- 9 Nisan 2021
- 4.956
- 7.049
- 108
- 32
- Konu Sahibi Merak edince
-
Kaç gün yaptınız soğan kürünü. 8 gün anca yapabileceğim inşallah bir faydası olurBen bu ay yaptım soğan kürünü de yumurtlamayı da her zaman akıntıyla takip ediyordum ama akıntım da olmadı
Yumurtlama görünce bırakacağım. İnşallah temizleniyord
Tam 15 gün yaptımKaç gün yaptınız soğan kürünü. 8 gün anca yapabileceğim inşallah bir faydası olur
Geçen ay benim de hiç akıntım olmamıştı
ÇTam 15 gün yaptım
Geçen ay da mı yapmıştınız soğan kürünüKaç gün yaptınız soğan kürünü. 8 gün anca yapabileceğim inşallah bir faydası olur
Geçen ay benim de hiç akıntım olmamıştı
Yok hayır geçen sene yapmıştım. 6 ayda bir defa yapılabiliyor sanırımÇ
Geçen ay da mı yapmıştınız soğan kürünü
Soğan kürüyle çok hamile kalan duydum.. Stres yapmayın ciddi engel oluyor.. İnşaallah en kısa zamanda sağlıklı sapaağlam bir bebeğiniz olur dilerimSelam arkadaşlar bu pazar günü soğan kürümü 15e tamamlayacam doktor hafif polikistik over var dedi. Yumurtlama yavaş oluyor dedi. Geçen ay klomen kullandım ovitrelle çatlatma kullandım ama olmadı adet oldum. Bu ay doktora gitmedim soğan kürünü uygulayayım dedim. Benimle aynı durumda olup hamile kalan var mı ? Boyum 1.63 kilom 74 kilomun da etkisi var mı acaba ? Lütfen bana destek olun ilk defa katılıyorum buraya
İnşallah valla dua bekliyorumSoğan kürüyle çok hamile kalan duydum.. Stres yapmayın ciddi engel oluyor.. İnşaallah en kısa zamanda sağlıklı sapaağlam bir bebeğiniz olur dilerim
Ben yıllarca anne olmayı çok istedim. Olamadığımdan değil evlenip ayrıldım sonrasında çok, zor dönemlerden geçtim vs sonra tekrar evlendim. 43 te anne oldum. Mucize gibiydi herşey ve o, yüzden hep dua ederim rabbimmher isteyene nasip etsin diyeİnşallah valla dua bekliyorumama nasıl stres yapmayacağımı bilemiyorum
Çok mutlu oldum sizin adınıza inşallah bütün çektikleriniz sizin için mükafat olurBen yıllarca anne olmayı çok istedim. Olamadığımdan değil evlenip ayrıldım sonrasında çok, zor dönemlerden geçtim vs sonra tekrar evlendim. 43 te anne oldum. Mucize gibiydi herşey ve o, yüzden hep dua ederim rabbimmher isteyene nasip etsin diye
Amiin sizin de inşaallahÇok mutlu oldum sizin adınıza inşallah bütün çektikleriniz sizin için mükafat olurailenizle huzurlu bi ömrünüz olsun inşallah
3 oldu canım . Gonal_f kullanıyorum dün başladık tüp için ama belki tutar diyorum kendiliğinden.Çünkü polikistik over de bir sürü yumurtaya sahibiz sadece onları büyütüp çatlatamıyoruz büyütüp çatlatsak şansımız çok yüksek
Senin kaç yıl oldu peki
İnşallah Allah hepimizi sevindirsin inşallah3 oldu canım . Gonal_f kullanıyorum dün başladık tüp için ama belki tutar diyorum kendiliğinden.
İnşallah olur Allah hepimize nasip etsin3 oldu canım . Gonal_f kullanıyorum dün başladık tüp için ama belki tutar diyorum kendiliğinden.
Bende kullandım soğan ı 10 gün anca dayanabildim midem almıyodu artıkSelam arkadaşlar bu pazar günü soğan kürümü 15e tamamlayacam doktor hafif polikistik over var dedi. Yumurtlama yavaş oluyor dedi. Geçen ay klomen kullandım ovitrelle çatlatma kullandım ama olmadı adet oldum. Bu ay doktora gitmedim soğan kürünü uygulayayım dedim. Benimle aynı durumda olup hamile kalan var mı ? Boyum 1.63 kilom 74 kilomun da etkisi var mı acaba ? Lütfen bana destek olun ilk defa katılıyorum buraya
Mide sıkıntısı olanlarda öyle oluyormuş benim çok şükür midemde sıkıntı yoktu o yüzden 15 gün yapabildim, amiin inşallahBende kullandım soğan ı 10 gün anca dayanabildim midem almıyodu artıkinşallah hepimiz bi gün anne olacağız
Merhaba, İnşallah en kısa zamanda hamilelik haberini duyurursun❤ Belirtilerin var mı?Mide sıkıntısı olanlarda öyle oluyormuş benim çok şükür midemde sıkıntı yoktu o yüzden 15 gün yapabildim, amiin inşallah
Hayır maalesef ne adet belirtim var ne hamilelik çok az ama çok çok az kasıklarımda bi şey hissediyorum ama belirti sayılmayacak kadar az .. Normalde dün ya da bugün adet olmam lazımdı hâlâ olmadım test yapmaya da korkuyorum. Soğan suyunun adeti geciktirdiğini okudum o yüzden adet olmayı bekliyorum. Bi kaç gün daha olmazsam test yapacamMerhaba, İnşallah en kısa zamanda hamilelik haberini duyurursun❤ Belirtilerin var mı?
İdrarda test geç belli olur zaten bekle bi kaç gün evet. Geçiyor regl günün İnşallah hamişsinHayır maalesef ne adet belirtim var ne hamilelik çok az ama çok çok az kasıklarımda bi şey hissediyorum ama belirti sayılmayacak kadar az .. Normalde dün ya da bugün adet olmam lazımdı hâlâ olmadım test yapmaya da korkuyorum. Soğan suyunun adeti geciktirdiğini okudum o yüzden adet olmayı bekliyorum. Bi kaç gün daha olmazsam test yapacam
Benim adete daha var göğüsüme dokununca acıyor hassaslar kasıkta batma ve çok sık idrara çıkıyorum bekliyorum test yapacağım günüHayır maalesef ne adet belirtim var ne hamilelik çok az ama çok çok az kasıklarımda bi şey hissediyorum ama belirti sayılmayacak kadar az .. Normalde dün ya da bugün adet olmam lazımdı hâlâ olmadım test yapmaya da korkuyorum. Soğan suyunun adeti geciktirdiğini okudum o yüzden adet olmayı bekliyorum. Bi kaç gün daha olmazsam test yapacam
İnşallah ikimiz de sağlıklı hamilelik haberi veririz birbirimizeBenim adete daha var göğüsüme dokununca acıyor hassaslar kasıkta batma ve çok sık idrara çıkıyorum bekliyorum test yapacağım günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?