Soğan kürü mucizesiii 🤗

Selam kızlar bende içmeye başladım soğan suyu. Adetimin 3. Günü başladım bugün 7. Günüm. Ben iltihap atıyorum resmen. Ve etkisini gören arkadaşlarımdanda biliyorum etkili olduğunu. Sabah akşam içiyorum. Ben bir de meryem suresi başladım arkadaşlar 41 gün her gün 1 tane okuyacam adet olduğum günlerde ise benim niyetim ile yakınlarımdan birisi okuyabiliyor. Meryem suresi de çocuk için okunuyor ve hamile kalan tanıdıklarım var Rabbim hiç birimizin emeğini boşa çıkarmasın
İnşallah en kısa sürede hepimiz hayırlı bir evlat sahibi oluruz

Süper sonuc canımm :) insallah hamile kalırsın bu ay Rabbim yüzünü güldürsün güzel haberlerini bekliyoruzz

benim 3. günüm soğan küründe ama bu sabah hazırlamıştım içmeyi unutup çıktım evden geride dönemedim etkisi azalır mı acaba çok üzüldüm yaa

bir de kızlar çok gazım var akıntım var kasıklarım ağrıyor normal mi bunlar bende kist yok iltihap için yapıyordum

Allah saglikli sihatli hamilelik gecirmenizi nasip etsin insAllah. Allah bebisinizi korusun

Kızlar bende başladım soğan kürüne bugün 5. Günüm ileri derecede pko var. İlaç kullanmadan 1 yıl adet olamıyorum insülin direnci kilo tüylenme var ve 4 yıldır bebegim olmuyor . İnşallah faydasını görürüm benim gibi hastalıkla ugrasanlara umut olurum bu arada cok severim soğan sarımsagı o yüzden hiç tiksinmedim aksine tadı güzel geliyor

bi soğan kürüne başladım 2 gündür soğan bulamıyorum marketlerde bi tane soğanım kaldı bölüp bölüp kullanıcam artık :)))

Canım düzenli kullanında faydasını mutlaka goreceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…