- 6 Şubat 2021
- 6.049
- 5.875
- 148
Tiniminimavihanim kuzum bak ben de konu açmıştım derdime çare ararkenBen yaptım kist oluştu 6 ayim kisti geçirmekle geçti hala bile düzenlemedim tamamen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tiniminimavihanim kuzum bak ben de konu açmıştım derdime çare ararkenBen yaptım kist oluştu 6 ayim kisti geçirmekle geçti hala bile düzenlemedim tamamen
Ay okuyayım kuzummTiniminimavihanim kuzum bak ben de konu açmıştım derdime çare ararken
Baska topiklere de bak ama herkeste ayni etki olmaz korkma en buyuk dert korku stres canimAy okuyayım kuzumm
Çok haklısın çiçeğim artık olan oldu ya iyi olacak ya kötüBaska topiklere de bak ama herkeste ayni etki olmaz korkma en buyuk dert korku stres canim
Haber ver bana mutlaka canim gormem gozden kacar mutlaka etiketlersin ❤Çok haklısın çiçeğim artık olan oldu ya iyi olacak ya kötü
Tabii ki ederim kuzum Zaten o topikte gebe kalana kadar devamızHaber ver bana mutlaka canim gormem gozden kacar mutlaka etiketlersin ❤