Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende pko var sendede mi pko sendromu var ondan mı olmuyorahhh canm ah bende bu konuyu merak ediyorum
Yok bende pko yok ama 19 ay oldu olmuyorBende pko var sendede mi pko sendromu var ondan mı olmuyor
Yok bende pko yok ama 19 ay oldu olmuyor
soğan kürü kullanıp gebe kaldım canım ben..sekiz ay olmamıştı kürü kullandığım ay oldu..(düşük oldu ama olsun faydasını görmüş olduk)Soğan kürü kullanıp gebe kalan varmı arkadaşlar
Soğan Kuru ne işe yariyorki canmsoğan kürü kullanıp gebe kaldım canım ben..sekiz ay olmamıştı kürü kullandığım ay oldu..(düşük oldu ama olsun faydasını görmüş olduk)
Zararlı tutmaz falan diyorlar canım direk o ay mı hamile kaldın yoksa bi sonraki ay mısoğan kürü kullanıp gebe kaldım canım ben..sekiz ay olmamıştı kürü kullandığım ay oldu..(düşük oldu ama olsun faydasını görmüş olduk)
Çok üzüldüm inşallah rabbim hayırlı evlat nasip eder sanadasoğan kürü kullanıp gebe kaldım canım ben..sekiz ay olmamıştı kürü kullandığım ay oldu..(düşük oldu ama olsun faydasını görmüş olduk)
Çok geçmiş olsunBen gecen ay yapmistim sogan kurunu kimyasal yasadim cook yikildim ama yine testte cift cizgi gormek cok guzeldi..
Sagol canim Allah kimseye yasatmasin...Çok geçmiş olsun
Sagol canim Allah kimseye yasatmasin...
Aslında zaten kür onbeş günlük sanırım gebelik oluşursa zarar vermesin diye. kullandığım ay gebelik oluştu ancak sağlıksız döllenme imiş bir aylıkken düştü.Zararlı tutmaz falan diyorlar canım direk o ay mı hamile kaldın yoksa bi sonraki ay mı
Geçmiş olsun canım Rabbim hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etdin sanada tez zamandaAslında zaten kür onbeş günlük sanırım gebelik oluşursa zarar vermesin diye. kullandığım ay gebelik oluştu ancak sağlıksız döllenme imiş bir aylıkken düştü.
Yok gibi tek çizgi görünüyo resimde ama silikte olsa diğer çizgi görünüyor ise bi doktora gidip kan ver benceeKızlar sizce varmi bisey