Tamam ben deneyecem bunu. Çok teşekkür ederim inşallah nasip eder rabbim.Bi soğanı 4 e bölüyosun canım 2 su bardagi suyu kaynatiyosun kaynayinca sogani atiyosun icine .kabuklarini soymadan 4 e bolup atacaksin 5 dk kaynatip kapatacaksin sogani attiktan sonra agzini kapa tencerenin . 5 dakika sonra sogumaya birak birak ılık olunca bi su bardagi iceceksin tadi kotu ama ben burnumu tutup iciyodum .ayni sekilde aksam yemeginden once de yapip iceceksin .15 gun yapcan adetim bittigi gibi baslamistim ben
Canim benimm insallah rabbimin izniyle ise yarayacak inaniyorum guzel haberlerini bekliyoruuzzTamam ben deneyecem bunu. Çok teşekkür ederim inşallah nasip eder rabbim.
test yaptın mı canım inşallah tüp bebeğe gerek kalmazBende tüp bebeğe tekrar basliycam soğan kürü geçen perşembe bitti cumadan beri lekem geliyor yoğun bir şekilde bugün regl günüm ama kanama başlamadı. Kist vardı diye yapmıştım acaba bi zararı mi oldu regl düzensizliği yapar mi
Hayir canim aksine adeti de söktürür leke geldiyse iyi kistlere etkisi olmus demektir insallah faydasi olacak regl gectiyse bi gebelik testi yap .ben bi gun kala yapmistim cikmisti .insallah gebesindiiirBende tüp bebeğe tekrar basliycam soğan kürü geçen perşembe bitti cumadan beri lekem geliyor yoğun bir şekilde bugün regl günüm ama kanama başlamadı. Kist vardı diye yapmıştım acaba bi zararı mi oldu regl düzensizliği yapar mi
Bunu herseferinde tazemi yapmak ve günde iki barkdakmi icmek gerekiyor?Bi soğanı 4 e bölüyosun canım 2 su bardagi suyu kaynatiyosun kaynayinca sogani atiyosun icine .kabuklarini soymadan 4 e bolup atacaksin 5 dk kaynatip kapatacaksin sogani attiktan sonra agzini kapa tencerenin . 5 dakika sonra sogumaya birak birak ılık olunca bi su bardagi iceceksin tadi kotu ama ben burnumu tutup iciyodum .ayni sekilde aksam yemeginden once de yapip iceceksin .15 gun yapcan adetim bittigi gibi baslamistim ben
test yaptın mı canım inşallah tüp bebeğe gerek kalmaz
Hayir canim aksine adeti de söktürür leke geldiyse iyi kistlere etkisi olmus demektir insallah faydasi olacak regl gectiyse bi gebelik testi yap .ben bi gun kala yapmistim cikmisti .insallah gebesindiiir
Bunu herseferinde tazemi yapmak ve günde iki barkdakmi icmek gerekiyor?
Evet canim taze taze yapiyosun sabah aksam yemekten once iciyosun toplamda 2 bardak oluyoBunu herseferinde tazemi yapmak ve günde iki barkdakmi icmek gerekiyor?
Insallah sonucu alacaksin canim benim ilk aydan :)Ay kızlar gerçekten etkili demek. Ben de adet bitince başlayacaktim ama dayanamadım. Az az içmeye başlayacagim Adetimin 3.günü bugun. En azindan tadina alisirim. Bakalim neler olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?