- Konu Sahibi Istikbalivuslatim
Maalesef hasta oldum bakalim sogan kuru etkisini gelecek ay gösterecek mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim zaten bubay temizlik bidaha ki aylara inseallah amaama düşünüp kendini yipratmaMaalesef hasta oldum bakalim sogan kuru etkisini gelecek ay gösterecek mi
Insallah canim hayırlısi ileCanim zaten bubay temizlik bidaha ki aylara inseallah amaama düşünüp kendini yipratma
1 ay yaptik icimiz temizlendi adet duzenlediMerhaba. Bu ay ben de soğan kürü uyguluyorum. Siz devam ediyor musunuz Bi faydası oldu mu acaba
İbrahim Saraçoğlu adet bitiminden iki gün sonra başlanıp ilk ay 15 gün,diğer aylar 10 gün kullanımını öneriyor. Ben 2 ay uyguladım 4-5 gün sonra tekrar başlıycam.kızlar ne zaman yapmalıyız bu soğan kürünü ve ne sıklıkla
Ben 2 ay uyguladım polikistik over var bende. 2 ayda gebelik olmadı 4-5 gün sonra tekrar başlıycam bakalım. Şuanlık tek faydası adet düzenimin olmasıMerhaba. Bu ay ben de soğan kürü uyguluyorum. Siz devam ediyor musunuz Bi faydası oldu mu acaba
Bende de polikistik over var. 3 ay üst üste fazla olmaz mı? Bir de başka Bi şey uyguladınız mı soğan kürünün yanında hamile kalmak için?Ben 2 ay uyguladım polikistik over var bende. 2 ayda gebelik olmadı 4-5 gün sonra tekrar başlıycam bakalım. Şuanlık tek faydası adet düzenimin olması
Hayır başka bir şey kullanmıyorum. İbrahim Saraçoğlu'nun sitesinde 4 ay uygulanmalı yazıyor. Ben baya araştırıp başladım. Aslında aslanpençesi diye bir bitki mi ne varmış daha iyi sonuç için onu da kullanın yazıyor ama hiç kullanmadım açıkçasıBende de polikistik over var. 3 ay üst üste fazla olmaz mı? Bir de başka Bi şey uyguladınız mı soğan kürünün yanında hamile kalmak için?
Anladım. Ben bir de hayıt tohumu kullanmaya başladım. İnşallah faydasını görürüz.Hayır başka bir şey kullanmıyorum. İbrahim Saraçoğlu'nun sitesinde 4 ay uygulanmalı yazıyor. Ben baya araştırıp başladım. Aslında aslanpençesi diye bir bitki mi ne varmış daha iyi sonuç için onu da kullanın yazıyor ama hiç kullanmadım açıkçası
hadi hayırlısıyla şifa olsun kuzum bende 2 gün var reglime olmadı bende başlıycamİbrahim Saraçoğlu adet bitiminden iki gün sonra başlanıp ilk ay 15 gün,diğer aylar 10 gün kullanımını öneriyor. Ben 2 ay uyguladım 4-5 gün sonra tekrar başlıycam.
Regl oldunuz mu yoksa sogan kürü baslayacakmisinizhadi hayırlısıyla şifa olsun kuzum bende 2 gün var reglime olmadı bende başlıycam
Oldum bugün canım bitince başlamayı düşünüyorum ama önce bi kadın doğuma gideceğim hiç muayene olmadım ultrason dışında bi baktırcamReg
Regl oldunuz mu yoksa sogan kürü baslayacakmisiniz