• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Soğan kürü uygulayanlar buradan takip edelim 2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben 2 ay uyguladım polikistik over var bende. 2 ayda gebelik olmadı 4-5 gün sonra tekrar başlıycam bakalım. Şuanlık tek faydası adet düzenimin olması
Bende de polikistik over var. 3 ay üst üste fazla olmaz mı? Bir de başka Bi şey uyguladınız mı soğan kürünün yanında hamile kalmak için?

Bende de polikistik over var. 3 ay üst üste fazla olmaz mı? Bir de başka Bi şey uyguladınız mı soğan kürünün yanında hamile kalmak için?
Hayır başka bir şey kullanmıyorum. İbrahim Saraçoğlu'nun sitesinde 4 ay uygulanmalı yazıyor. Ben baya araştırıp başladım. Aslında aslanpençesi diye bir bitki mi ne varmış daha iyi sonuç için onu da kullanın yazıyor ama hiç kullanmadım açıkçası

Hayır başka bir şey kullanmıyorum. İbrahim Saraçoğlu'nun sitesinde 4 ay uygulanmalı yazıyor. Ben baya araştırıp başladım. Aslında aslanpençesi diye bir bitki mi ne varmış daha iyi sonuç için onu da kullanın yazıyor ama hiç kullanmadım açıkçası
Anladım. Ben bir de hayıt tohumu kullanmaya başladım. İnşallah faydasını görürüz.

İbrahim Saraçoğlu adet bitiminden iki gün sonra başlanıp ilk ay 15 gün,diğer aylar 10 gün kullanımını öneriyor. Ben 2 ay uyguladım 4-5 gün sonra tekrar başlıycam.
hadi hayırlısıyla şifa olsun kuzum bende 2 gün var reglime olmadı bende başlıycam

Back