- 13 Ocak 2022
- 87
- 24
- 3
- 28
- Konu Sahibi Merak edince
-
Benim araştırmalarıma göre adetliyken içilmiyor. Adet bitiminde başlanıp 15 gün sabah akşam aç karnına içiliyor. Benim de bugün 15.günüm bitecek hamilelik olmasa da inşallah adetlerim düzene girerMerhabalar yazdıklarınızın aynısını bende yaşadım ve şuan soğan kürüne başladım adetliyken içiliyor mu bilginiz var mı ?
Bu arada polikistik için kilonuz biraz fazla verirseniz iyi olur
Bana mantıksız gelen olay şu aslında soğanın adet söktürme özelliği var hani hamilelik düşünen biri için adet bitiminden sonra yumurtalama günleri oluyor yani o süreçte içmek zararlı olmaz mıBenim araştırmalarıma göre adetliyken içilmiyor. Adet bitiminde başlanıp 15 gün sabah akşam aç karnına içiliyor. Benim de bugün 15.günüm bitecek hamilelik olmasa da inşallah adetlerim düzene girer
Ben de onu merak ediyordum hep ama yumurtlama da aşağı yukarı soğan kürünün bittiği döneme denk geldiği için sıkıntı yapmıyormuş çünkü soğana hemen adet bitimiyle başlıyorsun geç başlayınca sıkıntı olur döllenmeye denk gelebilirBana mantıksız gelen olay şu aslında soğanın adet söktürme özelliği var hani hamilelik düşünen biri için adet bitiminden sonra yumurtalama günleri oluyor yani o süreçte içmek zararlı olmaz mı
Sen ne kadar oldu bebek düşüneliBana mantıksız gelen olay şu aslında soğanın adet söktürme özelliği var hani hamilelik düşünen biri için adet bitiminden sonra yumurtalama günleri oluyor yani o süreçte içmek zararlı olmaz mı
1,5 sene oldu aşılama oldum bir kere tutmadı bu ay tekrar olacağım şuan adetin 2. Günündeyim yarın doktora soracağım soğan olayını eğer sorun olmaz derse bende 1 hafta içerimSen ne kadar oldu bebek düşüneli
Hadi inşallah Allah ikimize de nasip etsin en güzel şekilde1,5 sene oldu aşılama oldum bir kere tutmadı bu ay tekrar olacağım şuan adetin 2. Günündeyim yarın doktora soracağım soğan olayını eğer sorun olmaz derse bende 1 hafta içerim
Peki sıkıntı olarak senin de polikistik mi sadeceHadi inşallah Allah ikimize de nasip etsin en güzel şekilde
Çünkü polikistik over de bir sürü yumurtaya sahibiz sadece onları büyütüp çatlatamıyoruz büyütüp çatlatsak şansımız çok yüksekBen de aynı durumdayım. Zayıfım ,adetim hep düzenli asla bir gün şaşmaz . Ultrasonda bir baktı doktorum bana da gösteri bir sürü kistik yapılar var. Femara kullandım yumurtam iyi oluştu ama gebelik olmadı dün adet oldum yarın tekrar gideceğim tüp bebek için ısrar etcem. Bana, polikistik olduğunda gebelik şansı daha çok oluyor aslinda dedi anlamadim o yüzden hemen tüp yapmayalım bekle dedi.
Amin hayırlısı ile İnşAllahHadi inşallah Allah ikimize de nasip etsin en güzel şekilde
Hayır benim sorunum yumurta tembelliğiPeki sıkıntı olarak senin de polikistik mi sadece
İlişki yaşayabilirsin ama soğan kürnün söktürme özelliği olduğu için düşük tehlikesi olurMerhaba soğan kürü yaptğmz sırada ilişkiye giremiyor muyuz onu anlamadım ben? Yani kürü uygularken hamile kalmışsak ne olur?
Benim dün bitti soğan kürüm inşallah olumlu etkisi olurİlişki yaşayabilirsin ama soğan kürnün söktürme özelliği olduğu için düşük tehlikesi olur
Bazı kişilerde temizleme yaptığından kanama ağrı oluyormuş bende akıntı kanama olmadı ama kasıklarım hafif ağrıyorduKızlarr cumartesi adetim bitti pazar başladım soğan kürüne. Bugün 2. Günüm fakat pıhtı gibi ara kanama oldu bırakmalı mıyım,yoksa devam edeyim temizleniyor diye normal belirti mi.. Ağrı sızı vs yok.
Yumurtlama görünce bırakacağım. İnşallah temizleniyordurBazı kişilerde temizleme yaptığından kanama ağrı oluyormuş bende akıntı kanama olmadı ama kasıklarım hafif ağrıyordu
Normal bence çünkü temizliyor
Ben bu ay yaptım soğan kürünü de yumurtlamayı da her zaman akıntıyla takip ediyordum ama akıntım da olmadıYumurtlama görünce bırakacağım. İnşallah temizleniyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?