- 25 Mart 2019
- 17
- 40
- 3
- 41
Tamam. Teşekkür ederimInsallah sonucu alacaksin canim benim ilk aydan :)
![Slightly smiling face :slight_smile: 🙂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam. Teşekkür ederimInsallah sonucu alacaksin canim benim ilk aydan :)
Süper sonuc canımm :) insallah hamile kalırsın bu ay Rabbim yüzünü güldürsün güzel haberlerini bekliyoruzzSelam kızlarbende içmeye başladım soğan suyu. Adetimin 3. Günü başladım bugün 7. Günüm. Ben iltihap atıyorum resmen. Ve etkisini gören arkadaşlarımdanda biliyorum etkili olduğunu. Sabah akşam içiyorum. Ben bir de meryem suresi başladım arkadaşlar 41 gün her gün 1 tane okuyacam adet olduğum günlerde ise benim niyetim ile yakınlarımdan birisi okuyabiliyor. Meryem suresi de çocuk için okunuyor ve hamile kalan tanıdıklarım var
Rabbim hiç birimizin emeğini boşa çıkarmasın
İnşallah en kısa sürede hepimiz hayırlı bir evlat sahibi oluruz❣
![]()
Amin inşallahSüper sonuc canımm :) insallah hamile kalırsın bu ay Rabbim yüzünü güldürsün güzel haberlerini bekliyoruzz![]()
Evet canımm hamileyim 6 haftalık
Allah saglikli sihatli hamilelik gecirmenizi nasip etsin insAllah. Allah bebisinizi korusunKızlar merhabalar biz esimle 6 aydır cocuk düsünüyorduk ama bi türlü olmadı doktora gorundum sag yumurtaligimda 3 cm lik bi kist oldugunu soyledi doktor ama gebelige engel degilmis kist icin sogan suyunu cok duydum ayni zamanda gebeligide kolaylastiriyomus simdi ogrendim .duzenli kullanmadim toplasan bi 10 gün filan yaptim bıraktım simdi bugun adet gunum ama olmadim sabah uyanir uyanmaz test yaptim pozitif cikti emin olamadim ikinci testi yaptim o da pozitif ücüncüsü de pozitif cikinca rahatladim yarin kan tahlili yapcam buyuk ihtimalle hamileyim sanirsam o kadar guzel bi duygu ki rabbim isteyen herkese nasip etsin .sogan kürüne bagladim bunu o yuzden isteyen herkes mutlaka sogan kurunu denemeli mucize birsey .Burdan bagira bagira soyluyorum SOĞAN KÜRÜNÜ UYGULAYINNNNNN![]()
Canım benim aminnn cok tesekkür ederim .Rabbim isteyen herkese nasip etsinAllah saglikli sihatli hamilelik gecirmenizi nasip etsin insAllah. Allah bebisinizi korusun![]()
Canım düzenli kullanında faydasını mutlaka goreceksinKızlar bende başladım soğan kürüne bugün 5. Günüm ileri derecede pko var. İlaç kullanmadan 1 yıl adet olamıyorum insülin direnci kilo tüylenme var ve 4 yıldır bebegim olmuyor . İnşallah faydasını görürüm benim gibi hastalıkla ugrasanlara umut olurum bu arada cok severim soğan sarımsagı o yüzden hiç tiksinmedim aksine tadı güzel geliyor
Hayır canım etkisi azalmaz ama sen yine de ihmal etmebenim 3. günüm soğan küründe ama bu sabah hazırlamıştım içmeyi unutup çıktım evden geride dönemedim etkisi azalır mı acaba çok üzüldüm yaa![]()