• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü Yapanlar Yapcaklar Gelin Birlikte Yapalımm 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar hanımlar :KK25: Nasılsınız? :21:
Umarım herkesin keyfi yerindedir. Ben de küre başlamak için adet olmayı bekliyorum, takvime göre yarın adetimin ilk günü olacak adet bitimi pazartesi başlarım ben de küre :KK49:
Yalnız bir şey sormak istiyorum, çok ekstrem akıntı (kötü kokulu, koyu renkli vs.) ya da kanama gibi bir durum yaşayan oldu mu aranızda kür sonrası? :KK64: Çünkü sanırım sadece rahim değil idrar yollarındaki iltihap için de etkiliymiş.
2 hafta önce tahlil yaptırdığımda idrar yollarımda iltihaplanma çıktı inşallah ona da faydası olur :dua:
Bende olmadı canım zaten sorun da yoktu ama yine de yapmak istedim

arkadaşlar bende adet bitimi 10 gün soğan kürü yaptım sabah akşam. adetim 3 gün geçti kan testi baktırdım 2 gün önce negatif. bu ay eşim hep hastaydı en son ki birliktelik üzerinden 22 gün geçti. belli olmaması imkansız bence testte. soğan suyu erken adet oldurtur dendi. doğru mu? ben hep 30. günde adet olurum. neden gecikti olamıyorum çok gerildim olamadıkça da :110:

arkadaşlar bende adet bitimi 10 gün soğan kürü yaptım sabah akşam. adetim 3 gün geçti kan testi baktırdım 2 gün önce negatif. bu ay eşim hep hastaydı en son ki birliktelik üzerinden 22 gün geçti. belli olmaması imkansız bence testte. soğan suyu erken adet oldurtur dendi. doğru mu? ben hep 30. günde adet olurum. neden gecikti olamıyorum çok gerildim olamadıkça da :110:

Canım yorumları daha yeni gördüm ne yaptın oldun mu adet

Bu ay soğan kürü uygulayanlarr hele toplaşınn 😄😄

Ben bu ay 10 gün yaoabildim sadece
Bata 4 gün kaldı
Adetim erken mi gelecek🤔
Gelirse şayet pıhtılı mı gelecek 🤔
Yoksaa bebek mi gelecek 😍

Ama soğan kürünü yaptığı ay hamile kalan yok sanırım 🙄

Sizin kaç gün kaldı bataa

Bata 4 gün kaldı
Adetim erken mi gelecek🤔

Yaptigim ay hamile kaldim ben🤗

Bata 4 gün kaldı
Adetim erken mi gelecek🤔

Birkaç aydır iki gün önceden gelen reglim bu ay tam zamanında geldi 🤗 on beş gün uyguladım pıhtılı gelmedi yalnız rengi diğer aylara göre daha farklı tam açık renkte kan rengi 🤔 anlatamıyorum ama farklı işte inşAllah bir sonraki aya Rabbim nasip eder 🙏

Ben bes gun yapabildim daha onceki yaptıgım da da 5 gun gecıkmıstim yanı geciktiriyor bence bende bu ay kendimi 5gun gecikmeli hesaplayacagım omcekı kullandigim da diger ay hamıle kalmıs tim

İnşallah yine hamilr kalırsınız
Ben 2 3 yıl önce yapmıştım o zaman bekardım düzene sokmuştu regl günlerimi ama bu sefer nasıl olur bilmiyorım :)

Birkaç aydır iki gün önceden gelen reglim bu ay tam zamanında geldi 🤗 on beş gün uyguladım pıhtılı gelmedi yalnız rengi diğer aylara göre daha farklı tam açık renkte kan rengi 🤔 anlatamıyorum ama farklı işte inşAllah bir sonraki aya Rabbim nasip eder 🙏

İnşallah canım bence mutlaka faydası olmuşturr 😍😍

Insallah canim ama ovulasyon testi yapiyosaniz pik gordugunuz gunden sonra kuru kesin yoksa hamile kaldiysaniz zarari olur bence ben kesmistim

Canım sen kaç gün yapmıştın
Ben ovu kullanmıyorum
Ve tahminen yumurtlama günlerinde de içtim ama değerlendirme olmadı
Yani en önemli günlerde bir hafta arayla 2 kere oldu o yüzden olasılık düşük

Senin belirti olmuş muydu

Canım sen kaç gün yapmıştın
Ben ovu kullanmıyorum
Ve tahminen yumurtlama günlerinde de içtim ama değerlendirme olmadı
Yani en önemli günlerde bir hafta arayla 2 kere oldu o yüzden olasılık düşük

Senin belirti olmuş muydu
Canim ben adetin 7.gununde baslamistim catladigi gune kadar 7-8 gun oluyo heralde o ay sadece catladigi gunden 1 gun once ve sonra olmustu ve ben sanirim sonraki gun hamile kaldim cunku o an boyle degisik bi kasik agrisi olmustu uzanip yatmistim 10dk ayaklarimi kaldirip

Hamilelik belirtimde hersey normaldi bisey yoktu bi tek afedersiniz 5dkda bir gaz cikariyodum surekli o da progesteron arttigi icinmis

Canim ben adetin 7.gununde baslamistim catladigi gune kadar 7-8 gun oluyo heralde o ay sadece catladigi gunden 1 gun once ve sonra olmustu ve ben sanirim sonraki gun hamile kaldim cunku o an boyle degisik bi kasik agrisi olmustu uzanip yatmistim 10dk ayaklarimi kaldirip

Hamilelik belirtimde hersey normaldi bisey yoktu bi tek afedersiniz 5dkda bir gaz cikariyodum surekli o da progesteron arttigi icinmis

Canım benimde soğan suyuna başladıktan 2 gün sonra falan inanılmaz kasık ağrım oldu bi 10 dk falan sürdü sonra geçti bide aşıro derecede burnum akmıştı o gün ama grip değildim
Ertesi günde gün boyu baş ağrısı çektim inşallah bi şeyler olmuştur bendede 😊

Back