Soğan kürü ve hamilelik güncel

Soğan kürüyle çok hamile kalan duydum.. Stres yapmayın ciddi engel oluyor.. İnşaallah en kısa zamanda sağlıklı sapaağlam bir bebeğiniz olur dilerim

Soğan kürüyle çok hamile kalan duydum.. Stres yapmayın ciddi engel oluyor.. İnşaallah en kısa zamanda sağlıklı sapaağlam bir bebeğiniz olur dilerim
İnşallah valla dua bekliyorum ama nasıl stres yapmayacağımı bilemiyorum

İnşallah valla dua bekliyorum ama nasıl stres yapmayacağımı bilemiyorum
Ben yıllarca anne olmayı çok istedim. Olamadığımdan değil evlenip ayrıldım sonrasında çok, zor dönemlerden geçtim vs sonra tekrar evlendim. 43 te anne oldum. Mucize gibiydi herşey ve o, yüzden hep dua ederim rabbimmher isteyene nasip etsin diye

Çok mutlu oldum sizin adınıza inşallah bütün çektikleriniz sizin için mükafat olur ailenizle huzurlu bi ömrünüz olsun inşallah

Çünkü polikistik over de bir sürü yumurtaya sahibiz sadece onları büyütüp çatlatamıyoruz büyütüp çatlatsak şansımız çok yüksek
Senin kaç yıl oldu peki
3 oldu canım . Gonal_f kullanıyorum dün başladık tüp için ama belki tutar diyorum kendiliğinden.

Bende kullandım soğan ı 10 gün anca dayanabildim midem almıyodu artık inşallah hepimiz bi gün anne olacağız

Bende kullandım soğan ı 10 gün anca dayanabildim midem almıyodu artık inşallah hepimiz bi gün anne olacağız
Mide sıkıntısı olanlarda öyle oluyormuş benim çok şükür midemde sıkıntı yoktu o yüzden 15 gün yapabildim, amiin inşallah

Merhaba, İnşallah en kısa zamanda hamilelik haberini duyurursun❤ Belirtilerin var mı?
Hayır maalesef ne adet belirtim var ne hamilelik çok az ama çok çok az kasıklarımda bi şey hissediyorum ama belirti sayılmayacak kadar az .. Normalde dün ya da bugün adet olmam lazımdı hâlâ olmadım test yapmaya da korkuyorum. Soğan suyunun adeti geciktirdiğini okudum o yüzden adet olmayı bekliyorum. Bi kaç gün daha olmazsam test yapacam

İdrarda test geç belli olur zaten bekle bi kaç gün evet. Geçiyor regl günün İnşallah hamişsin

Benim adete daha var göğüsüme dokununca acıyor hassaslar kasıkta batma ve çok sık idrara çıkıyorum bekliyorum test yapacağım günü

Ben sogan kürünü yıllar önce yapmıstım, kist ve idrar yolu enfeksiyonu için , kür bitiminde hamile kalmıstım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…