Soğan kürü kullanırken kanaması olan var mı

GAMZELER

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2018
260
83
98
44
Merhabalar arkadaşlar bende myom var ve İbrahim Saraçoğlu bin soğan kürünü yapıyorum geçen gün lekenme tarzı kanamam oldu demin ise akıntı zannettim önemsemedim fakat tuvalete gittigimde kanama üzerime çıkmış.bu kürü yapan ve bu durumu yaşayan var mı iyimidir bu durum kötü mü korkuyorum

Merhabalar arkadaşlar bende myom var ve İbrahim Saraçoğlu bin soğan kürünü yapıyorum geçen gün lekenme tarzı kanamam oldu demin ise akıntı zannettim önemsemedim fakat tuvalete gittigimde kanama üzerime çıkmış.bu kürü yapan ve bu durumu yaşayan var mı iyimidir bu durum kötü mü korkuyorum
O kür hamileyken düşük yaptırıyor belki ondan kanama olmuş olabilir doktora git ciddi bı durum

Hamileyken düşüğe sebep oluyorsa rahim içi kasların kasılıp gevşemesini artırmış ve kanama gelişmiş olabilir. Ayrıca pıhtılaşma ile ilgili faktörleri değiştirip kanamaya yatkınlık oluşturmuş olabilir. Bi doktora gidin mutlaka.

Bende rahim kanalı tıkalı olduğu için bide miyomdan dolayı gebelik olmuyor.bir ara suphelendim test yaptım bu kürü kullandığım ilk günlerde ama birşey çıkmadı maalesef 😢

Bende sogan kurunu ictigim sure boyunca lekelenme oldu ve 8 gun erken adet oldum. Bj zararini gormedim.

Soğan kürü yaparken; reglim normalden 4 - 5 gün uzun sürmüştü ama ara dönemde kanamam olmamıştı. Olanlarla ilgili çok yorum okudum aslında rastlanan bir durum sanırım.

Soğan kürü yaparken; reglim normalden 4 - 5 gün uzun sürmüştü ama ara dönemde kanamam olmamıştı. Olanlarla ilgili çok yorum okudum aslında rastlanan bir durum sanırım.
Evet bunları yaşayan var ama bu iyi birşey mi yoksa kötü mü bilemiyorum

Myom yoktu ama polikistik over vardi canim. Sonra doktora gitmedim ben biraz enfeksiyon icin yapmistim. 2 ay sonra da hamile kaldim zaten
Sogan kurunu nekadar sure ictiniz ve ondan baska birseyde kullandinizmi Allah bagislasin bebeginizi:)bende polikistik over sendromluyumda ondan merak ettim baska bir tedavi yaptinizmi

Sogan kurunu nekadar sure ictiniz ve ondan baska birseyde kullandinizmi Allah bagislasin bebeginizi:)bende polikistik over sendromluyumda ondan merak ettim baska bir tedavi yaptinizmi
10 gundu sanirim hatırlamıyorum tam canim 😊 tedaviye baslamamistik henuz. Ama bal tarcin corekotu kullanmistim o ay

Back