakkak bir hormonlarınıza baksın fsh yükseldiyse düşmesi de zaman alıyor sıkıntı yani hormonlar ha deyince değişmiyor da....
Doktora gittim tarlusal verdi bakti kist yok dedi ilaç biteli bugün 8 gün 10 gün e kadar gelir dedi gelmezse randevum var gidicem yine doktora

Çok sağol canim 2 gün kekik suyu yaptim adet yogasi yaptım tarlusal bitti bugün 8 gün umarım gelir çok panik oldum gece gündüz aklımda ya :KK43:
Anlıyorum seni canım ben de yaşadım ama inan ki sakinleştiğin an geliyo hormonların dengeye gelir dediğim gibi nar suyu yürüyüş pilates iyi geliyor zencefil de öyle

Back