- 1 Aralık 2019
- 62
- 54
- 3
- 28
- Konu Sahibi Istikbalivuslatim
Sogan kürü takip edelim 2020
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende sadece sabahlari yaptim hamile olan bir bayan da ayni şekilde yapmis faydasi olmus inseAllqh bize de olacak☺Ben de 10 gundur yapıyorum ama sadece iki gundur iki ogun yapıyorum, ilk sekiz gun hep aksam yatmadan içtim, çalıştığım icin firsat olmuyor, insallah fayda eder hayirla,
Adet günü ne zaman sizinBen de 10 gundur yapıyorum ama sadece iki gundur iki ogun yapıyorum, ilk sekiz gun hep aksam yatmadan içtim, çalıştığım icin firsat olmuyor, insallah fayda eder hayirla,
Zaten normalde adet bitiminden yedi gun sonra başlayın diye okumuştumO zaman gec baslamissin sogan kurune ben adet son gunu basladim daha cook var benim
Evet ama adet duzensizligi olan bitiminde baslamasi gerek sanirimZaten normalde adet bitiminden yedi gun sonra başlayın diye okumuştum
Bende 9 gun yaptm sadece yumurtlama gunu biraktim suan adetimi bekliyorum :)Sogan kürü takip edelim 2020
Bi zarari olmadigini duymuştum ama benimde ovulasyona 2 gun kaldiBende 9 gun yaptm sadece yumurtlama gunu biraktim suan adetimi bekliyorum :)
Ben garanti olsun diye icmedim canim nolur nolmaz 10 gun yeterli bence sogan kürüBi zarari olmadigini duymuştum ama benimde ovulasyona 2 gun kaldi
Bende oyle yapayim o zaman sonra uzulmektense garanti olsunBen garanti olsun diye icmedim canim nolur nolmaz 10 gun yeterli bence sogan kürü
Insallah canim nasip...bir yil olacak neredeyseBugun 11.günümüz senin bat yakin zamanda inseAllah buradan guzel haberi verirsin bu arada ne kadar zamandir istiyorsun
Adet bitiminden 7_10 gun sonra günde iki defa ac karna 15 gun diyor saracoglukızlar ne zaman yapmalıyız bu soğan kürünü ve ne sıklıkla
Aynen canimBende oyle yapayim o zaman sonra uzulmektense garanti olsun
I seAllah guzel haberlerle burada bulusuruzAynen canim
Oyle ama cok da duydum düşük yapanlari degildir belki ama insan korkuyorAdet bitiminden 7_10 gun sonra günde iki defa ac karna 15 gun diyor saracoglu